“Θα κλείσουν μαγαζιά στην Ελλάδα – Έρχονται απολύσεις”! Προφητεία που κόβει την ανάσα!

Κοινοποίηση:
e00d57_profiteia

Σας παρουσιάζουμε και σήμερα μια σοκαριστική προφητεία που επιβεβαιώθηκε και αποδεικνύει πως δεν πρέπει να τις παίρνουμε αψήφιστα.

Πάμε να την δούμε αναλυτικά παρακάτω:

“Θα κλείσουν μαγαζιά στην Ελλάδα – Έρχονται απολύσεις”! Προφητεία που κόβει την ανάσα!

σεπτός Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Λαρίσης π. Σεραφείμ Δημόπουλος, ήταν πραγματικά «ένας ασκητής στον σύγχρονο κόσμο» με πολλά θαυμαστά σημεία της Χάριτος του Θεού στην οσιακή του ζωή και στην φιλάνθρωπη δράση του, με έκδηλο το θεόσδοτο χάρισμα των ιάσεων, της προόρασης, καθώς και της προφητείας.

Έλεγε κάποτε ο, γεμάτος φωτισμό και Χάρη Θεού, ο Γέροντας: «Ήρθε εδώ μία παρέα Προτεστάντες. Εξωτερικά, έδειχναν πολύ φιλικοί και μου έλεγαν για τους αγαθούς σκοπούς και τα σχέδιά τους. Έκανα προσευχή και “μπήκα” μέσα στην σκέψη τους. Απ’ έξω φαινόντουσαν σαν αρνιά. Και μέσα τους ήταν λύκοι! Παμπόνηροι άνθρωποι!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ανοητε john morgan δεν βλεπεις αυτο που μερα με τη μερα ερχεται ολο και ποιο κοντα ? δεν το αντιλαμβανεσε οτι
    ηδη εχουμε μπει στην τελικη ευθεια και οτι οι οποιες εξελιξεις θα ξεσπασουν καταιγιστικα και θα ειναι μη ελεγχομενες πλεον? και σε ελληνικο ταυτοχρονος και σε παγκοσμιο επιπεδο ?
    δεν αντιλαμβανεσε οτι ηδη εχουμε διαβει τον ρουβικωνα και εχουμε μπει στην τελικη ευθεια ?παιζουμε στην παραταση πλεον/// εχουμε περασει το 90′ ?δεν το αντιλαμβανεσαι?
    αν δεν το αντιλαμβανεσε ηδη επιβαιβεωνεις καποιον αγιο της εκλησιας μας που ελεγε οτι “”οταν ο διαβολος θα αλωνιζει ο ελληνικος λαος θα κοιματε με τα τσαρουχια””??
    αν παλι δεν τα βλεπεις συνεχισε να διασκεδαζεις να τρως να πινεις και να ζεις σαν να μην υπαρχει αυριο……..
    ξερεις ποσοι υπαρχουν σαν και σενα? ου πολλοι παρα πολλοι. και ενοχλουντε οταν ακουνε τετοια και στεναχωριουντε μην χαλασουν τον υπνο τους η την βολεψη τους…η την κοσμαρα τους……..
    τωρα πλεον δεν εχουμε μερες οπως ελεγε καποιος μακαριστος γεροντας για να μας προετιμασει………….
    αλλα εσυ αντι τουλαχιστον να προβληματιστεις με ολα οσα γινονται γκρινιαζεις και διαμαρτυρεσαι αδικως αντι να ξυπνησεις και να προετιμαστεις…αλλα και να ξυπνησεις και τους γυρω σου……….
    John Morgan ξυπνα οσο ακομα προλαβαινουμε…..ακομη αν προλαβαινουμε !!!!

  2. ΕΛΕΟΣ!!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΓΑΙΟ”,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η
    ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ,Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ…..ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ “ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ,,ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ { Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ…) ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑΡΚΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ….

Comments are closed.