Θα μείνετε άφωνοι: Οι επιστήμονες έκαναν χημική ανάλυση του Αγιασμού και δείτε τι ανακάλυψαν!

Κοινοποίηση:
1

Οι επιστήμονες έκαναν χημική ανάλυση του Αγιασμού και διαπίστωσαν ότι δεν περιέχει μικροοργανισμούς όπως έχει το νερό. Επίσης με το μικροσκόπιο διαπίστωσαν, ότι τα μόρια νερού του Αγιασμού, έχουν σταυρούς!

Αυτές είναι και οι αιτίες που ο Αγιασμός δεν μυρίζει και δεν χαλάει ποτέ!

Το ότι ο Αγιασμός έχει Χάρη Αγίου Πνεύματος μπορούμε να το διαπιστώσουμε και εμπειρικά, δίνοντας Αγιασμό σε έναν διψασμένο δαιμονισμένο, κρύβοντας απ’ αυτόν ότι είναι Αγιασμός. Θα τον δείτε, όχι μόνο να μην τον πιει, αλλά θα φουντώσει και θα εξοργιστεί.

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα

Πηγή: iellada.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Και ναι έτσι είναι το είχε δοκιμάσει η θεία μου σε έναν δαιμονισμένο, του έλεγε έλα πιες και εκείνος αγριευε και ο ιερέας της είπε να φύγει μακριά καλύτερα για να μην την πιάσει και αυτήν τι δαιμόνιο. Αμα δεν πιστεύετε , δοκιμάστε το στον εαυτό σας σας ταιριάζει γάντι.. αθεϊστές μου

  2. https://www.researchgate.net/figure/Median-minimum-and-maximum-values-of-chemophysical-and-selected-chemi_tbl1_230825282. Περίεργο υπάρχει και μια άλλη ιστοσελίδα που λέει τα ίδια ακριβώς…μεταφρασμένα ψέματα???

    Όσοι θέλετε αποδείξεις πιείτε λιγάκι και μετά θα δούμε εάν πάθετε κάτι ή όχι. Πάντως ότι δεν χαλάει ο αγιασμός ποτέ, έπρεπε λιγάκι να σας προβληματίσει εσάς τους φανατικούς φίλους μας αθεϊστές

  3. Σκασε ρε μαλακα γαμω την χουντα σου ,μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με της παπαριες σου παλιοκαραγκιοζη .

  4. Παρακαλω να αναρτησετε το σχολιο που εχω δημοσιευσει νωριτερα!

  5. Στους θρησκόπληκτους υβριστές μου έχω να πω, δεν έβρισα κανέναν, οι μόνοι
    που χυδαιολογείτε είστε εσείς οι ιουδαιοχρισατιανοί, εγώ μίλησα ευγενικά
    και με γνώση για ένα θέμα που το γνωρίζω πολύ καλά.

    Δια ταύτα και με την ιδιότητα του κτηνιάτρου, σας συμβουλευω ένα
    χλιαρό ντουσάκι, και δύο δάκτυλα down there για χαλάρωση.

    By the way να πω, το ριγανελαιο είναι το ισχυρότερο
    αντιβακτηριδιακό που έχει ποτέ παρασκευασθεί.

    1. Ασχολησου με τα ζωα και ασε τον Χριστιανισμο. Οι Ελληνες απο τον 1ο αιωνα μ.Χ. εγκατελειψαν την πολιτικη θρησκεια του δωδεκαθεου και τις μονοθειστικες αντιληψεις-ιδεολογιες του Πλατωνα Αριστοτελη περι αγαθου και απροσωπου θεου και αρχισαν σταδιακα να ασπαζονται τον Χριστιανισμο ο οποιος εκομιζε κατι καινουργιο μια νεα πολιτεια με εναν Θεο αναρχο δημιουργο των παντων εκ του μη οντος, με αγαπη για τον ανθρωπο σεβασμο στη μοναδικοτητα του και αιωνια ζωντανο ψυχη και σωμα, οχι με θεωριες μετενσαρκωσης και αλλες ανοησιες.Αυτοι οι Ελληνες που ησαν πιο κοντα στους αρχαιους προγονους μας φρονω οτι τοσο βιολογικα οσο και συνηδεισιακα ηταν περισσοτερο Ελληνες απο εσενα που συνεχιζεις να πιστευεις σε κατι που εκεινοι οι οποιοι ζουσαν στην εποχη που τα δυο αυτα μεγεθη Ελληνισμος και Χριστιανισμος συναντηθηκαν , απερριψαν τα ειδωλολατρικα στοιχεια μιας θρησκειας που εσβηνε και ασπαστηκαν την αποκαλυψη του Θεου στον ανθρωπο!

