«Θα σου βάλω την Σημαία στον κ@!!ο»…!!! ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Βουλευτής του Σύριζα Σέλτσας 20 χρόνια πριν, βγάζει αφρούς με τους Έλληνες Πατριώτες και το Μνημόσυνο Μακεδονομάχου. Ακούστε τι λέει και η γυναίκα του! ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ΥΘ8877878

Ο πρωταγωνιστής του ντοκουμέντου ο Σέλτσας όχι μόνο ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά έχει αποδείξει στο παρελθόν και ο ίδιος και το οικογενειακό του περιβάλλον τι ακριβώς αισθάνονται.
Μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνιστικό εμφανιζεται και η γυναίκα του Σέλτσα, καθηγήτρια του Ελληνικού Δημοσίου, που την πληρώνουμε εμείς δηλαδή, να λέει στους Έλληνες Πατριώτες «Διαβατήρια φέρατε που ήρθατε εδώ»…;;; (Στό 7ο λεπτό)

Αυτά συνέβαιναν στο Ξυνό Νερό της Φλώρινας, μιά σφηγκοφωλιά ανθελλήνων -όχι όλων βέβαια- που τότε ο Σέλτσας ήταν Πρόεδρος και σήμερα βουλευτής του Σύριζα, για όλον τον νομό.

Δείτο το ιστορικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν δεν αισθανονται Ελληνες να ξεκουμπιστουν να πανε στα Σκοπια, αυτος και η γυναικα του!!! Εκει καταντησαμε, να κυκλοφορουν πολλων ειδων Ανθελληνικα φιδια μεσα στο Κοινοβουλιο!!!!

  2. Αυτό το έκτρωμα μαζί με το επίσης έκτρωμα την γυναίκα του έπρεπε απο τότε να εξοριστεί στην πατρίδα του την Βαρντάσκα αφού σαπιστεί στο ξύλο με κόψιμο γλώσσας, χωρίς να έχει δικαίωμα να μπει στην Ελλάδα ΠΟΤΕ! Αλλοδαπές κουράδες είναι που μάθανε τα ελληνικά και το παίζουν ντόπιοι γιατί υπήρχε απο χρόνια το σχέδιο της δήθεν μειονότητας. ΨΟΦΟΣ ΡΕ!

  3. ειναι πολυ σοβαρο αυτο στεφανε βαλτο παντου!
    ελληνας βουλευτης απειλει ελληνες πολιτες και βριζει και προσβαλει τη σημαια της πατριδας μας
    ειναι εχθρος καταγγειλτε τον παντου!!!!

Comments are closed.