Θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Aχιλλέας Μπέος!

Κοινοποίηση:
1861092

Tην ανάκληση της απόφασης που του απαγορεύει δια βίου την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, ζήτησε ο Αχιλλέας Μπέος, στην έφεση του που εκδικάστηκε την Τετάρτη (14/11) στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου έχει τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, μετά την εμπλοκή του στο «koriopolis», την υπόθεση δηλαδή των «στημένων» αγώνων, που τώρα βρίσκεται σε δεύτερο βαθμό, στα ποινικά δικαστήρια.

Ο Αχιλλέας Μπέος, είχε τιμωρηθεί για τον αγώνα Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Βόλου, για τον οποίο όμως, δεν διώκεται πλέον ποινικά αφού έχει παραγραφεί ενώ έχει απαλλαχθεί και από τα κακουργήματα που τον βάραιναν, και έτσι ζητάει την ανάκληση της τιμωρίας.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη απόπειρα του κ. Μπέου να «ρίξει» ή να αλλάξει την συγκεκριμένη ποινή και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Στις δύο προηγούμενες, που έγιναν το 2012 και το 2014, οι αποφάσεις της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ήταν απορριπτικές. Τώρα όμως, επιτρέπεται να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης εφόσον έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Η Επιτροπή Εφέσεων έδωσε προθεσμία 10 ημερών για την κατάθεση συμπληρωματικών υπομνημάτων ενώ δεν δέχθηκε την κατάθεση μαρτύρων όπως ο Αλέξης Κούγιας, οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαϊδης και Μπάμπης Κατσούλης και ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στα γραφεία της ΕΠΟ. Επιφυλάχθηκε πάντως, αν κρίνει ότι χρειάζεται, να ζητήσει την κατάθεση τους.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: