«Θάψτε τον Τζήμερο… είναι απειλή»

Κοινοποίηση:
tzimeros322_10151671142252289_1840140633_n

“Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει συκοφαντηθεί από το σύστημα όσο ο Θάνος Τζήμερος.

Ο λόγος; Ξεμπροστιάζει τα αίσχη όλων: και πράσινων και κόκκινων και μπλε και μαύρων. Δεν μασάει τα λόγια του και χώνει βαθειά το νυστέρι σε θέματα που οι άλλοι δεν τολμούν ούτε να τα ακουμπήσουν.

Έχει τα κότσια να τα βάζει με όλα τα πλοκάμια της κρατικιστικής μαφίας. Είναι δουλευταράς, ευφυής και διαβασμένος. Δεν υπάρχει επιχείρημα να τον αντιμετωπίσεις όταν αναπτύσσει τις απόψεις του τεκμηριωμένα και με τετράγωνη λογική. Γι΄ αυτό ακόμη και όσοι κάποια στιγμή “τσίμπησαν” στη λάσπη έχουν πλέον καταλάβει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τσακίσει τον κρατισμό. Φυσικά το σύστημα τον τρέμει. Και προσπαθεί να τον εξαφανίσει. Τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ “Θάψτε τον Τζήμερο” η δημοσκόπηση της ALCO.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2014 ο Τζήμερος είχε πάρει στην Περιφέρεια Αττικής 3% εκλέγοντας δύο συμβούλους. Μετά από το ρεσιτάλ ορθολογισμού και περιφρόνησης του πολιτικού κόστους που έδωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αυτά τα 5 χρόνια, η αποδοχή του εκτινάχτηκε, μολονότι τα κεντρικά ΜΜΕ εξακολουθούν να τον έχουν αποκλεισμένο. Η ALCO καταγράφει τη δημοτικότητά του στο 12%. Αλλά δεν αναφέρει πουθενά το ποσοστό των πολιτών της Περιφέρειας που θα ψηφίσει Τζήμερο και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στις εκλογές!

Στην ερώτηση “ποιον θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη”, μάς λέει η έρευνα ότι το 31% απάντησε Πατούλη, το 18% Δούρου, το 14% Σγουρό, και από 4% παίρνουν Πρωτούλης (ΚΚΕ) και Παναγιώταρος (ΧΑ). Σύνολο: 71%! Το άλλο 29% χάθηκε! Δεν ξέρουμε αν το ποσοστό το εξαφάνισε η ίδια η ALCO, το έθαψαν τα ΜΜΕ, ή το έκαναν από κοινού, καθώς ο Τζήμερος καταγγέλλει ευθέως τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ως εργαλεία διαμόρφωσης και όχι καταγραφής της κοινής γνώμης και τα κεντρικά ΜΜΕ ως ντουντούκες του συστήματος που πουλάν προστασία και παίρνουν εργολαβίες. Θα το μάθουμε όμως και θα σας ενημερώσουμε.

Α, ρε Τζήμερος που σας χρειάζεται!”

Από τον Ian Ford

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αναπαράγεις ενα γεγονός το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Με τέτοια ψέματα προσπαθούν να μειώσουν τον Τζήμερο.

  2. Ξέχασες να αναφέρεις ότι τρώει και μικρά παιδάκια όταν πεινάει… Α ρε Τζημερος που σας χρειάζεται….

  3. Πολύ μαλάκας ο τύπος πάρα πολύ μαλάκας. Στις εκλογές του ’15 είχε χειροδικήσει σε έναν ηλικωμένο που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με αυτόν. ο γεράκος ήταν γνωστός στην πόλη που ζούσε και όλοι τότε τον είχαν κατηγορήσει και για αυτό είχε πάρει τον πούλο στις εκλογές

    1. Λές χαζομάρες.Ούτε χειροδίκησε,ούτε καταδικάστηκε αφού έγινε το δικαστήριο.
      Ο “γεράκος” ήταν όντως γνωστός ως γεροπαράξενος που όλα τον ενοχλούσαν.
      Εκτός αν πιστεύεις πως ο δικαστής έκανε λάθος.
      Τον “πούλο” στις εκλογές τον πήρε γιατί είναι ο μοναδικός πολέμιος του κρατισμού,ο μοναδικός που θέλει να ζει ο Έλληνας δουλεύοντας και όχι με επιδόματα καθώς επίσης δεν φοβάται να πει πως οι απολύσεις, η κατάργηση της μονιμότητας και το ξεδόντιασμα του ΚΡΑΤΙΚΟΥ συνδικαλισμού (και όχι του συνδικαλισμού στον ιδιωτικό τομέα) είναι απαραίτητα στοιχεία για να σηκώσει κεφάλι η χώρα.
      Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί.Αν πολιτεύονταν σε κανονική χώρα και όχι σε μπανανία, 80% θα έπαιρνε.
      Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάμε όταν θα φτάσει η ώρα(που θα φτάσει) να είμαστε στην ουρά με το δελτίο για ένα πιάτο φαΐ τότε θα λέμε “που είσαι Τζήμερε που μας τα έλεγες αλλά η αριστερίλα μας έκλεινε τα μάτια”

Comments are closed.