Θυμάστε πως ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Fame Story; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
argiros

Σας… ταξιδεύουμε 15 χρόνια πριν! Τότε που “άνθιζαν” στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση τα talent shows και από αυτά έβγαιναν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ένα από αυτά ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ήταν ο ωραίος αλλά χαμηλών τόνων τραγουδιστής του σπιτιού του Fame Story 3 που ήρθε στους δέκτες μας την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005.

Μπορεί τη μεγάλη νίκη να κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, “παλεύοντας” στην τελική μάχη με τον Γιώργο Λιανό (σ.σ. τρίτος είχε έρθει ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης) όμως ο Κωνσταντίνος, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το μεγάλο ταλέντο του και την καθαρή φωνή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι, έμενε στο σπίτι του Fame Story και καθημερινά περνούσαν από δοκιμασίες για να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι -κάθε φορά- στις live εμφανίσεις τους στο stage του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λεβέντης, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Ηλίας Μπενέτος, η Εύη Δρούτσα και η Ναταλία Γερμανού ήταν οι ειδικοί που καθοδήγησαν αυτή τη “φουρνιά” ταλέντων προς τη σωστή κατεύθυνση μέσα στο παιχνίδι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: