ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Γέμισε η Χαλκίδα με Καλικάντζαρους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mak amartolos

Καλημέρα κύριε Χίο και σε όλη την ομάδα του makeleio.gr.
Στη Χαλκίδα ενόψει των Χριστουγέννων, ο δήμος έχει γεμίσει σε κεντρικό σημείο της πόλης (πάρκο Αγίου Νικολάου) τον τόπο με καλικάντζαρους σχεδόν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.Πουθενά δεν υπάρχει ο Χριστός ούτε η Παναγία. Στο σημείο αυτό παίζουν μικρά παιδάκια υπό το άσχημο θέαμα των καλικαντζάρων.
Ο ανεκδιήγητος στολισμός είναι παρόμοιος με τον στολισμό που επέλεξαν στο Αίγιο.
Σας παραθέτω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να δημοσιεύσετε μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες σας επισυνάπτω για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια διότι κανένα συστημικό μέσο δεν εχει κάνει γνωστό το γεγονός.
Με εκτίμηση, Άκης
1 2
3 4
5
6
7
8
9
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    Εξω οι καλικαντζαροι απο τα μπου… εεεε απο τη πολη μας τη Χαλκιδα.

  2. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι και πολύ μεγαλος μαλακας.

  3. Δυστυχως η αληθεια είναι ότι τά καλικατζάρια στήν Χαλκίδα είναι στό προσκήνιο, καί μιά φάτνη στό παρασκήνιο δίπλα καί παραχωμένη σέ σημείο που μόνο άστεγοι πάνε, καί ελάχιστοι περνάνε από εκεί! Ίσως έτσι ήθελαν νά μάς δείξουν τό πραγματικό νόημα τών Χριστουγέννων, καί τήν πραγματική ψυχολογία αυτών που σχεδιάζουν καί εκτελούν δρώμενα που έχουν σχέση μέ τήν θρησκεία μας καί τήν παράδοσή μας.
    Η γενική αποτυχία καί Χαλκιδαίϊκες παπαριές σέ όλο τους τό μεγαλείο!

  4. Σατανικοι οι καλικαντζαροι,σατανικα και τα καρναβαλια!!!!!!!

  5. ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΝΕ…ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ

    1. Τι σχέση έχουν αυτοί με το θέμα εδώ πέρα ρε πυροβολημενε ;;Φάτα μόνος σου κοπρολαγνε

  6. Οι καλικάντζαροι δεν αντιπροσωπεύουν το καλό που είναι ο Ιησούς Χριστός αλλά το κακό και τους δαίμονες. Είναι άλλη μια από τις παγίδες του σατανά που διαστρεβλώνει τα πράγματα και παρουσιάζει το κακό ως καλό. Αυτά για όσους λένε ότι τα καλικαντζαράκια είναι έθιμο μας και καλά. Απλά αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

    1. Αυτοι οι καλικατζαροι είναι τελειως ακακοι σε σχεση με κατι αλλους καλικατζαρους με ρασσα και χρυσους σταυρους ετσι;

      1. Άκακος είναι και ο βλακώδης συλλογισμός σου , αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε όλοι να τον ασπασθούμε και να αναφωνήσουμε : “βρε τι είπε πάλι ο διαστημικός”!

  7. Χεστήκαμε.Σφαχτείτε εσείς εδώ μέσα για τα καλικατζαράκια.Ντουβάρια.

  8. Ναι ρε τα Καλικατζαρακια σας πειραξαν που βγαινουν για λιγες ημερες τον χρονο και κανουν σκανδαλιες αλλα όχι κακο σε κανεναν ,συμφωνα με την παραδοση και το εθιμο που γινεται κάθε χρονο σε ολη την Ελλαδα εδώ και αιωνες. Οι Καλικατζαρεοι με τα κουστουμια στην βουλη και οι ακροδεξιοι καλοκατζαροι που κυκλοφορουν ολο τον χρονο στην χωρα μας και κανουν κακο στον κοσμο δεν σας ενοχλουν αναλογα με το τι χρωμα γυαλια φορα ο καθενας εεε;

    1. Βρε σατανακο
      Στα @@δια μας οι γνωσεις σου και το παραλογο σου
      Εμεις στην Ελλαδα γουσταρουμε να γιορταζουμε παραδοσιακα Χριστουγεννα.. Χωρις καλικατζαρους και παπαριες.αμα χαλιεσαι τραβα αλλου και παρε την ηλιθια την μιντζιφιρ αλβανιαρα

