Η στιγμή που ληστές σπάνε ό,τι βρουν σε γραφείο στη Θεσσαλονίκη -Ξυλοκόπησαν τον σεκιουριτά [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
LIST

Βίντεο από την αιματηρή ληστεία σε εταιρία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έρχεται στο φως λίγες ώρες αφότου οι ληστές κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η ληστεία είχε προκαλέσει σοκ στους κατοίκους της περιοχής, καθώς οι δράστες όχι μόνο έσπασαν ό, τι βρήκαν στο διάβα τους, αλλά ξυλοκόπησαν άγρια και τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας (σεκιούριτι) που βρισκόταν στο κτίριο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thesstoday που δίνει το βίντεο από τη ληστεία, οι δράστες ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο, χωρίς να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας γραφεία, υπολογιστές και κάμερες θεωρώντας πως έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί.

Οι ληστές τα έσπασαν όλα για 500 ευρώ

Όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο έφυγαν και επέστρεψαν με βαριοπούλες. Κατάφεραν να βρουν μόλις 500 ευρώ, ενώ προκάλεσαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ζημιές ύψους πάνω από 7.000 ευρώ. Στη συνέχεια αποχώρισαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Γύρισαν πίσω και ξυλοκόπησαν τον σεκιούριτι, οι ληστές

Κατά την διαφυγή τους, έπεσαν πάνω στον σεκιουριτά και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο προκειμένου να ξυλοκοπήσουν βάναυσα τον σεκιουρίτα αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.