ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ; Όλοι κοιτούσαν τον ωραίο πισινό της ξανθιάς που χόρευε τσιφτετέλι. Δίπλα της όμως ήταν…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
satanss

Εδώ στο makeleio.gr έχουμε μάτια για τα πάντα.
Και για τα ωραία της φύσης που έχει δημιουργήσει ο θεός αλλά και για τα κακά της φύσης του κάθε πονηρού ανθρώπινου νου.
Από την μια είναι η Άννα Πολύζου, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” που έκλεψε τις εντυπώσεις με το “καυτό” της τσιφτετέλι.
Καμαρώστε την.

Και από την άλλη κάτι που δεν πρόσεξε κανείς.
Μέσα στο στούντιο τι δουλειά έχει ένα κόκκινο άγαλμα;
Για δείτε το καλά….
Πάει κάπου το μυαλό σας;
poluzou

Το περίεργο κόκκινο άγαλμα με τα τέσσερα πόδια είναι δημιούργημα του Κώστα Γεωργίου, του “αποκαλουμένου καλλιτέχνη” που πριν από έναν χρόνο είχε προκαλέσει με τον κόκκινο σατανά του  Παλαιού Φαλήρου, σάλο σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ «ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»! Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ; Ή Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ; ΣΟΚ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΑΒ.jpg1_.jpg2_

images

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΙΥ! ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ! Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΩΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΠ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ “ΔΟΞΑ” (?) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ! ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ? ΑΙΣΧΟΣ!

  2. Ελα πειτε την αληθεια.Ολοι την κορμαρα την ξανθια κοιταγατε (κοιταγαμε) κι αμα δεν ηταν αυτη κανεις δεν θα καταλαβαινε οτι υπαρχει αυτο το “αγαλμα”

  3. αυτή ειναι γυναίκα γιά ….σπίτι ,
    για να κάνεις μαζί της οικογένεια-παιδιά κλπ ….

  4. στα διακοσμητικα για τα Χριστουγεννα η λεξη CHRISTMASS αντικατασταθηκε με το κατασκευασμα ” Xmass.” εξαφανησαν το CHRIST. το προσεξατε? Τωρα για το κοκκινο τετραποδο δεν το βαζεις φοντο σε ενα τοσο ωραιο τσιφτετελι. ΧΑΛΑΣΕ το ΠΛΑΝΟ .

  5. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ;

        1. Ναι μωρη καθυστερημένη.Μωρος είναι ο ηλίθιος στα αρχαία κυρίως αλλά και στα νέα ελληνικά.

Comments are closed.