Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν μουσικό του δρόμου για «επαιτεία»

Κοινοποίηση:
gi09

Με την κατηγορία της επαιτείας, μία νεαρή κοπέλα, μουσικός του δρόμου, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Αριστοτέλους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα μέλη του Σωματείου Μουσικών Βορείου Ελλάδας.

Ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το περιστατικό, ενώ υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε ενημέρωση του Συλλόγου Μουσικών Βόρειας Ελλάδας.

«Την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξει προσπάθεια νομοθετικής ρύθμισης πια για το θέμα της επαιτείας στη βουλή», σημειώνει ο δημοφιλής μουσικός, και καταλήγει αναφέροντας πως ο «ΣΜΒΕ θα σταθεί στο πλευρό της συλληφθείσας μουσικού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συλλαμβάνεται ο Έλληνας ,oι λαθρομετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι. Έμείς είμαστε το πρόβλημα !

  2. οταν θα σας κανουν τους μισθους σας μπατσοι 300 ευρω τοτε θα σας δω , ξυπνηστε γελοιοι μονο κατι κοπελιτσες που παιζουν μουσικη στο δρομο σας φταινε , φλωροι και πουστρακια εισαστε, αντε στο διαολο …..

  3. Τιποτα αλλο να συλλαβετε μαλακες αστυνομικοι δεν βρηκατε; κανεναν λαθρομεταναστη, κανεναν αλλοδαπο να πουλαει παρανομα τσιγαρα, κανεναν να πουλαει ναρκωτικα, κανεναν που εκανε βιζιτα, τιποτα δεν βρηκατε; καθαρη δηλαδι η πλατεια αριστοτελους ετσι; μπορουμε να κυκλοφορουμε ελευθερα τωρα που συλλαβατε την κοπελα. Αει στο διαολο γελοιοι.

Comments are closed.