Θεσσαλονίκη: Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη!

Κοινοποίηση:
1

Η επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη, στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο. Στην ανακοίνωση της ΝΔ, γίνεται λόγος για επίθεση τραμπούκων…

Το γραφείο βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της πόλης. Οι συνεργάτες της προσερχόμενοι το πρωί, αντιλήφθηκαν την επίθεση και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές Αρχές για το περιστατικό.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού, το γραφείο Τύπου τη ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «τραμπούκους», αλλά και στο ότι «η ανομία θα αντιμετωπισθεί».
Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ έχει ως εξής: «Αλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ουκοι.
    Ριξανε μπογιες στο γραφειο μιας νεοδημοκρατισσα και θα κινησουν γη και ουρανο να βρουν τους ενοχους και να τους τιμωρησουν παραδειγματικα.
    Απειλειται καθημερινα ο Ελληνικος λαος απο τους λαθρο και τους γυφτους που τους δολοφονουν, τους βιαζουν, σπανε τις περιουσιες τους, τους κλεβουν, μαχαιρωνουν, καταστρεφουν, προσβαλουν.. και δεν συμβαινει τιποτα. Αυτοί λεγονται “νομοταγεις”.

Comments are closed.