Θεσσαλονίκη: Τα έκανε γυαλιά – καρφιά στο ΙΚΑ! Πολίτης σε έξαλλη κατάσταση «κατέβασε» τη τζαμαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ένας άνδρας βγήκε εκτός εαυτού και έσπασε το πρωί τη τζαμαρία στο ΙΚΑ Τούμπας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ξαφνικά “του γύρισε το μυαλό” κι άρχισε να φωνάζει!

Ο άνδρας, φανερά εκνευρισμένος, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο Thesstoday.gr, βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς, όπως ο ίδιος φώναζε, “τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες για ένα χαρτί”.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Έντρομοι οι υπάλληλοι έκλεισαν τα γραφεία και κάλεσαν την αστυνομία.
Άφωνοι παρακολουθούσαν το πρωτοφανές σκηνικό οι πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην υπηρεσία.

Μάλιστα, με αφορμή τον εξαγριωμένο πολίτη πολλοί από τους ασφαλισμένους άρχισαν να κάνουν τα δικά τους παράπονα, λέγοντας πως σκόπιμα γίνονται καθυστερήσεις για να μην εξυπηρετηθούν, ενώ πολλοί από αυτούς δυσανασχέτησαν με το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνουν κλειδωμένοι μέσα στα γραφεία του ΙΚΑ μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Πηγή: thesstoday

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και λίγα έκανε! Εδώ και χρόνια έπρεπε να τους έχουμε πάρει με τις πέτρες τους κηφήνες των δημοσίων υπηρεσιών! Συμπεριφέρονται λες και είναι στου μπαμπά τους το μαγαζάκι, υφάκι λες και απευθύνονται σε κατώτερους ανθρώπους και σε εξυπηρετούν ΑΝ δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν!

    Τα βρίσκουν και τα κάνουν όμως…. Εμείς φταίμε 100% που τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια.

  2. Δεν είχε άδικο μερικοί είναι τόσο αγενείς και επικρατεί αλλαλουμ στις υπηρεσίες που τρελενεσαι για ένα χαρτί έκανα 1 μήνα να ετοιμαστεί και στη χώρα εκτός Ελλάδας με ευγένεια 5 λεπτά θα ανάκαμψη ποτέ η χώρα μας άραγε η μας την παίρνουν ειρηνικά;

  3. Ειχε λαικη διπλα σημερα στο ΙΚΑ Τουμπας και ο τυπος προφανως ηταν αγανακτισμενος με τις τιμες και ξεσπασε εκει ….

Comments are closed.