Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Αποκαλύψεις – σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Κοινοποίηση:
1

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Τα νέα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα αναζητουνται τα ίχνη της 7χρονης Βαλεντίν, με την κινητοποίηση για τον εντοπισμό της μικρής από το Παγκράτι -η οποία δεν γύρισε ποτέ από το μίνι μάρκετ που είχε πάει πριν 33 ημέρες- να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Η βαθιά έρευνα του «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της μικρής μαθήτριας, έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του σκοτεινού τούνελ.
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι, όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι, που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου, και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές.

Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Μία από τις δύο σχολικές της τσάντες είναι στο σπίτι και η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…
Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι, όπου ζούσε μια άνετη ζωή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή δεκάδες τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο έστειλαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

«Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες»
Ο πατέρας της μικρής, Αμπελκά απάντησε και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»
Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» εξήγησε γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πολύ περίεργα μας τα λέει…Έφυγε από το Παρίσι που ζούσε μια άνετη ζωή και ήρθε στο Παγκράτι που δεν είχε ούτε να ταϊσει το παιδί του, έμεναν μαζί με άλλους πόσους, ταλαιπωρηθηκαν στα δάση της τουρκίας μέχρι να φθάσουν στην Ελλάδα και ήρθε και μια άγνωστη από τον Κονγκό…
    Πολλά παιδιά μαύρων που χάνονται πάντως στη Μ. Βρετανία χρησιμοποιούνται σε τελετές μαύρης μαγείας…

  2. Πιστεύω ότι ο πατέρας της (χωρίς να είμαστε σίγουροι γι’αυτό -κάνετε ένα τέστ DΝΑ επιτέλους!-)
    ξέρει πολύ καλά τι έγινε το κορίτσι…
    ”δεν είχανε φαγητό να της δώσουν” για το σχολείο, αλλά ήθελε εμφιαλωμένα νερά για να πάρει
    τα χάπια του…Δεν είχανε νερό στο σπίτι;;
    Επίσης τι ρόλο παίζει αυτός ο δικηγόρος που βγήκε στην εκπομπή της Νικολούλη;;

    1. Δικηγόρος απο καμμιά ΜΚΟ θα ήτανε..Δεν τα λέει καλά ο Κογκολέζος και δεν πείθει κανένα…Ποιός ξέρει αν δεν την πούλησε κιόλας την μικρή..

  3. ΄΄PINK PANTHER, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ…… ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ….ΑΪΝΤΕ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ΄΄ ΓΙΔΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ, ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ ΠΑΝΤΑ….. Α, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΄΄ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ΄΄ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ…..

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    ΥΓ: ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ???

  5. Ρε λεχριτες,ενα 7χρονο παιδι οτι χρωμα και να εχει ειναι ενας αγγελος του θεου.Δεν ειναι αλγερινος μαχαιροβγαλτης ουτε αφγανος τζιχαντιστης.Ειπαμε να σταματησουμε την ακατασχετη λαθρομεταναστευση και συμφωνω απολυτα.Ας μην χασουμε ομως την ψυχη μας.Να χυνετε χολη για ενα δυστυχισμενο 7χρονο που εχει απαχθει και ισως να εχουν ηδη πουληθει τα οργανα του σε πλουσιους λευκους ληπτες,ειναι χυδαιο και απανθρωπο.

    1. βάλε να δεις κανα βίντεο με 5χρονα ισλαμάκια από Αφρική και Ασία που αποκεφαλίζουν ανθρώπους για να δεις τι σε περιμένει.

    2. Εγώ είμαι ρατσιστής γιατί θέλω την Πατρίδα μας ΚΑΘΑΡΉ ΑΠΌ ΠΙΘΉΚΙΑ.

      ΕΣΎ ΤΡΑΒΑ να βοηθήσεις να ΒΡΕΘΕΊ το μούλικο κ δώσε κ τον μισθουλακο σου στον μπαμπά της που δεν είχε φαγητό να της δώσει!
      ΒΟΎΛΩΣΕ ΤΟ όμως, γιατί για την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ πολέμησαν οι μαυροψώληδες του Κονγκό, ούτε οι ΛαθροΚουράδες της Πούτσας που εσύ συμπονάς ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

    3. Βρε Φαεθων…αν υπαρχει μια περιπτωση να εγινε αυτο που αναφερεις… το πιθανοτερο ειναι αυτη τη δουλεια να την κανονισε ο ιδιος δηθεν μπαμπακας της ….Καλα δεν βλεπεις σε ποσες αντιφασεις πεφτει??? Και τι δουλεια εχει εδω που τα λεμε αυτος και το σοι του να βρισκεται στην ελλαδα…και μαλιστα να ζει σε ενα σπιτι που το εχει κανει κεντρο διερχομενων??Κανονικα θα επρεπε να τον ειχαν συλλαβει και απελασει εδω και καιρο!

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΄΄ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ΄΄, ΕΙΣΑΙ 100% ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ…..

    1. Ρε αι στο διαολο από δω πρωι πρωι,μονο σου γραφεις σαν ελλαδιστανος και μονος σου απαντας σαν ρατσιστης βλακας που εισαι ,ουστ ρε!!!

  7. Η μικρή δείχνει για δεκάχρονη και όχι για έξι χρονών. Μπορεί το παιδί να είναι μεγαλύτερο κι αυτός να το δήλωσε πιο μικρό όταν χωρίς χαρτιά μπήκε στην χώρα του ό,τι δηλώσεις είσαι. Έχω και μια απορία. Για όλους αυτούς καταφτάνουν με ψεύτικα ονόματα και ένα, δύο, τρία και περισσότερα παιδιά απ’ το χέρι και δηλώνουν “πατέρας” τους, έγινε ποτέ ένα τεστ dna για να αποδειχτεί ή μη η πατρότητα; Κι αν κάποιοι μάζεψαν παιδιά απ’ τον δρόμο και τα πάσαραν για δικά τους, έκανε κάτι το ελληνικό κράτος να βρει αν υπάρχουν τέτοια, ποια είναι και να τα προστατέψει;

  8. ΓΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΦΑΡΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ, ΤΑ 2ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 18ΧΡΟΝΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4ΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ

    ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΙ… ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ,,,Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΥΡΗΣ ΣΑΡΚΟΣ…

    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Comments are closed.