Θυμάσαι την Δώρα απ’ το πρώτο «Big Brother»; Η εικόνα της σήμερα μας αφήνει άφωνους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
dailymedia_2019214_100119_142529

Η συμμετοχή της στο πρώτο «Big Brother» έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε… με δικό της δίσκο.

Η συμπάθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς το πρόσωπο της Δώρας Αρχοντάκη, της εξασφάλισε δισκογραφική δουλειά με τη δική του υπογραφή, με την ίδια να γνωρίζει επιτυχία μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Αργότερα χάθηκε. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι δουλεύοντας σε επαρχιακά μαγαζιά, ενώ η εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Αν και το πρόσωπό της μοιάζει αναλλοίωτο στον χρόνο, το κορμί της όχι μόνο άλλαξε μα… εντυπωσιάζει, αφού η ίδια έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλλίγραμμη, γυμνασμένη γυναίκα, που μοιάζει πιο νέα ακόμα και από όταν μας κρατούσε κάθε βράδυ συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Δείτε τη σήμερα στις φωτογραφίες που ακολουθούν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ειχε ερθει σε ενα πανηγύρι στο Αγγελοκαστρο Αγρινιου…
    Σκυλος μαυρος ολα τα λεφτα.

  2. ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΙΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΠ.ΠΑΕΙ ΦΩΝΗ ΜΟΥ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………………………….

  3. Θυμάμαι που μας έλεγε τότε στο τηλεπαιχνίδι πως το έκανε με τον δικό της.Λάθος τελείως πρότυπα για τις νέες Ελληνίδες.Πέρα από κρεβάτι και γ@μήσι δεν έχουν να μας δείξουν τίποτα.

Comments are closed.