ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ! Στον Έβρο οι στρατιώτες σκοτώνονται με τους ΛΑΘΡΟ για να τους προστατέψουν και αυτοί… [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
xanthi

Σε καρναβαλικούς “ρυθμούς” παρά την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στους δήμους της χώρας, “χτυπά” από χθες το βράδυ η Ξάνθη, με ολονύκτια πάρτι εντός των καφέ μπαρ αλλά και στους δρόμους της πόλης.

Η χθεσινές εικόνες από πλατεία Αντίκα και παλιά πόλη, μιλούν από μόνες τους.

image-148 image-147 image-146

Πηγή: thraki.com.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όπως με την ΛΕΑ , ΟΙ καραμακακες συνεχίζουν να οδηγούν εκεί.. Κάτι σκατοφατσες, κάτι κωλογερο και φυσικά οι οι γείτονες επενδυτές. Θα μου πεις πως τους γνωρίζω.. Ε? Μετά τόσα χρόνια κάνουν μπαμ από μακρυά… Συμπέρασμα, αυτοί πρέπει να πάνε με κλωτσιές πρώτη γραμμή στα σύνορα..

  2. Ετσι ειναι η Ελλαδα μας χανετε εχει παρει φωτια και οι περισσοτεροι κοιτουν που θα διασκεδασουν.Και καλα οι νεοι λεμε ειναι αμυαλοι ομως το ιδιο γινετε με μεγαλους απο 40 και πανω χθες ηταν στα μπουζουκια τη στιγμη που γινοταν πολεμος στα συνορα.

  3. Ξεφτίλες, αναδροι, τενεκεδες ξεγανωτοι, κουραμπιέδες χλεχλεδες και λίγα σας λέω. Έτσι όπως είστε όλοι μαζεμένοι να σας θέρισει ο κορονοιος. Και όσοι επιζήσετε να σας αποτελειωσουν οι ορδές των λαθροπιθηκων

  4. Ρε πάνε καλά; Έξω από την πόρτα τους είναι. Σκατα εχουν για μυαλό; Αποκλείεται να είναι άντρες αυτοί. Μήπως να πάνε οι γυναίκες να πολεμήσουν; εδώ ο κοσμος χάνεται και το μ@υνι χτενιζεται. Ποιος έχει διάθεση για τέτοια; Αι σιχτιρ και εσείς και τα καρναβάλια σας, να τα βάλετε στο κ@λο σας. Αμάν πια

  5. Δυστυχώς αυτοί είμαστε ,, δεν υπάρχει σωτηρία..

Comments are closed.