Θα “φάει” τον Κώστα Καραμανλή τζούνιορ στον ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης; Οι τρεις (συν μια) μεγάλες πληγές…

Κοινοποίηση:
mitsotakis_karamanlis_

Αναμφίβολα, ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ, στο υπουργείο Υποδομών, δεν έχει προσφέρει αυτά που έχει ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπάρχουν πολλές “πληγές”.

Και εάν δεν είχε το όνομα “Καραμανλής”, τότε δεν θα είχε αναλάβει ούτε καν υπουργικό θώκο.

Έχουμε και λέμε:

  1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς η επιλογή της κυβέρνησης να αλλάξει το σχέδιο κατασκευής του ΜΕΤΡΟ και να επιστρέψει στην επιλογή της απόσπασης των αρχαίων από τον σταθμό Βενιζέλου δημιουργεί μία καθυστέρηση στην τελική παράδοση του έργου που μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια!
  2. Σε Ηλεία και Αχαΐα «βράζουν» με την ματαίωση του έργου για την εθνική οδό «Πάτρα-Πύργου», που πλέον ξεκινά από την αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθυστέρηση εκτέλεσης και παράδοσής του.
  3. Μηνύματα δυσαρέσκειας είχε την ευκαιρία να ακούσει και με τα ίδια του τα αφτιά ο πρωθυπουργός και το περασμένο σαββατοκύριακο, κατά την παρουσία του στην Κρήτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ακυρώσει την πρόσκληση ενδιαφέροντος της προηγούμενης κυβέρνησης για την κατασκευή του ΒΟΑΚ, με αποτέλεσμα η κατασκευή του έργου να καθστερήσει κι άλλο.

Βεβαίως, υπάρχει και το “ξεμπρόστιασμα” του προέδρου του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου!

Θυμίζουμε πως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, με επιστολή του η οποία κοινοποιήθηκε εκτός του Κώστα Καραμανλή και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες, Margrethe Vestager, είχε πει για τον Καραμανλή πως «δεν είναι σε θέση να σηκώσει στους ώμους του το όνομα που φέρει».

Τον αποκάλεσε επίσης «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο» και πως “ενεργεί με εμμονές και διαπραγματεύεται με ΄΄νταβατζήδες΄΄”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σιγά τον ογκόλιθο της πολιτικής!!!! Πουθενίδης με τα όλα του!!! Απ’ το βιογραφικό του καταλαβαίνεις ότι οι σπουδές είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ από το ίδρυμα της οικογένειας!!! Δηλαδή έτοιμος για πορτιέρης σε ξενυχτάδικο!!! Επιτελικό κράτος τιποτανθρώπων με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ!!!!

  2. Αχ έχει κάτι μαγουλακια !!!! Τον βλέπω και γελάω !!!

Comments are closed.