Ιταλός έκανε διακοπές… χλιδής στην Κρήτη με πλαστά χαρτονομίσματα

Κοινοποίηση:
hartonomismata

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Ιταλός ο οποίος έκανε διακοπές… χλιδής σε 5άστερα ξενοδοχεία στην Κρήτη με πλαστά χαρτονομίσματα.

Η σύλληψή του συνοδεύτηκε από την κατάσχεση ποσότητας – μαμούθ πλαστών χαρτονομισμάτων. Για την ακρίβεια, βρέθηκαν στην κατοχή του «μαϊμού» χαρτονομίσματα αξίας 12.000€.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός, που είχε καταλύσει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Χερσονήσου, έκανε το μοιραίο λάθος του λίγες ώρες πριν να αναχωρήσει από την Κρήτη: χρησιμοποίησε ένα από τα πλαστά χαρτονομίσματα με τα οποία «φούσκωνε» το πορτοφόλι του σε ένα από τα καταστήματα της περιοχής.

Η διαπίστωση σήμανε συναγερμό στο γραφείο Ασφαλείας του Τμήματος Χερσονήσου. Αξιοποιώντας υλικό από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα – πόρτα μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ακόμη ο Ιταλός.

Ο ίδιος κατέληξε με χειροπέδες καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 500, των 200 και των 100€ αξίας 12.000€

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και ήλθε ο αλήτης στην πτωχευμένη Ελλάδα να κάνει τα κόλπα του; Γιατί δεν πήγαινε στη Γερμανία ή στα πλούσια βόρεια κράτη που δεν έχουν οικονομική ανάγκη; Ου! να χαθεί ο cornuto μακαρονάς!

Comments are closed.