Θρίλερ με την Αθηνά Ωνάση: Εξαφανίστηκε!

Κοινοποίηση:
athin

Να εξαφανιστεί από… παντού μετά τις εξελίξεις στα προσωπικά της επιθυμεί η Αθηνά Ωνάση και για αυτό τον λόγο άλλαξε μέχρι και χώρα! Που βρίσκεται; Κανείς δεν γνωρίζει!

“Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά”.

Η Αθηνά Ωνάση είναι η γυναίκα που βλέπουν συχνά οι κάτοικοι του Φάλκνεσβααρντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ελένη”, η κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάση έχει αλλάξει χώρα και ζωή.

“Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα πάρτι, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα. Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες”, δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατι ανεβαζεις θεμα για καποια που δεν ξερει να μιλαει Ελληνικα?

  2. Αυτός που έγραψε το παραπάνω κείμενο πρέπει απο το γλύψιμο να έχει στεγνώσει η γλώσσα του.σλουυυυυρππππ….

Comments are closed.