      1. Ο χώρος δεν είναι για διάλογο, με δύο λέξεις λέμε τις θέσεις και αντιθέσεις μας.
        Ο χριστιανισμός ΔΕΝ έφερε κάτι καινούργιο, παρά είναι μαζώματα από πολλές
        θρησκείες, βασικά από την ΠΔ που είναι ένα πορνογράφημα και η μυθολογία
        των ιουδαίων και ασφαλώς από το Ολυμπιακό πάνθεο.

        Ο Έλληνας υπέκυψε στον χριστιανισμό μετά από απέραντη βία εκατοντάδες χρόνια,
        εκατομύρια Έλληνες σφαγιάσθησαν και αναγκάσθηκαν σε φυγή, τα 2/3 των τούρκων
        που κατέλαβαν την πόλη ήταν Έλληνες, που δεν μπορούσαν πλέον να ζήσουν στην
        φρικη της διπλής κατοχής του βυζαντίου, από την μια οι βάρβαροι ρωμαίοι και από
        την άλλη ένα λυσασμένο ιεράτιο κατά του Ελληνισμού!
        .
        Το να λες ότι ο γιαχβέ έπλασε το σύμπαν από το τίποτα, αφού πρώτα έγινε ο ίδιος
        από το τίποτα, μας δίχνει ότι στην κούτρα σου δεν έχεις τίποτα, πτηνό!

        1. Ολα τα αυτα που γραφεις στερουνται σοβαροτητας. Δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις θεολογια και ιστορια αλλα τουλαχιστο φροντισε να μαθεις πριν εκτεθεις. Εχεις υποστει πλυσει εγκεφαλου απο αρχαιοπληκτους δωδεκαθειστες. Το οτι αναφερεις την Π.Δ ως πορνογραφημα και μυθολογια των ιουδαιων δειχνει και την αγνοια σου επι του θεματος. Ο Ελληνας υπεκυψε στον χριστιανισμο υστερα απο εκατονταδες χρονια βιας σφαγων και αναγκαστικης φυγης. Φερε τις ιστορικες πηγες που αναφερουν αυτα που γραφεις, εννοειται οτι οι πηγες αυτες πρεπει να ειναι πρωτογενεις η απο ιστορικους συγγραφεις πανεπιστημιακους εγνωσμενου κυρους και οχι απο καθε τυχαρπαστο που δηλωνει ερευνητης και παραποιει ιστορικες πηγες για να κανει την προπαγανδα του. Δεν αναφερεις (και αυτο δειχνει οτι δεν εισαι αντικειμενικος αλλα κανεις προπαγανδα)τους διωγμους (τοπικους και εκτεταμενους)που υπεστησαν οι χριστιανοι τους 3 πρωτους αιωνες απο τους Ρωμαιους αυτοκρατορες και απο Ειδωλολατρες εθνικους πηγη: ΙΕΕ υπαρχουν και αλλες.
          Τα 2/3 των Τουρκων που κατελαβαν την πολη ηταν Ελληνες, ανευ σχολιασμου εδω σπαμε πλακα, δωσε ιστορικες πηγες! Καμια ιστορικη πηγη απο Ελληνες και ξενους ιστορικους δεν αναφερει τιποτα αναλογο (ΙΕΕ, Ostrogosky, Vassilief, Ρανσιμαν, Σπ. Λαμπρος, Κεκαυμενος, Ατταλειατης, Ψελλος, Χαλκοκονδυλης, Φραντζης, Κριτοβουλος)
          (Ο Θεος επλασε το συμπαν απο το τιποτα ) δε λεει η Γραφη αυτο. Εκ του μη οντος εχει την εννοια της δημιουργιας απο μη προυπαρχουσα υλη για να δειξει οτι ο Θεος τα δημιουργησε ολα, τα εφερε απο την ανυπαρξια στη ζωη. Ο Θεος εγινε απο το τιποτα, αυτο παλι πως σου ηρθε; Ο Θεος ως πνευμα και οχι υλη ειναι αναρχος, αιδιος και ατελευτητος!

          1. Η Κωνσταντινούπολη όμως δεν έπεσε γιατί ήταν οι Τούρκοι καλοί πολεμιστές, αλλά γιατί είχε πνιγεί μέσα στην ελεεινότητα του κλήρου και του εκφυλισμού της αυτοκρατορίας και ο εβραϊσμός επεδίωκε την επικράτησή του με τα μαυροφορεμένα και φανατισμένα τέρατα της νέας θρησκείας.
            Μέσα στην πόλη υπήρχαν 70.000 – 80.000 «μισθοφόροι στρατιώτες κατά το πλείστον βάρβαροι», που δεν πολέμησαν στην πολιορκία αλλά εκχυδαΐζανε την κοινωνική ζωή της πόλεως. Κατά την πολιορκία ή εγκατέλειψαν την πόλη ή προσχώρησαν στους Τούρκους. Οι καλόγεροι παραδόθηκαν στους Τούρκους και μέσα στην πόλη υπήρχαν 5.000 Έλληνες και Γενουάτες γράφουν οι ιστορικοί με τον βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον Γενουάτη Ιουστινιάνη τον οποίον δολοφόνησαν πισώπλατα οι ιερείς όταν πολεμούσε στα τείχη.

            Ο Τούρκος ιστορικός Σακάϊκ Ουλ Νοομανί αναφέρει «Την λιποταξία και παράδοση στους Τούρκους 40 καλόγερων της αγίας Σοφίας, οι οποίοι και ασπάστηκαν τον μωαμεθανισμό». Αυτή και αν είναι πίστη!
            «Οι ανθενωτικοί τις 29.5.1453 άνοιξαν την Κερκόπορτα, ή κατά τον Κριτόβουλο την Πυλίδα του Ιουστίνου ή Πύλη του Ρωμανού (είναι η ίδια πύλη) και ειδοποίησαν τον σουλτάνο ότι ίσχυε η συμφωνία που είχαν κάνει με τον μέγα Δούκα Νοταρά» (Καρολίδης, Φραντζής, Δούκας και ο Τούρκος ιστορικός Σάυαντ Δουν Ντιν).

            Λίγο πριν την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως σύμφωνα με τον Τούρκο ιστορικό Εβλιγιά Τσελεπή « Ένας καλόγερος ο Πέτρος μαζί με άλλους τριακόσιους καλόγερους, παραδόθηκαν και αλλαξοπίστησαν. Ο Πέτρος ονομάστηκε Μεχμέτ και έγινε αξιωματικός, και οι τριακόσιοι, στρατιώτες, που μπήκαν στην Πόλη μαζί με τους Τούρκους στρατιώτες σαν κατακτητές.
            Σύμφωνα με τις ιερατικές βεβαιώσεις του ιερατείου «ο Χριστός και η Παναγία εγκατέλειψαν την Πόλη» γιατί οι άνθρωποι ήταν αμαρτωλοί» δηλαδή λιποτάκτησαν από το θλιβερό Βυζάντιο, αυτό θα πει να είσαι γιος εβραίου Θεού δηλαδή μόλις ιδεί τα σκούρα να το βάζεις στα πόδια.

            Ο θεολόγος Ιωσήφ Βριένιος (1480) γράφει: «Η ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν τόπος φαυλόβιος και θρησκοφλυαρίας, όπου ανθούσε η πορνεία μικρών και μεγάλων γυναικών και κυρίως πλουσίων. Ήταν βουτηγμένη στη διαφθορά, στα σεξουαλικά όργια, διαφθορά στη δικαιοσύνη, τον κλήρο, στην ιατρική. Επιβίωναν οι προδότες, οι απατεώνες, οι τυχοδιώκτες· γενική σαπίλα».

            «Δολοπλόκοι ιερωμένοι με αιματοβαμμένα χέρια. Ευνούχοι εξουσιαστές. Άτομα απόλυτης αγνωμοσύνης, αδίστακτοι δολοφόνοι που χρηματιζόταν για να δολοφονούν αδίστακτα για λόγους εξουσιασμού και κέρδους ή για δογματικές διαφορές και θρησκευτικές τιμωρίες. Δολοφόνοι γονείς σκοτώνουν τα παιδιά τους και παιδιά σκοτώνουν τους γονείς τους για να καταλάβουν την εξουσία» (Γιάννης Κορδάτος).

            Το χρονικό της προδοσίας περιγράφεται από την Θεοδώρα Φραντζή, κόρη του χρονικογράφου της άλωσης Γεωργίου Φραντζή που ήταν πρωτοβεστιάριος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. (Το βιβλίο της Θεοδώρας Φραντζή, βρίσκεται σε μετάφραση στην Εθνική βιβλιοθήκη και περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες προδοσίας της Κωνσταντινούπολης από τους ιερωμένους).

