ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Πανεπιστημίου ο ψυχοπαθής την “παστρικιά”! Από δασκάλα δημοτικού…επίκουρη ντοκτορέσα μέσα σε μια νύχτα, η Μπαζιάνα! Κορόιδο ΛΑΕ σκάσε και σκάβε, διάβαζε και ψόφα άνεργος, δούλευε και παίρνε τρεις κι εξήντα. Στον πρόστυχα αναξιοκρατικό δρόμο που χάραξε η Νατάσα του ταβερνιάρη της Ραφήνας

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser11-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης, 11-12-2019, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου. Με κόστος αλλά με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή.

-Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.
-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση των επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ελάτε ρε παιδιά, σωπάτε τώρα! Αυτά συμβαίνουν σε χώρες ανελεύθερες κομ(μουνι)στικής ιδεολογίας με δεξιά τσέπη για τους κόπρους που τις κυβερνούν!
    Φέρνω παράδειγμα το ζεύγος Τσαουσέσκου – ο δικτάτορας της κομμούνας Ρουμανίας (για τους νεότερους το γράφω) από το ’65 ως την επανάσταση της τον Δεκέμβρη του ’89 – όπου ο σύζυγος απόφοιτος της α’ γυμνασίου, είχε αυτοκηρυχθεί σε διδάκτορα, ενώ η κότα σύζυγος, απόφοιτη της δ’ δημοτικού (!!), αυτοκηρύχθηκε σε διδάκτορα της Πυρηνικής Φυσικής! Ποιοι;; Δύο ξεφτιλισμένα κομ(μούνια), τελείως αγράμματα.
    Αλλα είπαμε… τα κυκλώματα!

  2. Ο/Η Πολιτική μηχανικός την διόρησαν διευθύντρια 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης λέει:

    Όποια διορίζεται παράνομα στο δημόσιο, χωρίς να κατέχει καν τα τυπικά δήθεν προσόντα και χωρίς αξία, επιδόσεις, επιτεύγματα, να μην διαμαρτύρεστε αφού το δέχεστε έτσι και δεν την απορρίπτεται και δεν την αποδοκιμάζεται παντού και καθημερινά. Η Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου είναι από τους πιο κραυγαλέους διορισμούς στο δημόσιο όπου από ανεπάγγελτη πριν, την διόρισαν πολίτικη μηχανικός ΕΠΑΛ λυκείου Κατερίνης, μετά την διόρισαν διευθύντρια στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης όπου δεν έκανε τίποτα απολύτως και έπαιζε με το υπολογιστή του γραφείου καθημερινά, και εκεί διέπραξε σε συνέργεια με το υποδιευθυντή Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγο σωρεία κατ εξακολούθηση αξιόποινων πράξεων και κακουργημάτων με τα περισσότερα το 2014-2015 στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης, υπόθεση που την κάλυψε η Μητρόπολη Πιερίας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (του ξένου πολίτη, δήθεν αστυνομία).

    Μετά διόρισαν την Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου διευθύντρια απευθείας χωρίς να κατέχει καμία προϋπηρεσία σε γενικό λύκειο στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και την έκανε και μέλος στη Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας ο ανάξιος Ιωάννης Κατζαρίδης διευθυντή της Β/θμια Εκπ/σης Πιερίας (χειραγωγούμενος και εκτελεστής ανήθικων εντολών χωρίς ηθική και αξία μιας και ο ίδιος του διορίστηκε με το ίδιο τρόπο.

  3. Με τα φραγκα κ τις καταλληλες γνωριμιες μεσα στη μασονια μπορεις να γινεις κ αστροναυτης.

  4. στο υποτυπωδες ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ειναι ο κανονας. σε οποιον ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ να παει ΑΛΛΟΥ

    1. Γνωστή τακτική Ξύριζα. Όσο για τη Μπαζο-ιανατην βλαχοπυουλα αλίμονο που ο ξυσαρχιδης δε θα τη τακτοποιούσε..

  5. Δηλαδη ατην Ελλαδα μπορεις να χειρουργηθεις απο την Νατασα και να μαθεις Πληροφορικη απο την Μπαζιανα αλλα οταν θελεις να βρεις δουλεια μεταναστευεις.

  6. Στέφανε είναι κύκλωμα 1: 19 μέχρι 1:29

    Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα…

    Ψάξε να δεις σε πόσες ιδιωτικές σχολές πέταξαν λάσπη, δήθεν τα πτυχία τους είναι πλαστά…Εκεί είναι το ζουμί….Εκεί έστησαν και την Novarties…που σύντομα θα πάει στο αρχείο…

Comments are closed.