“ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ”: Θεωρίες συνωμοσίας για το χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία – “Πλαστικές κούκλες σε ένα στημένο τρομοκρατικό χτύπημα” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Μια διαφορετική εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη στη Νέα Ζηλανδία και όχι μόνο, μας μεταφέρει ο Alekos Kypros μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Το Μακελειό κρατάει επιφυλάξεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υιοθετήσει τίποτα από τα παρακάτω. Παρόλα αυτά οφείλουμε να σας μεταφέρουμε και την διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων

“Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης  στην Ελλάδα σου λένε μόνο ψέματα. Όπως τότε το 96′ στα Ίμια που οι Τούρκοι κομάντος κατέρριψαν το ελικόπτερο με πραγματικά πυρά, ενώ σε εμάς είπαν πως ο προβολέας τράβηξε πολύ ρεύμα και έτσι έπεσε το ΑγκουσταΜπειλ” υποστηρίζει όπως θα δείτε χαρακτηριστικά και στις αναρτήσεις του.

 

42 χρονος ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ_ΓΙΑ_ΚΛΑΜΑΤΑ

(Ολοι λένε 28 ετων ενώ είναι 42.) στην αρχή έλεγαν 4 τρομοκράτες μετά έγιναν ένας. Λάδι στην φωτιά ρίχνουν οι δυνάμεις των μουσουλμάνων.(ΔΕΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ).

οι σκοτεινές δυνάμεις δημιουργούν #οτημένα_γεγονότα για να διαιωνίζουν το Θρησκευτικό μίσος μεταξύ των λαών με αποτέλεσμα, η πώληση όπλων για προστασία ή για πόλεμο μεταξύ των δύο αντιπάλων θρησκευτικών στοατοπέδων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μονο που αν προσέξετε λιγακι θα δείτε ότι έχουν κάνει φωτο μοντάζ στη φωτο. Και ότι το προφίλ Αλέκος Κύπρος είναι ψευτικο

  2. Προς όλους τους συνομωσιολογους, όταν έρθει η ώρα της κάλπης σας παρακαλώ καθίστε στα σπίτια σας.

  3. ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ………..ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

  4. ΜΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΡΗΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΠΑΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΖΑΜΙΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΡΗΠΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΑΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ…………………….ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΟΠΛΟ………………..

  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

    Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ…

  6. και εκείνο το “παιδάκι” που είχε “πνιγεί” στις ακτές της Τουρκίας, ένα ψεύτικο πλαστικό πράγμα πεταμένο στην παραλία χωρίς φυσικά να φαίνεται το πρόσωπο…..

  7. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…
    ΟΣΟΙ Τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ!!!!!!
    ΑΣΥΛΟ!!!!!
    ΕΛΕΟΣ…..
    ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ…
    ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν ΜΟΥ ΠΡΙΣ,ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

    1. βίντεο ανάλυσης 144p που μεταδίδει το CNN να φωνασκεί για ρατσισμούς και ακροδεξιά και να δείχνει κάποιον να αδειάζει γεμιστήρες από πολεμικό όπλο και να μην σπάει ούτε τζάμι και να μην πετάγεται σταγόνα αίμα ;;; Ποιον βολεύουν αυτού του είδους οι “επιθέσεις” ;;;;

      1. EIMAI ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Κ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
        ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ…….. ΦΙΛΙΚΑ.

    2. Φίλε μου πολλά δε ”κολλάνε” στο βιντεο.Αν το δεις θα παρατηρήσεις ότι ο τύπος πυροβολεί από κοντινή απόσταση και τα σώματα ούτε κουνιούνται ούτε φαίνονται αίματα.Ούτε σφαίρες στους τοίχους και στους καθρέπτες.Σε μια φάση είναι στο αμαξι και πυροβολεί από μεσα και το τζάμι δεν είναι σπασμένο ούτε σπάει κάτι.

  8. Ολα παίζουν…Και αυτό το ”επεξεργασμένο” βίδεο,πολύ ύποπτο…Ομως,ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον(θέλω να πιστεύω)…

    1. θα έπρεπε να είχε γεμίσει κάλυκες το τόπος, όλο το πράγμα βρώμαγε από την αρχή λόγω χαμηλής ανάλυσης, δεν υπάρχει πλέον κάμερα που να τραβάει λιγότερο από 480p.

Comments are closed.