Η σέξι Μελάνια Τραμπ φόρεσε το φόρεμα που ελάχιστες θα τολμούσαν να φορέσουν -Και κόλασε (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή ήταν η Μελάνια Τραμπ μέσα στο στραφταλιζέ φόρεμά της, το οποίο φόρεσε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου.

Φορώντας την τάση της σεζόν, την παγιέτα, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση με το ολόλευκο μάξι φόρεμά της.

Και μπορεί να προτίμησε κάτι πολύ λαμπερό, αλλά η Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα φόρεμα που να καλύπτει σχεδόν όλο της το σώμα, καθώς ήταν μάξι, είχε μακριά μανίκια και έκρυβε όλο τον λαιμό της. Ωστόσο το φόρεμα όχι μόνο ήταν εντυπωσιακό, αλλά και διέγραφε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα τα διεθνή μέσα να χαρακτηρίσουν την επιλογή της Πρώτης Κυρίας… τολμηρή.

Πάντως η Μελάνια εκτός από λαμπερή ήταν και χαμογελαστή, όπως και ο σύζυγός της ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ άλλων έστειλε και ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της θητείας του χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει λόγο για μεγάλες επιτυχίες στον Λευκό Οίκο.

«Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια από ό, τι η κυβέρνηση Τραμπ. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται», ανέφερε.

Φωτογραφίες: AP

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ιδια η Μπαζιανα ειναι και η Μινερβα του Μητσοτακη….

Comments are closed.