Θρίλερ με 39χρονο στα Νότια Προάστια! “Εκείνη φταίει που…” – Βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Κοινοποίηση:
astynomia

Ένας 39χρονος άντρας βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που μένει στα νότια προάστια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR. Παρά την πτώση κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητό του και να τον παραλάβει από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου μένει με μία 32χρονη κοπέλα που έχει καταγωγή από τον Λίβανο και εργάζεται ως διερμηνέας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε, με την κοπέλα να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος βρέθηκε στο κενό χωρίς εκείνη να γνωρίζει πώς ακριβώς έγινε. Όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο. Τα χτυπήματα δεν είναι τόσο βαριά, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του. Η 32χρονη που κρατείται οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αφού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Την Λιβανέζους αγορι μο γλυκό τι την ήθελες;; Χάθηκαν οι Ελληνίδες. Περαστικά σου παντως και να βάλετε μυαλό ολοι σας. Παπούτσι απο τον τόπο σου κι ας ειναι Μπαλωμένος.

  2. Καλά να πάθει, μάθανε όλοι οι μαλάκες κάνουν παιδιά με αλλοδαπές, τους ξεπαστρεύουν, παίρνουν την περουσία τους και το χειρότερο κάνουν και παιδιά μαζί τους που όταν μεγαλώσουν γίνονται αναρχικοί και ρημάζουν την Ελλάδα ή απλά αριστεροί ψηφοφόροι παρτάκηδες, γιατί μεγάλωσαν με μάνες αρπακτικά και αχάριστες.

  3. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ……………. ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;; ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ…………….

Comments are closed.