  9. #ΕΛΕΝΗ ΜΙΝΤΖΙΦΙΡΗ
    να τα λες όλα. Ήσουν υποψήφια δήμαρχος στον δήμο της Χαλκίδας τις προηγούμενες εκλογές, βγήκες τελευταία και καταιδρωμένη με 3% και μετά τα βρήκες με την τωρινή δήμαρχο και προέτρεπες στον δεύτερο γύρο των εκλογών τους Χαλκιδέους πολίτες για τη στήριξή της. Ποιος ξέρει πόσα λεφτά σου έταξαν κομματόσκυλο. Κάθεσαι και λες δημόσια ψέματα για τον στολισμό της Χαλκίδας. Στην πλατεία του αγίου Νικολάου με το που φτάνει κάποιος μόνο καλικάντζαρους βλέπει. Η φάτνη που λες είναι σε μια γωνία που κανείς δε θα δώσει σημασία καθώς την παράσταση κλέβουν οι καλικάντζαροι. Επίσης κάτι που δεν αναφέρει το άρθρο, κατά μήκος της παραλίας της Χαλκίδας έχει τοποθετήσει ο δήμος κόκκινα φωτάκια σαν αυτά που έχουν οι οίκοι ανοχής(λόγω Χριστουγέννων) και αφαίρεσαν το άγαλμα του Αριστοτέλη λίγο πριν τη χαμηλή γέφυρα. Ξεφτίλες! Θα μας υποδείξεις εσύ ότι οι καλικάντζαροι-δαίμονες αποτελούν μέρος των παραδόσεών μας που οι Χαλκιδέοι σε έκλασαν με 3% και καλά σου έκαναν με τις βλακείες που λες. Εδώ ακούγεται η αλήθεια του λαού όπως λέει ο Στεφανος ο Χίος και όχι τα κομματόσκυλα σαν εσένα που θα μας πουλήσεις και τρέλα. Τα ίδια σκατά και εσείς και οι προηγούμενοι στον δήμο.

    1. Χαχαχαχαχαχα ΟΝΤΩΣ;;; ΟΝΤΩΣ;;;

      Ποσο ικανοποιημενος ειμαι με το ενστικτο μου!
      Τη κυρατζα δε τη ξερω απο πουθενα,το ονομα της δε μου λεει κατι..
      Τη φανταζομαι χοντρελα 50+ γλιτσα

      Οξω μωρη που θα πεταξεις φολες εδω μεσα σιχαμενη

  10. # ΕΛΕΝΗ ΜΙΝΤΖΙΦΙΡΗ
    Και οι καλικατζαροι εκφράζουν γιορτινή νότα Χριστουγέννων;;;
    Είσαι ηλίθια τελείως;;; Σε νεκροταφείο μεγάλωσες;;

    1. Τι περιμένεις από κάποιον ή κάποια που ”υπογράφει” με ” Αλιλεγκιι”…. και οι καλικάντζαροι γνωρίζουμε όλοι ότι,αποτελούν μέρος των παραδόσεών μας, του λεγόμενου 12ημέρου….Και πρόσεχε πως μιλάς ή τουλάχιστον να έχεις το θάρρος να δηλώνεις το πραγματικό σου όνομα. Όσο για τον χαρακτηρισμό σου τον ανταποδίδω ….

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΑΣΟΝΟΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ.
        ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

        1. πουλο να παρετε εσεις οι σβαστικολαγνοι ανθελληνες

  11. Εε;! τι καλικατζαροι τι χρυσαυγιτες πρωην και νυν,συνεχεια είναι μεσα στης τρυπες τους και βγαινουν μια φορα τον χρονο μονο νυχτα εξω !!

  12. Μια χαρά είναι στολισμένη η πλατεία του Αγίου Νικολάου και όπως πρέπει για τα παιδιά. Κάποιοι , για κάποιο λόγο που αυτοί γνωρίζουν, αποκρύπτουν τον όλο στολισμό που και φάτνη υπάρχει και ο Χριστός μας και η Παναγία μας. Ας σας πουν λοιπόν αυτοί που κατήγγειλαν , γιατί δεν μιλάνε για τα 650.000,00 ευρώ που άφησε φέσι η πρώην πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και την όλη προσπάθεια που έγινε με ότι υπήρχε να δώσουν μια γιορτινή νότα στην πρωτεύουσα του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων, αλλά και στις Δ.Ε. που τον απαρτίζουν. Καλή χρονιά σε όλους και ελάτε μια βόλτα από τη Χαλκίδα για εξακρίβωση.

  13. Τι αηδια για χριστουγεννιατικα στολιδια ειναι αυτα

  14. Ειναι πλεον γνωστο τοις πασοι αθεοι,αντιχριστοι,μασονοι βγαζουν τα λυσακα τους τετοιες μερες.

  15. ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ……………………

Comments are closed.