Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ.Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφίες με βόμβες μολότοφ και αστυνομικούς που καίγονται! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
loizoy

Εμμονή με τις μολότοφ έχει η κόρη του Μάνου Λοΐζου, που πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει πλέον το κυβερνών κόμμα να δώσει εξηγήσεις για την επιλογή του.

Εκτός από την ανάρτησή της- απάντηση σε δηλώσεις του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, για τα θύματα της τρομοκρατίας, που έγραψε ότι «θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση»…στον λογαριασμό της έχει και άλλες φωτογραφίες εξίσου αδιανόητες.

Οπως για παράδειγμα φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από βόμβες μολότοφ ή μπουκάλια με βόμβες μολότοφ έτοιμα για χρήση, τα οποίες χαρακτηρίζει «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Στις απίστευτες αναρτήσεις προστίθεται και μια αναφορά για την βομβιστική επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου ή άλλη άνάρτηση για τον “υπερβολικό θόρυβο” – όπως λέει- που ξεσηκώνεται κάθε φορά που παίρνει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε:

«Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες…»!

Τον Φεβρουάριο του 2012 η Μυρσίνη Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με αστυνομικούς που καίγονται από βόμβες μολότοφ:

99

Τον Φεβρουάριο του 2017 η κόρη του Μάνου Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, με την επισήμανση οτι είναι φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου…

98

Η έρευνα στο λογαριασμό της ανέδειξε κι άλλα… μαργαριτάρια που σίγουρα δεν ήταν λεκτικά ατοπήματα. Αυτά γράφει, αυτά πιστεύει.

Ετσι, λοιπόν, δεν περνούν απαρατήρητες κι άλλες αναρτήσεις της κ. Λοϊζου από το μακρινό και άκρως «θερμό» 2012.

13

14

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σαςπαρακαλω μην δινετε αξια στο ΤΙΠΟΤΑ

  2. Με τα λεφτά του μπαμπά μου και χωρίς να έχω να προσφέρω τίποτα περισσότερο πέραν από μία εχθρότητα προς το σύστημα που τώρα ελπίζω να με ταϊζει με 22000 το μήνα, γίνομαι και εγώ επαναστάτης. Όποιος ψηφίσει αυτό το πολιτικό σκουπίδι, το κοινωνικό τίποτα που προωθεί πράξεις βίας (άραγε ο εισαγγελέας δε θα παρέμβει που μας επισημαίνει να κοπανάμε του ελεγκτές για παράδειγμα;), θα είναι άξιος της μοίρας του.

      1. ΠΙΤ λέγανε τον τελευταίο φούστη που το έπαιζε σκυλάκι

Comments are closed.