“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ;” – Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα

Κοινοποίηση:
nikolouli2501-768x432

“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια”!
Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο “Φως στο τούνελ”. Μια έκπληξη, όμως, που φρόντισε να την χειριστεί έξυπνα και με τον πιο ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της.

“Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν” σημείωσε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη με την ίδια να μην κρύβει, αρχικά, το ξάφνιασμα της.

“Να το σχολιάσω;” αναρωτήθηκε αμέσως η Αγγελική Νικολούλη κοιτάζοντας με νόημα την κάμερα. “Και από τον χώρο που προέρχεται; Εντάξει… Οκ… Φιλάκια!” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του “Φως στο τούνελ”..

“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια! Και τώρα διαλειμματάκι για να μην το ανοίξω” κατέληξε στη σύντομη αναφορά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ύποπτα τα πράγματα με την Νικολουλη γιατί άρχισε να φαίνεται στημένη η εκπομπή.Ασχολήθηκε εναντίων του bullying και δεν ασχολείται σε συνεργασία με τις αρχές με την αιρετικο Ιεχωβαδικη διαδικτυακή ομάδα ΟΕΑ που έχει καταστρέψει και τρομοκρατησει όλους τους χρήστες και όλο το Ελληνικό διαδίκτυο.

  2. Νικολούλη ήρθε η ώρα να βγεις στην σύνταξη. Δεν τραβάει άλλο η μπούρδα η εκπομπή σου.

  3. Κάτω τα χέρια από την Αγγελική!! Είναι μια και μοναδική, πολύ αγαπημένη!

  4. η βλαχα απο τον πυργο που ουτε την βλαχικη προφορα δεν αλλαξε μετα απο τοσα χρονια στην Αθηνα ,ειναι και πονηρουλα επειδη τα νουμερα της κλανουν …χεστηκαμε …ποιος νοιαζεται για σενα βρε βαπτηστήρι του ακατανομαστου ,μακρυα αποδω

  5. σκηνοθετημενο απο την ιδια αν εγω θελω να κανω κακο σε καποιον δεν θα το βγαλω τελαλη για λογους εντυπωσιασμου και τηλεθεσαης κουραστικε πια ο κοσμος με τις ιδιες βλακειες συνεχεια

  6. Κατι πρεπει να κανουνε κι αυτοι για ν’ανεβει η τηλεθεαση,και ανακαλυπτουν τα “απειλητικα τηλεφωνηματα”.Γιατι αλλιως παει για κλεισιμο το μαγαζι τετοια ωρα που ξεκιναει και με τις μηδενικες επιτυχιες.

  7. Ο/Η ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣΟΝΕΣ λέει:

    ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΣΕΛΕΣ ΧΑΝΝΕΣ ΠΟΥΛΟΔΙΑΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΑΒΡΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΑΝ…
    ΚΙ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Comments are closed.