Η πιο “μάτσο” πρωταγωνίστρια, η Sarah Connor, επιστρέφει στο Terminator 6…

Κοινοποίηση:
download

Αν σήμερα κουμάντο στο Hollywood κάνουν οι υπερήρωες, στα 80s και τα 90s σίγουρα το πάνω χέρι είχαν οι action heroes. Εκείνοι οι απλοί, καθημερινοί συνήθως τύποι που όμως έφεραν τον κόσμο ανάποδα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Και αν οι άντρες action heroes της εποχής ήταν πολύ σκληροί για να πεθάνουν, μάλλον θα υποκλίνονταν την ατόφια αγριάδα και το killer βλέμμα της Sarah Connor. Της γυναίκας που τα έβαζε μόνη της με τα φονικά ρομπότ του Terminator. Σε τέτοιο βαθμό που το πιο επικίνδυνο πράγμα που κυκλοφορούσε στις ταινίες δεν ήταν αυτά αλλά εκείνη-γιατί με τη μάνα του John Connor «δεν έμπλεκες» για κανέναν λόγο.

Μπορεί τώρα η Linda Hamilton, η ηθοποιός που υποδύθηκε -και συνεχίζει να το κάνει- την πιο σκληρή action heroine που έβγαλαν ποτέ τα blockbuster, να έχει ψιλοχαθεί από τον κινηματογραφικό χάρτη, επιστρέφει όμως δριμύτερη στο Terminator 6.

 

Οι πρώτες της φωτογραφίες από τα πλατό του blockbuster την δείχνουν -αν εξαιρέσεις τα γκρίζα της μαλλιά- στο ίδιο mood που την άφησες: σκληρή, αγριεμένη, τσαμπουκαλεμένη, έτοιμη να επιτεθεί χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν.

View image on Twitter

Όπως καταλαβαίνεις με κάτι τέτοια φωτορεπορτάζ θα την βγάζουμε όσοι αγαπήσαμε τα Terminator, διότι η αλήθεια είναι πώς η 19η Νοεμβρίου του 2019 όπου και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία μοιάζει τρομερά μακρινή αυτήν την στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: