ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ;;; Ή μήπως τους ενοχλεί μόνο ο ελληνικός εθνικισμός ; Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υμνεί τον Μουσταφά Κεμάλ

Κοινοποίηση:
1

Τιμώ με σεβασμό στην 81 επέτειο από το πέρασμα του στην αιωνιότητα, τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας-Νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που ηγήθηκε του Αγώνα Ανεξαρτησίας και μαζί με το έθνος μας οδήγησε στην νίκη αυτόν τον μυθικό αγώνα. Το μεγαλύτερο του μνημείο την Τουρκική Δημοκρατία μας, θα την διατηρήσουμε και θα την πάμε ακόμη πιο μπροστά.

Ερντέμ Χουσείν

Facebook   10/11/2019

Σχ: Ο κ. Ερντέμ Χουσείν είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφιος με αυτό το κόμμα, στον δήμο Αρριανών Ροδόπης. Στην παρακάτω φωτογραφία  τον βλέπετε σε προεκλογική του συνάντηση με την τότε Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υμνεί τον Μουσταφά Κεμάλ...

Αν ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ π.χ. υμνήσει τον Μεταξά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον διαγράψει ;

Τώρα που ο ¨αριστερός¨ κ. Ερντέμ Χουσείν θα πράξουν τίποτε; 

Ή μήπως  τους ενοχλεί μόνο ο ελληνικός εθνικισμός ;

πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρητορικό το ερώτημα του τίτλου.
    Όχι μόνο δε θα τον διαγράψουν, αλλά θα σπεύσουν να τον μιμηθούν και άλλοι ΣΥΡΙΖΑίοι.

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ασφαλώς και ΔΕΝ ΠΡόκειται να τον Διαγράψουν !!! Στον ΣΥΡΙΖΑ Ενοχλούνται Ιδιαίτερα με Ότι Έχει να Κάνει με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στοιχείο, είτε Αυτό Αφορά την Πατρίδα και τα Σύμβολά της, είτε τις Αξίες, τα Έθιμα, τις Συνήθειες των ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Αντίθετα, αν Τολμήσει Κάποιος Βουλευτής ή Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ( Πράγμα το Οποίο Φαντάζει Απίθανο, ΑΛλά Λέμε Τώρα ), να Μιλήσει Ότι Είναι Αντίθετος με Όλο Αυτό που Συνβαινει στην Ελλάδα Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα, και να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Αυτούς που Έρχονται και ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ η ΔΙΑΓΡΑΦΗ του. Διότι ως Γνωστόν για το ΣΥΡΙΖΑ, Είναι Όλοι Πρόσφυγες.

    Εδώ ΔΕΝ Ντράπηκαν για την Προσπάθεια Γελοιοποιήσης της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου με το Περιστατικό που Έγινε στην Διάρκεια της Παρέλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια, Αυτή την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ που Έκαναν Αυτές οι Κοπέλες που Έστειλαν.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  3. Θα χαλάσω την ηρεμία μου εάν γράψω για τα αριστερά καθίκια! δεν το κάνω λοιπόν!!!!!!!!!!!!

  4. ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.

  5. Αφου ειναι Τουρκος ο ανθρωπος,τι θελατε να πη;Το θεμα ειναι τι θελουν οι Τουρκοι στα Ελληνικα κομματα.

  6. Η αριστερά στην Ελλάδα είναι συνώνυμο της σαχλαμάρας, της γελοιότητας, της παλαβομάρας, της κωλοτούμπας και κυρίως της διαφορετικής κριτικής μιας πράξης ανάλογα αν την κάνει αριστερός ή αν την ίδια πράξη την κάνει δεξιός. Ο αριστερός Τούρκος που υμνεί τον Κεμάλ είναι προοδευτικός, ο δεξιός Έλληνας που υμνεί τον Κολοκοτρώνη είναι φασίστας. Οι αριστερές μουρλάρες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι προοδευτικές, ο δεξιός που θα τολμήσει να κάνει τα ίδια στην πορεία του Πολυτεχνείου είναι φασίστας. Οι αριστεροί που τρώνε ψητά την Μεγάλη Παρασκευή είναι προοδευτικοί, οι δεξιοί που τρώγανε σουβλάκια 2 χιλιόμετρα (!) μακριά από χοτ σποτ είναι φασίστες. Και μετά έχουνε την απαίτηση να τους πάρεις στα σοβαρά.

    1. Ο ευτοεξευτελισμός είναι νομοτέλεια όταν οι άνθρωποι χάσουν το μέτρο. Όταν το παίζεις αριστερός χωρίς καν να ξέρεις τι είναι αριστερά. Το να συγχέεις αξίες με το μπάχαλο μόνο γέλιο προκαλεί. Και θλίψη. Πίστεψαν πως αν στείλεις δέκα “ζόμπι” σε μια παρέλαση ένας λαός θα προσβληθεί και θα κόψει τις παρελάσεις επειδή το “διέταξαν” αυτοί. Ας τους αφήσουμε να γελοιοποιούνται. Ας τους αφήσουμε στις εμμονές τους. Ας τους επιτρέψουμε να αυτοθαυμάζονται για ένα ήθος που δεν έχουν, για μια αξία που δεν έχουν. Κι εμείς όλοι οι άλλοι Έλληνες ας παραμείνουμε άνθρωποι με υγιές μυαλό, που να μπορεί να σκέφτεται. Ήδη καταφέραμε και τους διώξαμε απ’ την κυβέρνηση. Είναι θέμα χρόνου να τους διώξουμε κι απ’ το πολιτικό σκηνικό. Κι ύστερα στο χρονοντούλαπο για πάντα ως τους κατά φαντασίαν αριστερούς που κατόρθωσαν και εξευτέλισαν τις ιδέες της αριστεράς. Γραφικοί και τραγικοί.

    2. ‘κανεις δεν αγαπαει το χρημα πιο πολυ απ τον αριστερο’
      pablo escobar

Comments are closed.