            Η Θεοδώρα ήταν παντρεμένη με τον Εδουάρδο Ντε Ρυστόν, ιππότη Γάλλο και στρατιωτικό σύμβουλο του αυτοκράτορα.
            Η επιτροπή που θα διαπραγματευόταν την παράδοση της πόλης στον σουλτάνο, ήταν εξαμελής και αποτελείτο από τον ιεροκήρυκα Ιωάσαφ (Ιωσήφ) Κόκα, τον Μέγα Δούκα Λεόντιο και άλλα τέσσερα άτομα.
            Ο Γάλλος ιστορικός Γουσταύος Σλουμπερζέ, στο βιβλίου του με τίτλο : «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος – Πολιορκία και Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως υπό των Τούρκων το 1453». Μετάφραση Σπυρίδωνος Λάμπρου, Εκδόσεις Β. Ρηγοπούλου, Θεσσαλονίκη 1991).

            Γράφει:
            «Ο Γεώργιος Φραντζής, αξιωματούχος στην αυλή υπολογίζει τους πολιορκητές σε 258.000, από τους οποίους «70.000 Τούρκοι πολεμιστές, 41.000 ζητιάνοι, ληστές, λαφυραγωγοί, δουλέμποροι, κακοί χριστιανοί για να εκδικηθούν τον πατριάρχη».
            Οι υπόλοιποι 147.000 πολιορκητές ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ και προέρχονται σύμφωνα με τον Παρισινό Κώδικα, «Θρήνος της Κωνσταντινουπόλεως» (Γουσταύος Σλουμβερζέ) που τον κυκλοφόρησε το «EL – LISSEN»:
            -Η Αδριανούπολη και τα περίχωρα έστειλαν: 35.000 πολεμιστές, 15.000 γενίτσαρους και 30.000 κακούς χριστιανούς.
            -Η Καλλίπολη έστειλε: 3.000 ιππείς.
            -Η Νικόπολη και το Δεμότειχον έστειλαν: 12.000 ιππείς.
            -Σέρρες – Βέργια – Σκόπια έστειλαν: 15.000 πολεμιστές.
            -Η Οχρίδα – Καστοριά έστειλαν: 7.000 πολεμιστές.
            -Αυλές – Ραδοβίζιο – Γρεβενά – Στήπη έστειλαν: 4.000 πολεμιστές.
            -Άρτα – Γιάννενα έστειλαν: 1.000 πολεμιστές.
            -Τρίκαλα – Λάρισα – Φάρσαλα – Φανάρι – Ζητούνι – Δομοκός – Σάλωνα – Λειβαδιά – Αττική (Ελλάδα) – Πάτρα – Άγραφα – Βελούχι – Πρωτόλιο έστειλαν: 25.000 πολεμιστές.
            Ο Κωσταντίνος Παλαιολόγος όταν έγινε αυτοκράτορας δέχτηκε επίσκεψη από Ευρωπαίους αντιπροσώπους για συγχαρητήρια και μερικοί τον αποκάλεσαν «Έλληνα Αυτοκράτορα» τους φυλάκισε λέγοντας ότι «Είναι Αυτοκράτορας της Ρώμης και όχι της Ελλάδος».

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ , ΚΑΙ Zagklos, απλά το έχετε ” χαμένο ” το μυαλό σας και οι δύο σας…,!!👌🏼 Είστε ΑντίΧριστοι, και “κακώς” ζείτε σέ Χριστιανική και Ορθόδοξη χώρα.
    Άν δέν σάς αρέσει, να κάνετε Επανάσταση.➿

    1. Εσείς οι φανατικοί, τυφλοί θα έλεγα ταλιμπανοχριστιανοί, δεν είστε
      πάνω από 3-4% αλλά σαν άδειοι τενεκέδες κάνετε πολύ φασαρία.
      Το σωστό θα ήταν να πάτε να ζήσετε πέριξ της ιερουσαλήμ και να
      αφήσετε εμάς τους απροσκύνητους Έλληνες να ζήσουμε στην Ελλάδα.
      Α ναι, και οι αναρχοκομμουνιστές να πάνε στην βενεζουέλα
      να ζήσουν το όνειρο τους.

