Θέλουν δεν θέλουν, εδώ θα κάνουν μπάνιο τα “Σκοπιανά” – Μάγκας ο ιδιοκτήτης του μπαρ με αυτό που έβαλε στην αμμουδιά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
magkia

Είναι, η δεν είναι, μάγκας, ο Έλληνας ιδιοκτήτης, αυτού του παραλιακού μπαρ στην Χαλκιδική;

Στην Ν.Ηρακλεια, θέλουν δεν θέλουν τα Σκοπιανά, θα κάνουν μπάνιο, κάτω απ την Ελληνική σημαία!

viber image 2019-08-06 , 20.36.53

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη που έχει βάλει στο wi-fi του καταστήματος, τον κωδικό “macedonia-is-greek”

Μπραβο και συγχαρητηρια λεβεντες ! ! !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολυ ωραία. Καλα εκανε, αλλα και μια με το αστέρι της Βεργινας νομιζω θα ηταν οτι πρεπει. Και οσοι ειναι μάγκες ας ΒΑΛΟΥΝ φωτοτυπιες απο αρχαια μακεδονικά νομίσματα με το κεφαλι του Μεγάλου Αλεξάνδρου επανω και το ονομα του στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, οπως κα αλλα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας περίτρανα.

  2. αλλος ενας μαλακακος που νομιζει οτι με να εκμεταλευεσαι αφελεις, παιζονταςτο πατριωτης, με σαχλαμαριστες προσπαθει να φερει κοσμο στο μαγαζακι του.Δεν γινεσαι ετσι πατριωτης. Οι αλλοι εφτιαζαν ενα ξυλινο λευκο πυργο. Εγω θα ελεγα τετοιες πονηρες εξυπναδουλες για διαφημηση, να γινονται στοχοι ΜΠΟΫΚΟΤΆΖ, απο τον κοσμο. Και σιγουρα αυτοι οι ψευτοπατριωτες θα εχουν τους υπαλληλους με συνθηκες δουλεμποριου.

    1. για δες ρε χίο που απέκτησες κι αλβανούς συμπατριώτες…

    2. Μπά, δηλαδή η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο εκμεταλλεύσεώς για εσένα ε; δηλαδή εσύ για να το λες έτσι το έχεις στο μυαλό σου.. βάζεις Ελληνική σημαία για να βγάλεις λεφτά, δε μας λες και ποιος είσαι και από που είσαι για να σε έχουμε στα υπόψιν;

      Θα πέρναγα και σε διάφορα άλλα συμπεράσματα, όμως αρνούμαι να ακολουθήσω τη δική σου νοοτροπία..

      ΥΓ: Αθήνα. Ελληνική Σημαία μόνιμα απλωμένη

    3. Τουλάχιστον αυτος κατι εκανε, αςχετα με τους λόγους που το εκανε. Εσυ τι έκανες;;; Η Ελληνικη σημαια πρεπει να κυματίζει σε οοολες τις παραλίες, σε οοολα τα σπιτια, σε οοολα τα σχολεία και σε οοολες τις δημόσιες υπηρεσίες, οπως σε αλλες χωρες. Εχεις δει εικόνες απο την Τουρκια;;; Μονο στον κ@λο τους που δεν εχουν βάλει την Τουρκική σημαια. Και καλα κανουν. Εμεις κρύβουμε την σημαια μας, λες και ντρεπομαςτε γι αυτην. Τετοια ζωα ειμαστε. Και αν την βγάλουμε στην φορά, η φασιστες ειμαστε η καποιον βρωμικο σκοπό εχουμε. Αντε πήγαινε για μπάνιο να συνέλθεις μωρε!!

Comments are closed.