Θα σας βγουν τα μάτια! Δημοσκόπηση – σοκ για το Μαξίμου: Να γιατί τρελάθηκε ο Τσίπρας!– Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Καραμανλής ή Παυλόπουλος

Κοινοποίηση:
dimoskopisi-17-750x430

Σταθερά μπροστά και με μεγάλη διαφορά, παραμένει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Politik.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει προβάδισμα 9,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην παράσταση νίκης η γαλάζια παράταξη εκτοξεύεται μπροστά με ποσοστό 66%, κάτι που σημαίνει ότι μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, πολύ μεγαλύτερη από τα ποσοστά της ΝΔ, πιστεύει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ο τελικός νικητής των εκλογών.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ βρίσκεται στο 31,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 22,3%.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7,4%, ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,1%, το ΚΚΕ με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,4% , η Ελληνική Λύση με 2,4%, ΑΝΕΛ 1,4%, το Ποτάμι 1,3%, η ΛΑΕ 1,3% , η Πλεύση Ελευθερίας 1,3%, η Δημιουργία Ξανά 1%.

Αλλο κόμμα δηλώνει το 4% ενώ, οι αναποφάσιστοι βρίσκονται στο 12,6%.

 

Στην ερώτηση «Μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη, ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Πρωθυπουργό;», κανέναν από τους δύο απάντησε το 41,6%, Μητσοτάκη το 37,1%Τσίπρα το 19,9% και ΔΓ/ΔΑ το 1,4%.

Όσον αφορά στο ΚΙΝΑΛ, οι συμμετέχοντες στην έρευνα στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στη Φώφη Γεννηματά, ζητώντας της να συνεχίσει αυτόνομη πορεία. Η παραπάνω άποψη ενισχύεται και από το εκκωφαντικό 69% των ερωτηθέντων που αξιολογούν αρνητικά την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει προοδευτικό μέτωπο με «κορμό» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόεδρος Καραμανλής η Παυλόπουλος;

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας, είναι ότι στην ερώτηση «Ποιον θα προτιμούσατε για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;» κονταροχτυπιούνται Καραμανλής και Παυλόπουλος.

Πιο αναλυτικά, κανέναν από τους τρεις απάντησε το 29,2%, τον κ. Παυλόπουλο το 24,6%, τον κ. Καραμανλή το 23,9%, τον κ. Βενιζέλο το 11,3%, άλλον το 7,5% και ΔΓ/ΔΑ το 3,5%.

Παρ’όλα αυτά δεν μπορεί να μη γίνει ειδική αναφορά στην ιδιαίτερα χαμηλή αποδοχή (μόλις 16%) που καταγράφει στους κόλπους των ψηφοφόρων της ΝΔ (της οποίας άλλωστε διετέλεσε κορυφαίος υπουργός), όπως επίσης και το υψηλότατο ποσοστό αποδοχής (15,9%) του Κώστα Καραμανλή στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παυλόπουλο απάντησε το 39,3%, κανέναν από τους τρεις το 27,6%, τον κ. Καραμανλή το 15,9%, άλλον το 7,9%, τον κ. Βενιζέλο το 6,5% και ΔΓ/ΔΑ το 2,8%.

Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, τον κ. Καραμανλή απάντησε το 44,0%, τον κ. Παυλόπουλο το 16,0%, τον κ. Βενιζέλο το 14,7%, κανέναν από τους τρεις το 12,6%, άλλον το 6,0% και ΔΓ/ΔΑ το 6,7%.

Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, τον κ. Βενιζέλο απάντησε το 56,5%, τον κ. Παυλόπουλο το 26,1%, κανέναν από τους τρεις το 17,4%, ενώ μηδενική ήταν η απήχηση του κ. Καραμανλή και άλλων προσώπων.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. δημοκρατία =Ηλιθιοκρατια….. Κατάρα σε αυτούς που ψηφίζουν μαλακισμενα…

  2. Υπαρχουν τελικα 32 μαλακες στους 100 που στηριζουν το φερεφωνο της Μερκελ και 22 που στηριζουν το μεγαλυτερο πινοκιο ολων των εποχων ?
    Μεχρι που θα το τερματιστε ?

  3. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΦΕΡΕ ΕΠΕΝΔΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΚΡΗ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΜΟΡΦΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 3% ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΗΣ!!! ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

  4. Δεν σχολιάζει κανείς εδω μέσα το ποσοστό ανω του 20% που παίρνει οι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ……: Καμία ελπίδα……… Π@υτσα βούρτσα και στρατιωτικό περίπατο θέλετε μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μόνο μέ τσιμέντωμα λύνεται το πρόβλημα σ’αυτή τη χώρα φίλε

  5. Η μεγαλυτερη ξεφτιλα θα ειναι να ξαναδουμε τον Φαυλοπουλο Προεδρο.Αυτος που ειναι ανεπιθυμητος απο τον λαο στην Μακεδονια την Θρακη κα ι την Ηπειρο δεν μπορει να ειναι ξανα Προεδρος των Ελληνων.

  6. ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΟΤΗ ΜΕ ΑΡΧΗΔΙΑ, ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Οι μασόνοι, οι εβραίοι, οι προδότες, οι ανθελληνες, οι τούρκοι, τα κουμουνια, τα λαμόγια, οι κηφήνες, οι κλέφτες, οι ξενολάτρες, οι γλείφτες, και ολοι ανεξαρτήτως κόμματος να φύγετε, να πάτε στην τουρκία, στα σκόπια, στον αγύριστο….εκεί να πάτε.

Comments are closed.