Θεσσαλονίκη: «Θρίλερ» με καταγγελία για προσπάθεια αρπαγής βρέφους

Κοινοποίηση:
peripoliko_nyxta2-2-768x512

Οι δύο δράστες προσπάθησαν αρχικά να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης, ενώ στη συνέχερια επιχείρησαν να αρπάξουν το μωρό της 32χρονης

Το ανήλικο παιδί από την αγκαλιά μιας 32χρονης μητέρας, επιχείρησαν να αρπάξουν δύο αλλοδαποί το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στις αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία κατατέθηκε για απόπειρα ληστείας και αρπαγής ανηλίκου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Λιβύης, πλησίασαν στο μεσημέρι της Πέμπτης (περίπου στις 15.30) δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 32 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στην περιοχή του Λευκού Πύργου (πλατεία Τσιρογιάννη) και προσπάθησαν με σωματική βία να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης, ενώ σε δεύτερο χρόνο επιχείρησαν να αρπάξουν το μωρό της 32χρονης, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά της.

Περαστικοί, ακούγοντας την έκκληση βοήθειας των γυναικών, έτρεξαν και ακινητοποίησαν τους δύο δράστες. Ωστόσο, ένας εκ των οποίων κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου από τη Λιβύη, ενώ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: