Θρήνος στην Κατερίνη: Τα αναπάντητα ερωτήματα για μάνα και κόρη – Αυτοκτονία ή δυστύχημα;

Κοινοποίηση:
1

Η αυλαία της υπόθεσης της εξαφάνισης μιας μητέρας και της 17χρονης κόρης της, «έπεσε» με τον πιο τραγικό τρόπο.
Δέκα ημέρες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη τους, η 45χρονη Σβέτα και η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα βρέθηκαν νεκρές σε μια χαράδρα, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό τους.

Μαζί είχαν ξεκινήσει για μια βόλτα ανήμερα των γενεθλίων του κοριτσιού, μαζί βρήκαν το θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους έκανε «βουτιά» σε βάθος 150 μέτρων.

Το βράδυ της Κυριακής (17/11) ολοκληρώθηκε η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης των σορών μητέρας και κόρης και πλέον αρχίζει ένα νέο θρίλερ, αυτό της εξιχνίασης των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο γυναίκες.

Αυτοκτονία ή τροχαίο;
Προηγήθηκε τροχαίο ή η 45χρονη μητέρα οδήγησε εσκεμμένα το αυτοκίνητό της στο γκρεμό; Αυτό καλούνται να ξεκαθαρίσουν τώρα οι Αρχές.

Σύμφωνα με γνωστή απογευματινή εφημερίδα, τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν έδειξαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας αλλά στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν τόσο ιατροδικαστής -ο οποίος σήμερα θα κάνει νεκροτομή στις δύο σορούς- όσο και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού προκειμένου να συλλέξει τυχόν ευρήματα.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Η εμπλοκή άλλου οχήματος, το να έχασε η οδηγός τον έλεγχο, η βλάβη του οχήματος ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του τραγικού πατέρα
Συντετριμμένος ο πατέρας και σύζυγος, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις φωτογραφίες των δύο γυναικών, γράφοντας: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Ο ίδιος πάντως ανέφερε ένα περιστατικό που είχε συμβεί λίγο πριν την εξαφάνισή τους και αφορούσε σε έναν έντονο καυγά που είχε η σύζυγός του με έναν γείτονα. Μετά από αυτό, η 45χρονη πήρε αναστατωμένη την κόρη της και πήγαν βόλτα με το όχημά της. Οι δυό τους συνήθιζαν να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο κάθε μέρα, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν αυτή τη φορά, στις 8 Νοεμβρίου, ακολούθησε την ίδια πορεία ή άλλαξε κατεύθυνση.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: