Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης για τον «θεριακλή» που άναψε τσιγάρο σε…

Κοινοποίηση:
kapnisma

Με ποινή φυλάκισης τιμωρήθηκε ο νεαρός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από αεροσυνοδό να έχει ανάψει τσιγάρο στο χώρο της τουαλέτας αεροσκάφους ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς του Κρατικού Αερολιμένα στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ποινή στην Θεσσαλονίκη
Πιο συγκεκριμένα, φυλάκιση 6 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 21χρονο επιβάτη αεροπλάνου ο οποίος κάπνισε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μπάτεν Καρλσρούης προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το δικαστήριο,όπως αναφέρει το grtimes, επέτρεψε την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ την μέρα και την αναστολή της μετά την υποβολή έφεσης.

Ο κατηγορούμενος για «παράβαση εντολής κυβερνήτη αεροσκάφους», άναψε τσιγάρο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος καθ’ όλη της διάρκεια του ταξιδιού.

Εντοπίστηκε από την αεροσυνοδό να έχει καπνίσει στο χώρο της τουαλέτας του αεροσκάφους και αποδέχτηκε την πράξη του. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της πτήσης FR-5143, της αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ο 21χρονος επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το κάπνισμα εν πτήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Του κλάσανε μια μάντρα.Το τσιγάρο του το έκανε μια χαρά πάντως.

Comments are closed.