Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Παρών κατά τύχη ο Γιώργος Λιάγκας

Κοινοποίηση:
liagkas_oyggarezos

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε το βράδυ της Κυριακής τροχαίο στην εθνική οδό
Δύσκολες μέρες περνάει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε αρκετά με το χαμό της μητέρας του και τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως ο Ουγγαρέζος είχε το βράδυ της Κυριακής τροχαίο στην εθνική οδό. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε πως -από τύχη- βρισκόταν στην εθνική οδό, όταν είδε μπροστά του να έχει γίνει ένα τροχαίο ατύχημα και λίγο πιο πέρα είδε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να σταματήσει εκεί και να του μιλήσει του έστειλε μήνυμα και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο Ουγγαρέζος τότε ξαφνιάστηκε και του είπε: «Είμαι καλά, αλλά μόλις είχα ένα τροχαίο. Πώς το ήξερες», με τον Λιάγκα να του απαντά πως: «μόλις πέρασε από το σημείο και τον είδε» και να προσθέτει ότι «είναι ο φύλακας άγγελός του».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλά στην υγεία του παρά το τροχαίο, αν και φοβήθηκε πολύ. Ο παρουσιαστής -όπως έχει αποκαλύψει – είχε και πριν από χρόνια ένα σοβαρό τροχαίο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο παρουσιαστής, πάντως, έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς με τους ΜΑΠΠΕΣ για τον μεγάλο ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού, που θα ξεκινήσει αύριο με στόχο την ενίσχυση του «Μαζί για το παιδί»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: