Ιερώνυμος: “Χαιρετίζω με ικανοποίηση τη δήλωση του Πρωθυπουργού”

Κοινοποίηση:
720_607819_a37b9f2c47-b33eb2b47afc96e6

Την ικανοποίησή του για τη δήλωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε:

«Με ικανοποίηση χαιρετίζω την δήλωση του κ. Πρωθυπουργού σχετικά με την σημερινή ομόφωνη απόφαση της έκτακτης Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και την συνέχιση του ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η από κοινού συνεργασία αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα για την εμβάθυνση των διακριτών μας ρόλων στο πλαίσιο πάντα της από κοινού εξυπηρέτησης των συμφερόντων του λαού μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε πες του να πάει να γαμ…το παπαδαριό που μόνο που τους νοιάζει είναι το λεφτο…. Ξεχασαμε που βγαζανε το σταυρό και υποδέχονται τους λαθρο.. Αντί να τους πούνε εκπρόσωπο το κυριο με το σταυρό και με αυτόν θα πορευόμαστε… Άθλιες εικόνες…. Κόκκινη χούντα τα χειρότερα έρχονται δεν θα μείνει τίποτα στην Ελλάδα.. Ο κόσμος κοιμάται ακόμα τόσα συμβάντα γίνανε στην Ελλάδα και ακόμα η καραμέλα για το πολυτεχνείο… Ξεχασαμε όλοι μας το τόπο μας της αξίες μας και εθισμένοι στα λεφτά.. Κάποιοι τα λέγαμε μας λέγανε τρελούς χρόνια πριν.. Το κακό είναι ότι όλοι όσοι απομεινουμε θα τη πληρώσουμε με αίμα και άλλο… Ελληνισμός αφανίστηκε πολλοί θάνατοι και γεμάτο λαθρο…. Ντροπή σε όλους και το χειρότερο είναι ότι δεν αντιδράει κανένας μάνδρα, μάτι, τροχαία κάθε μέρα υγεία ανύπαρκτη… Όταν ξεχνάς τα καθημερινά πρόβληματα ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και στο τέλος θα είναι αργά για όλους μας!!! Καλή δύναμη έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια και αν γίνει και οικουμενική θα είναι χαριστική βολη… Καλή ισορροπία στους συνανθρώπους μας και πάνω από όλα υγεία και ασφάλεια.. Η κατάσταση θα ανατραπεί όταν δράσουμε μέχρι τότε ας δείτε συστημικους δημοσιογράφους που με τα λεφτά τα δικά μας ζούνε γενιές…. Στέφανε καλή δύναμη ξύπνα το λαό όσοι κοιμούνται.. Πάμε στο γκρεμό

Comments are closed.