Η Liberation απάντησε στα… χασίσια του Μπάμπη μέσα στο Μαξίμου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arxiki_liberatiom_babis_

Τα όσα ανέφερε ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. για πρώην συναδέλφους του δεν «έμειναν» μόνο εντός συνόρων, αλλά έφθασαν και μέχρι τη Γαλλία.

Η γαλλική εφημερίδα Liberation απάντησε  με άρθρο της στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε λόγο για «μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» μιλώντας στο Ρ/Σ του ΣΚΑΪ την Τρίτη, με αφορμή το δημοσίευμα του έγκριτου εντύπου με τίτλο «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός “Κούλης” στην εξουσία».

Η εφημερίδα επιχειρεί μία αναδρομή στον επαγγελματικό βίο του Παπαδημητρίου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων την άποψη του πρώην δημοσιογράφου του σταθμού του Φαλήρου περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής», ενώ χαρακτηρίζει την παραπάνω δήλωση του ως «γελοιότητες».

Επιπλέον, η Liberation αποκαλεί fake news τα όσα ακούστηκαν στην συνομιλία Παπαδημητρίου – Πορτοσάλτε, κατά τη χθεσινή εκπομπή του δεύτερου, για τον επενδυτικό όμιλο Ρότσιλντ, αναφέροντας ότι η εφημερίδα έχει πάψει να ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο από το 2014, αλλά σημειώνοντας ότι η φράση αυτή του βουλευτή της Ν.Δ. έχει κάποια «υποσυνείδητα μηνύματα».

«Τα σχόλιά του για τη Liberation και τα ξένα μέσα, εμπλέκουν και το συντηρητικό κόμμα, το οποίο βρίσκεται, πλέον στην κυβέρνηση» σχολιάζει η Liberation, και συνεχίζει λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα του κόμματος και να το απομακρύνει από την εικόνα που είχε η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα από το 1974 και μετά. «Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του», όμως, «48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν».

«Η μόνη ανακούφιση: Το κίνημα συμπαράστασης προς την Liberation άμεσα ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πόσο μεγάλο σκάνδαλο δημιούργησαν τα λόγια του Παπαδημητρίου. Ας ελπίσουμε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα γνωρίζει πως να το διαχειριστεί», καταλήγει η γαλλική εφημερίδα.

liberation_1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτοι ας βρουν πρωτα πρωθυπουργο να ειναι ψηλος και αντρας και μετα να ασχοληθουν με αλλα κρατη

Comments are closed.