ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μυρσίνη Λοΐζου για τραπέζι στο Μαξίμου: Δεν φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε

Κοινοποίηση:
loizou_at

Στην κριτική που δέχεται αναφέρθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κόρη του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη Λοΐζου.

Η Μυρσίνη Λοΐζου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα», σχολιάζοντας τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε «πήγαμε γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (σσ. υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου».

Αναφερόμενη στο σάλο που προκλήθηκε με αφορμή την υποψηφιότητά της, αλλά και τα παλαιότερα tweet της που έγραφε: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», υποστήριξε ότι εκείνοι που κάνουν κριτική, «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

Περιγράφοντας τη ζωή της η Μυρσίνη Λοΐζου ανέφερε: «Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».

Για το πως πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες…Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Αναφερόμενη στην απαγόρευση που είχε θέσει πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», σχολίασε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι θα πεί μωρή αναγκάστηκε να ψηφίσει; Δηλαδή αν κάποιος κάνει φόνο θα πρέπει εσύ να θάψεις το θύμα γιατί έκανε έγκλημα ο προηγούμενος και πρέπει να συνεχίσεις το έργο του καλύπτοντας το λάθος; Ό,τι δεν λύνεται κόβεται και οι συμφωνίες δεν είναι νόμοι Θεού. Τα πήρανε χοντρά, αυτή είναι η αλήθεια και αν ήταν να κάνει τα ίδια και χειρότερα με τους προηγούμενους τότε να μην έβγαινε, να καθόταν σπίτι του. Διαφορετικές μούρες ίδιος βόθρος! Εμένα αν μου πεί κάποιος κατάμουτρα πως αναγκάστηκε ο Τσίπρας να εγκληματίσει θα τον πατήσω μπουνιά. Αρκετά υποτίμησαν την νοημοσύνη μας.

Comments are closed.