Θα γίνει αύριο Τρίτη στη Βουλή!

Κοινοποίηση:
Vouli-ktirio-prosopsi-696x465

Στην Ολομέλεια της Βουλής αρχίζει την Τρίτη στις 5 το απόγευμα η συζήτηση της πρότασης 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του τέως αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για την υπόθεση Novartis.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απουσιάζει από το πρωί σε επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο, ενώ κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται από την κυβέρνηση μια κίνηση-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο στην διάρκεια της συζήτησης να μείνουν κενά τα υπουργικά έδρανα, ώστε η κυβέρνηση να στείλει το μήνυμα ότι πρόκειται για αμιγώς κοινοβουλευτική διαδικασία και όχι σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Από τη Νέα Δημοκρατία ως ομιλητές επελέγησαν ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος θα είναι και ο εισηγητής της πρότασης και οι βουλευτές κ.κ Λιβανός (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), Μπούγας,Κελέτσης, Ζώη Ράπτη, Κώτσηρας, Υψηλάντης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εισηγητής θα είναι ο Σπύρος Λάππας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ ως ομιλητές ορίστηκαν οι κ.κ Ραγκούσης, Πολάκης και Γκιόλας.

τη συζήτηση θα παρέμβει και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι θα δώσει το «παρών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: