Θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο η Ολλανδία;

Κοινοποίηση:
1

Με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη Γερμανία θα περάσει την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία

H Ολλανδία είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στον πρώτο όμιλο της League του Nations League. Μετά τη νίκη με 2-0, που πέτυχε την Παρασκευή, κατά της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας, θέλει τουλάχιστον 1 βαθμό στο αποψινό ματς (21:45) της τελευταίας αγωνιστικής με τη Γερμανία, στο Γκελζενκίρχεν, για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι «Οράνιε» έχουν 1 βαθμό λιγότερο από τη Γαλλία και πλεονεκτούν σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας τους, αφού έχασαν με 2-1 στο Παρίσι και κέρδισαν με 2-0 στο Ρότερνταμ.

Η Γερμανία είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό κι έχει υποβιβαστεί στη League 2. Θέλει όμως να ολοκληρώσει τους αγώνες της στο Nations League με νίκη, για να πάρει ρεβάνς για την ήττα της με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι, στο Άμστερνταμ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το ντέρμπι Γερμανία-Ολλανδία, ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να σκοράρουν και ο Κρος και ο Ντεπάι.

Στο ντέρμπι της Παρασκευής, με τη Γαλλία, ο Ντεπάι σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ολλανδίας, με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Είχε σκοράρει και στο 3-0 επί της Γερμανίας, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ. Ο Κρος είναι ο μοναδικός σκόρερ της Γερμανίας στο Nations League. Σκόραρε με πέναλτι, στην ήττα της με 2-1 στη Γαλλία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για το ντέρμπι Γερμανία-Γαλλία και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: