Η φωτογραφία με τον Τσίπρα που “σαρώνει” στο διαδίκτυο… Αλέξη, ποιοι είναι αυτοί δίπλα σου; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras_

Το έχουμε ξαναγράψει.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κυκλοφορεί πλέον με πολλούς άνδρες ασφαλείας.

Και όπου μιλάει, ο κόσμος βλέπει τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται, αφού “σκανάρονται” οι πάντες.

Η φωτογραφία που θα δείτε πιο κάτω, είναι χαρακτηριστική…

Είναι από την περιοδεία του στην Ήπειρο…

Κάτι τρέχει…

tsipras_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πέσατε να το φάτε το λαοπρόβλητο (λαός και βλήτο) …σκάσατε απο τη ζούλια σας.
    Εμας μας έταξε θάλασσα πάνω στον Υμηττό με ξαπλώστρες,ομπρέλες και πιανακολάδες και θα τον ψηφίσουμε πάλι. Μπορεί να μας κάνει και κανένα γιοφύρι σαν τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο να περνάμε πίσω στο Κορωπί με τα πόδια ή και με φουσκωτά να σας χαιρετάμε

  2. Tους εχει παει το @κατο στην καλτσα,κοντευει να @εστει πανω του ο Αρχικαραγκιοζακος απτην πολλη δημιοκρατια που ξεχειλιζει.

  3. Για νεο μας το λέτε ρε παιδιά??? Η αστυνομία είναι μόνο για να φυλάει τον σκαφάτο Πινόκιο τους Πολάκηδες και τους Καρανίκες!!! Άντε να κόβει και καμία κλήση σε εμάς τους νομοταγείς πολίτες. Για να πιάσουν κανέναν εγκληματία ούτε κοουβέντα!!! Τουλάχιστον να επιτρεπόταν να έχουμε όπλα όπως οι Αμερικάνοι για να μπορούμε να προστατέυσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογενειές μας!!! Αν περιμένεις προστασία απο την αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ σώθηκες!!! Αφού θα σε έχουν σφάξει οι λάθρο μετά απο 5-6 ώρες θα έρθει και η αστυνομία.

  4. το κομμάτι που μιλάει ο Σωκράτης για τον τύραννο στην Πολιτεία, περιγράφει το ότι χρειάζεται ροπαλοφόρους να τον προστατεύουν και δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του.

  5. 20 ατομα τουλαχιστον ειναι οι αστυνομικοι ετσι και αλλιως…αλλοι 20 Του κομματος οπου παει τρεχουν…κρατανε ντοσιε χειροκροτητες και λοιπα…αλλοι 40 δημαρχοι νομαρχες αντιδημαρχοι γενικοι γραμματεις δημοσιοι υπαλληλοι γλυφτες τρακαδοροι πανυγιρτζιδες ρουσφετακιδες…φτασαμε στος 80 με 90 βαλε τα καφενεια καφετέριες μαγαζια της γειτονιας που βλεπουν τον μαλακα και βγαινουν να δουν ποιος μαλακας περναει απο την γειτονια και εχει μποτιλιαρισμα. Φτασαμε τους 200 κανε και μια φοτοσοπια το γεμισαμε τον φοντο….

Comments are closed.