Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή για τον διεστραμμένο φοιτητή που “τελείωσε” πάνω στην φοιτήτρια!

Κοινοποίηση:
dikastirio-thessaloniki

Ο φοιτητής που εκσπερμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή αγγίζοντας την ανώτερη ποινή (1 έτος φυλάκιση) που προβλέπεται για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό που σόκαρε την πανεπιστημιακή κοινότητα, απασχόλησε τα MME και τις δικαστικές αρχές, ενώ επανέφερε στην επικαιρότητα τα φαινόμενα που έχουν να κάνουν με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα σε δημόσιο χώρο.

Ο δράστης, ένας 22χρονος φοιτητής Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένα άτομο υπεράνω υποψίας, που δεν είχε δώσει δικαιώματα στο παρελθόν, προχώρησε στην ακατανόητη αυτή πράξη εκπλήσσοντας δυσάρεστα το οικογενειακό, φιλικό και πανεπιστημιακό περιβάλλον. Μετανιωμένος ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν και μετέπειτα ενώπιον του εισαγγελέα, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάνοντας λόγο περί «ανακούφισης» που ένιωσε, ολοκληρώνοντας την αδιανόητη ενέργειά του, ζητώντας συγγνώμη.

Ωστόσο το δικαστήριο παρά τη δήλωση μεταμέλειας τον έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή. Ο φοιτητής εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον συνήγορό του, ο οποίος ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον πελάτη του, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η απορία πολλών είναι άμα έκανε ο καταδικαστείς το μεγαλύτερο αδίκημα και έχει τέτοια μεγάλη ποινή ;

    Καμία ποινή όμως και κάλυψη των αδικημάτων που υπερβαίνουν τα 30 διαφόρων κατηγοριών με πλειοψηφία τα κακουργήματα 2014-2015 σχολική χρονιά στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης με παραμένοντα συνεχόμενα διευθυντή τον πρωτοπρεσβύτερο κληρικό Αθανάσιο Τσαρουχά, και στο Δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης με πρώην διευθύντρια την Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός και πρώην υποδιευθυντή τον Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγος. Τη Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου την διόρισαν απευθείας παράνομα χωρίς να το δικαιούται διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και τον Ιωάννη Καϊτανίδη τον έκρυψαν σε δημόσια γραφεία, πράξεις της παρέας του Υπουργείου Παιδείας και των Διωκτικών Αρχών. Από τους 3 αναφερόμενους ασύλληπτους δράστες κακουργημάτων προσέφυγε κάποιος στις διωκτικές αρχές για να δηλώσει ότι “δεν ισχύουν αυτά που είναι δημόσιας παρουσίασης” ;

    Από το 2015 έως σήμερα, που και οι τρεις τους κρύβονται, απευθύνθηκε κανείς από αυτούς τους τρεις στη εισαγγελία Κατερίνης που ξέρει τι έχουνε κάνει ; Δεν απευθύνθηκε, μόνο οι υποστηρικτές τους στο υπουργείο παιδείας σπεύδουν αμέσως να κάνουν ένσταση δήθεν για να απομακρυνθούν σχόλια στο διαδίκτυο, άλλα δεν κάνουν μήνυση. Για τη υπόθεση ελέγχτηκε ο μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμου που κατέθεσε με θρησκευτικό όρκο σωρεία ψεμάτων το 2015 στη Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ρωτήστε τους 3 αυτούς να σας πουν γιατί δεν απευθύνονται στις διωκτικές αρχές, γιατί από 3 που είναι θα γίνουνε 4 με τέταρτο εμπλεκόμενο το ψεύτη με θρησκευτικό όρκο Γεώργιο Χρυσοστόμου μητροπολίτη Πιερίας.

    Ο κάτοικοι Κορινού Πιερίας αφού θέλουν να χαιρετάνε το κάθε άθεο, ασεβή, και πρόστυχο αντιδήμαρχο 2014 Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης ας συνεχίσουν να το κάνουν, που έπαιζε αδιάκοπα με το κινητό τηλέφωνο σε ολόκληρη τη διάρκεια αγιασμού 15-10-2014, με ελάχιστες φορές κάνοντας το σταυρό του, δίπλα ακριβώς στο κληρικό που έκανε το αγιασμό στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης με 300 και παραπάνω μάρτυρες μαθητές. Χωρίς να τιμωρείται, να ελέγχεται, χωρίς επίπληξη, ένσταση από το δειλό μητροπολίτη Πιερίας, και με κατόπιν πληρωμένες καταχωρήσεις “επαίνους” δημοσιεύματα για έναν ανίκανο αντιδήμαρχο μόνο για θελήματα του φίλου δημάρχου Σ.Χ. Ας τον χαιρετάνε λοιπόν έως σήμερα οι κάτοικοι Κορινού Πιερίας γιατί αυτός τους αξίζει και αυτόν θέλουν.

Comments are closed.