ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ Νομικής Σχολής Αθήνας – Βερολίνου – Εκεί δεν πουλάνε πρέζα

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Έξω από τη νομική σχολή στο Βερολίνο πουλάνε βιβλία. Στα χαρτόκουτα είναι τα βιβλία την ώρα που τα στήνουν στους πάγκους.

Έξω από τη νομική Σχολή Αθηνών πουλάνε ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, τσάντες, παπούτσια κλπ.

Τι ξέρουν οι Γερμανοί από εμπόριο;;;; θα τους δείξουμε εμείς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οσοι εχουν περασει απο Ελληνικα πανεπιστημια γνωριζουν πολυ καλα τι συμβαινει, μεσα και εξω…Εδω στη φωτο μονο τα βιβλια βλεπει κανεις??? Την καθαριοτητα ποιος την παρατηρησε?? Ο δρομος πιατο να φας και οι τοιχοι χωρις μουτζουρες και γραμμενες σαχλαμαρες…Δεν ειναι μονο το ασυλο αλλα και η παιδεια. Οποιος τολμησει να κανει την παραμικρη ασχημια, οι πρωτοι που θα του βαλουν χερι και θα τον πεταξουν εξω ειναι οι ιδιοι οι φοιτητες. Ουτε φοιτητικες νεολαιες με αφισες και αλλα τετοια υπαρχουν, ουτε αιωνιοι φοιτητες, ουτε συνδικαλησταδες καθηγητες που βρωμανε μασχαλιλα και πατανε το ποδι τους στη σχολη μια φορα το μηνα,ουτε πρεζα, ουτε βρωμια και δυσωδια. Πολυ γνωστη μου κανει μεταπτυχιακα εκει, και μου ειπε οτι στην Νυρεμβεργη το πανεπιστημιο ειναι μεσα σε καταπρασινη περιοχη και εχει απο καφετεριες και εστιατορια μεχρι σινεμα και κλινικη !!!! Υπαρχει ειδικη ασφαλεια. Ενα αποτσιγαρο να ριξεις κατω θα σου το δωσουν να το φας!!!! Ολοι κυκλοφορουν χωρις φοβο ειδικα οι κοπελες. Αλλα αν τα πεις αυτα εδω θα σε πουν ουγκανο, φασιστα, οπισθοδρομικο και χουντικο!!! Γιατι θελουμε δηθεν ελευθερια για να κανουμε οτι θελουμε!!! Γιατι ειμαστε ελληναρες και οχι γερμαναραδες!!! Γιατι ετσι μας αρεσει!!!! Και εκει εχουν ελευθερια, αλλα ελευθερια δεν σημαινει μπαχαλο και ασυδωσια!!!! Μην απορει κανεις λοιπον γιατι γιναμε ΄΄αποικια΄΄ τους….

  2. Φαντάζομαι ότι οι διαλέξεις στη Νομική μόνο με πρέζα αντέχονται 🙂 αν οι καθηγητές είναι το ίδιο κοιμίσηδες με αυτούς που είχα εγώ σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα

Comments are closed.