  7. Προκαλώ όποιον από εσάς τους αμφισβητίες το επιθυμεί, να κάνουμε το τεστ του Αγιασμού και του νερού με βασιλικό. Εάν δε βρωμίσει το νερό θα παραδεχτώ ανοικτά την ήττα μου και θα αλλάξω θρησκεία. Όσο για το άρθρο (χημικός είμαι) είναι ανυπόστατο.. ακόμα και σήμερα, με μικροσκόπιο, μόρια, δεν έχει καταφέρει να δει η επιστήμη (εκτός από συγκεκριμένα μεγαλομόρια), εάν γίνει κατορθωτό αυτό στο μέλλον, το ξανασυζητάμε.. αλλά έλεος, μη γίνεστε Καλόπουλοι (τα κεριά με λευκό φωσφόρο που αυταναφλέγονταν, άρα η εξήγηση αφής του Αγίου Φωτός) γιατί γελοιοποιήστε.. ψάξτε το, αποκτήστε βάσεις και μετά, μιλήστε.. αλλά έτσι άκριτα ρε κουραμπιέδες, δε σας δίνει κανείς το δικαίωμα.. η θρησκεία και η πίστη, είναι κάτι πέραν του ηλίθιου ορθολογισμού σας.. κι αν μιλάω έτσι, είναι γιατί εσείς προκαλέσατε.. μη μου πει κανείς για το αγάπα τον πλησίον σου γιατί εσείς δεν είστε ο πλησίον μου.. αιρετικοί ως προς εμένα είστε.. κι ο Χριστός, τους εμπόρους από το Ναό, Πυξ Λαξ τους έδιωξε..

    1. Και εγώ σε προκαλώ να κάνεις το πείραμα μόνος σου,
      απλό είναι, βάλε ρίγανη και άστο, προσκυνημένο ερίφιο.

  8. Για να δει άσπρη μέρα ο Έλληνας πρέπει να σπάσει τις αλυσίδες της Ιουδαϊκής θρησκείας που του φόρτωσαν. Για να γίνει αυτό χρειάζεται παιδεία και τρανό πνεύμα. Αφήστε τα θαύματα και τα θυμιάματα και πάρτε επιτέλους τις τύχες της ζωής σας και του Έθνους στα χέρια σας.

  9. Να δειτε και στην φουντα που εκαναν χυμικη αναλυση κατι επιστιμονες τι ανακαλυψαν χοχοχοχο

  10. δωστε κλαι αλλο σανο εχει παμπολλα ζωα ακομη πνευματικα στο Ελλαδισταν ..Κατ αρχας γιατι δεν αναφαιρετε το ονομα του επιστημονα που το εξετασε το νερο??Εγω εχω νερο που ειχα βαλει βασιλικο και ριγανη για πανω απο 3 ετη στο μπουκαλι και δεν εχει προβλημα και εδω ”θαυμα ” εγινε και δεν το καταλαβα..??

  11. Παιδιά τι έγινε? Δεν σας βολευει η εξήγηση μου περί
    αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του “βασιλικού”?
    Η “ρίγανη” είναι ακόμη ισχυρότερη!
    Ρίγανη μέσα στο νερό, ΠΟΤΈ δεν βρωμάει το νερό!

    Αλλά εσείς θέλετε το ποιμνοιο να διαβάζει θαυμα, έτσι?
    Χα..χα.. τι να πω ρε γμτ μου, μπορεί και να έχετε δίκιο,
    σε καθηστερημένους θρησκόπληκτους αναφέρεστε!

    1. Εισαι Ελληνας Χριστιανος Ορθοδοξος;

      1. Είμαι 100% βιολογικά και 200% συνειδησιακά Έλληνας,
        ως εκ τούτου ΔΕΝ δύναμαι να είμαι χριστιανός.

        1. Έχεις ακούσει τίποτα για το Εμείς θα αναστήσουμε μια πατρίδα που κεφαλή θα έχει τον Χριστό( Θ. Κολοκοτρώνης αρχιστράτηγος των επαναστατημένων Ελλήνων στα απομνημονεύματά του). Έχεις ακούσει για το πόσο πιστοί στην ορθοδοξία ήταν οι αρχαίοι σου πρόγονοι που έδωσαν το αίμα τους πολεμώντας την ημισέληνο; Μπορώ να σου φέρω άπειρα παραδείγματα μέσα από τις ιστορικές πηγές που αποδεικνύουν τα ανωτέρω. Αυτοί ήσαν πραγματικοί Έλληνες. Δεν πιάνει εδώ η προπαγάνδα των αρχαιόπληκτων δωδεκαθειστών.

    2. Zagklos….τελικά, είσαι πιο μ α λ α κ α ς απ΄΄ οτι νόμιζα…..ξεπέρασες τον εαθτό σου….

      ρε ζωο, στο ψυγείο να βάλεις βασιλικό, θα βρομίσει…..Ο Αγιασμός είναι ενα θαυμα….Χίλια χρόνια ν΄ αφήσεις Αγιασμό στην έρημο, δεν χαλάει, δεν μυρίζει…….μεγάλε επιστήμονα με τις θεωρίες σου….Αν είναι ετσι, φαε βασιλικό γιατί αρχισε να σαπίζει το μυαλό σου….

  12. Οι επιστήμονες ? ονόματα δεν έχουν ? σαν τον επιστήμονα του Άνθιμου χαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.