Θα πάρει περισσότερα κι απ’ τη Σπυροπούλου: Αυτό το πρόσωπο θέλει ο Acun για το Survivor 3

Κοινοποίηση:
cisse2

Στόχο την υψηλή τηλεθέαση έχει βάλει ο Acun Ilicali για το «Survivor 3», με τον ίδιο να μοιάζει πρόθυμος να ξοδέψει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να τα καταφέρει.
Η νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει ελληνοτουρκικό χαρακτήρα, με τους παίκτες να επιλέγονται περισσότερο βάσει προσόντων και σωματικής διάπλασης και αντοχής παρά ως «ονόματα» στον κόσμο της σόουμπιζ.

Δημοσίευμα θέλει τον πρώην άσσο του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ να έχει δεχθεί πρόταση – μαμούθ από τον Τούρκο παραγωγό προκειμένου να μπει στο παιχνίδι.
Ο ίδιος έχει πολλάκις εκφράσει την αγάπη του για την Ελλάδα, χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί το τατουάζ που «χτύπησε» στο κορμί του το οποίο απεικονίζει μια σπαρτιάτικη περικεφαλαία.

«Οι πληροφορίες θέλουν τον αθλητή ακόμη και σήμερα να ψάχνει αφορμή για να έρθει στη χώρα μας, είτε ως dj είτε για λίγες μέρες ξεκούρασης και διακοπών. Και πάντα γίνεται επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς εκτός από άσος της στρογγυλής θεάς είναι και fashion icon», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

ψισσε

Για να δούμε, θα τα καταφέρει ο Acun;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: