Η νέα δουλειά του Ηλία Κασιδιάρη! Έτσι βγάζει το ψωμί του τώρα! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KASIDIARHS

Μπορεί να μην εξελέγη στην Βουλή στις τελευταίες εκλογές ωστόσο…

Ο πρώην Βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει ενεργός στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων είναι αποφασισμένος να δώσει την δική του νότα στο μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά.

Με ένταση ξεκίνησε η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα τόνισε ότι με ποσοστό 10,6% και 14 εκλεγμένους συμβούλους θα έχουμε πολύ δυναμική παρουσία στην κοινωνία και στα θεσμικά όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

107 Σχόλια

  1. Κουτοπονηροχορτε θα σου τα κόψω τ αρχίδια και θα στα δώσω να τα φας. Το κατάλαβες παράσιτο;

  2. Οι περισσότεροι που γράφετε είστε βαλτοι πεμπτοφαλαγγίτες. Μάλλον θεωρείτε τον Κασιδιάρη κοκορόμυαλο και νομίζετε ότι θα τον επηρεάσετε. Αυτά στα πλαίσια της επιθυμίας σας να πλήξετε την ΧΑ. Δεν θα σας γίνει όμως η χάρη. Οι χρυσαυγήτες γνωρίζουν ότι χωρίς Μιχαλολιάκο δεν υπάρχει ΧΑ. Αν χρειαστεί το κόμμα νέο Γενικό Γραμματέα, θα τον αποκτήσει μέσω των διαδικασιών που προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματος. Για το ότι πολεμάτε με τόση μανία τον Μιχαλολιάκο, μάθτε ότι είναι σε όλους γνωστό τουλαχιστον στα χωριά ότι πετροβολούν συνήθως τα δένδρα που έχουν καρπούς. Για κοιτάξτε βρε αυτούς που ψηφίσατε και ύστερα μιλάτε για τους χρυσαυγήτες. Ελάχιστοι “υπερψηφισμένοι” είναι νορμάλ άνθρωποι. Αλλος ομοφιλόφιλος, άλλος παιδεραστής, άλλος κτηνοβάτης, Άλλος σας λέει παιδιά των οθωμανών και εσείς τον χειροκροτάτε, Ου να μου χαθήτε πεμπτοφαλαγγίτες. Βράστε στο ζουμί σας λοιπόν… Αιμα τιμη, Χρυσή Αυγή.. Να ξεβρωμίσει ο τόπος…..

    1. εισαι μακρια νυχτωμενος και μαλλον μαθημενος στα 0,3 %…η χα μπηκε στην πολιτικη ζωη και εδωσε μια υποσχεση..οτι θα γινει μεγαλη…με τον μιχαλολιακο αρχηγο ομως και επειτα απο 7 χρονια, μονο ενας τυφλος δεν βλεπει οτι το κομμα δεν εχει κανενα μελλον! το ειδαμε, το βλεπουμε και θα το δουμε! δεν θα του δωσει αφεση αμαρτιων το συσημα ποτε των ποτων και ο κοσμος δεν τον θελει πια..τι πεμπτη φαλαγγα και αηδιες, οτι λεει ο νικολας λες κι εσυ? οσοι γραφουν, το καλο του κομματος θελουν η μαλλον το καλο του εθνικισμου ! αν θελεις την χα στο 0,5-1,5^, συνεχισε να λες αυτα που λες..οσοι ομως πιστευουν σε κατι παραπανω και κατι μεγαλο, διαφωνουν καθετα μαζι σου! και στο φιναλε, ποσο να αντεξει πια ενας ψηφοφορος , οικογενειαρχης και τιμιος ανθρωπος , , να μην μπορει ουτε στη δουλεια του ουτε στους συγγενεις του να εκδηλωθει γι αυτο που πιστευει? αυτο καταφερε εν τελει ο μιχαλολιακος, να κοντευει να γινει ποινικο αδικημα το να υποστηριζεις χα! τελος!! χρειαζεται κατι καινουριο, η εποχη, εκλεισε..η χα πολεμηθηκε πολυ, δεν αντεξε ο αρχηγος της αλλα και ο κοσμος κυριως απο αυτη τη ψυχικη φθορα, κατι αλλο πρεπει να δημιουργηθει..αν ο κασι θελει να κατσει εκει, ας κατσει, κακο του κεφαλιου του

    2. Άντε ρε καρνάβαλε οπαδέ του άχρηστου πακιστανολιάκου

  3. H Χρυσή Αυγή με ή χωρίς αρχηγό τον Κασιδιάρη δεν πρόκειται να ανακάμψει και να μπει στη Βουλή ποτέ. Γιατί ακόμη κι αν κάνουν αρχηγό τον Κασιδιάρη πάλι τα ηνία θα τα έχει ο Μιχαλολιάκος και δεν θα τον αφήσει τον Ηλία να προκόψει. Θα κάνει διάφορα πίσω από την πλάτη του Πριν τις εκλογές θα κάνει αυτά που έκανε πάντα για να ρίχνει τα ποσοστά του κόμματος αναλαμβάνοντας π.χ. την πολιτική ευθύνη κλπ όπως έκανε σε προηγούμενες εκλογές. Επίσης στη Χρυσή Αυγή είναι δύσκολο να βρεθούν αξιόλογοι υποψήφιοι όσο κινεί τα νήματα ο Μιχαλολιάκος και το σόι του. Οπότε η Χρυσή Αυγή δεν ξαναμπαίνει στη Βουλή. Είναι κρίμα για τον Κασιδιάρη που είναι άξιος να βρίσκεται πλέον σε αυτό το κόμμα. Το καλύτερο γι΄αυτόν είναι να ηγηθεί ενός νέου πατριωτικού κόμματος, χωρίς φανφάρες εθνικιστικές, τσαμπουκάδες και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, αλλά με λόγο πατριωτικό και ελληνικό. Ο Κασιδιάρης είναι ρήτορας είναι σπουδαίος στο λόγο, αν αποδειχθεί σπουδαίος και στις πράξεις θα είναι το καλύτερο για την πατρίδα μας. Αν ηγηθεί νέου κόμματος θα τον ακολουθήσουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή. Στο χέρι του Κασιδιάρη είναι τώρα να φτιάξει νέο κόμμα με αρχηγό τον ίδιο και σωστά στελέχη γύρω του για το καλό της πατρίδας μας. Κατά τη γνώμη μου είναι ο μόνος που θέλει και μπορεί να κάνει καλό στην πατρίδα του από τους πολιτικούς που έχουμε και πιστεύω πως θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός.

  4. φιλε μιλας σωστα,δεν μου μοιαζεις για χρυσαυγιτης….

  5. δυστυχως, το 3,7 του βελοπουλου, ειναι απο πρωην χρυσαυγιτες..το αποδεικνυουν τα απλα μαθηματικα…ενα ακομα ελαχιστο ποσοστο, ψηφισε νδ, γυρω στο 0,3-0,5%..για του λογου το αληθες… χα 3+ βελοπουλος 3,7 + νδ 0,3= 7% που πηρε η χα το 2015…θελετε και για ευρωεκλογες? χα 4,8 + βελοπουλος 4,2 + νδ 0,3= 9,4%, το ποσοστο της χα το 2014…απλα πραματα…τωρα γιατι σχεδον ομαδικα πηγαν οι χρυσαυγιτες στον βελοπουλο? 1. γιατι δεν ηθελαν αλλο το μιχαλολιακο, κουραστηκαν με την ακαμψια, τον εγωισμο, την ελλειψη διπλωματικοτητας του , τα λαθη του και τον αποκλεισμο του απο παντου ..εκαναν υπομονη, γιατι ηλπιζαν σε ηγεσια απο τον κας ..οταν ειδαν οτι αυτο δεν παιζει, εφυγαν ετσι απλα 2. βαρεθηκαν πια να φοβουνται ακομα και να φωναξουν υπερ της χα η να δηλωσουν οτι ψηφιζουν χα , υπηρχε τρομοκρατια παντου, αυτο δεν μπορουσε να συνεχιστει, ειναι ψυχικη φθορα 3. κουραστηκαν και απογοητευτηκαν τοσα χρονια να ειναι αποκλεισμενο ΕΝΤΕΛΩΣ το κομμα τους απο παντου, να μη μπορουν να χαρουν τους βουλευτες τους πουθενα …τι γινεται απο δω και περα? δυστυχως, η χα με μιχαλολιακο, δεν ξαναβλεπει βουλη…μονη ελπιδα, η ιδρυση νεου εθνικιστικου φορεα απο στελεχη ολων των χώρων και με συμμετοχη αν οχι ηγεσια απο κας, που νομιζω θα κανει θραυση…μενει βεβαια να παψει να λυπαται τον αρχηγο του και να κανει το βημα που χρειαζεται..αλλιως θα παει κι αυτος χαραμι…αυτα

  6. ”Η ΧΑ ειχε 500 χιλιαδες ψηφους στις προτελευταιες εκλογες κ δεν καταφερε να κυβερνησει…..
    ο παπαδοπουλος δεν ειχε καμια…..
    κ κυβερνησε 7 χρονια…..γιατι απλα……ΜΠΟΡΟΥΣΕ!! ! ! ! ”

    ta ειπες ολα φιλε σε τρεις γραμμες….στειλτε την ανοιχτη επιστολη στη χα να ανοιξουν τα στραβα τους…

  7. δεν θελατε το μεγιστο πλευρη στη χρυση αυγη….ουτε τους στρατηγους…ουτε κουκουτση μιχο κ λαγο….ουτρε αλλα αξιολογα στελεχη …..
    λιακο καλα κ αγια τα χαστουκια στην κομουνηστρια της εκαλης κανελη αλλα εσυ τρως χαστουκια απο το θειο μιχαλολιακο κ λες κ ευχαριστω….ενω η κανελη τουλαχιστον αντισταθηκε,,,,,,
    α ρε κασιδιαρη….με ξανθα γκομενακια στη μανη πολιτικη δε γινεται,,,,εχεις κανει κ εσυ τις μαλακιες σου….
    στο λεω εγω που σας ψυφηζω 20 χρονια….τοτε που ειμασταν μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου…
    ακομα κ ο κας να ηγηθει κοματος παλι αποκλεισμενος θα ειναι…
    για το συστυμα ο κας ειναι ο φασιστας που πλακωσε στο ξυλο τη λεσβια κ αυτος που εχει τον αγκυ΄λοτο σταυρο στο μπρατσο….για να μην κρυβομαστε αυτο δεν ηταν ουτε ειναι μαιανδρος….μεταξυ μας ειληκρινια….
    σας τα ελεγε ο χιος να βαλετε μυαλοκ εσεις κανατε οτι μπορουσατε να μεινετε εκτος βουλης….
    η χρυση αυγη τελειωσε…οχι γιατι ειναι προδοτες οι κακοι πολιτικοι απλα γιατι δεν εδωσαν τη μαχη για τις εκλογες…..γιατι χαμενη μαχη ειναι αυτη που δε δινεται…κ εσεις δεν τη δωσατε….
    οκ σας ειχαν αποκλειοσει απο παντοιυ…..γιατι δεν κανατε διαδυκτιακες εκπομπες????γιατι δεν αγορασατε τηλεοπτικο χρονο απο περιφεριακα καναλια???
    γιατι δεν ηρθατε να μιλησετε στη βαση του κοματος????
    γιατι τα οργανα του κοματος ειναι διορισμενα(κ οχι εκλεγμενα)με δημοκρατικες διαδηκασιες???
    γιατι βαλατε τον τηλεπολητη σειτανιδη κ την αλλη την τρας ηθοποιο υποψηφια στη λακωνια κ κοψατε το διμακογιαννη???
    δεν θελατε να μπειτε στη βουλη…κ ειναι δικαιωμα σας….συμφωνησατε με το τσιπρα να καθυστερησει τη δικη
    κ κατοπιν να σας αθωωσει εν μερη ο κουλης κ να εισαστε ολοι ευχαριστημενοι….
    πουληθηκε η μακεδονια κ δεν κανατε ουτε μια συγκεντρωση…πηρατε λιγοτερες ψηφους απο τον κοιραλιφακια βελοπουλο στη μακεδονια…..
    εγω παλι χα θα ψυφησω…βλεπεις το χουι που λενε στο χωριο μου δεν κοβεται αλλα να λεμε κ αληθειες καμια φορα…
    με τα μνημονια τη κριση τη φτωχια κ το μακεδονικο-σκοπιανο η χα επρεπε να κυβερνησει…ειχε την ευκαιρια να το κανει κ το κλιμα τοτε ηταν υπερ της…αλλα ειπαμε το συστημα ειναι παντοδυναμο….φοβηθηκαν τη φυλακη….
    βλεπεις δεν εχουν ολοι τα αντερα κ να πεθανουν στη φυλακη οπως ο παπαδοπουλος ο ντερτιλης κ ο στρατηγος των στρατηγων οδυσσεας αγγελης που αυτοκτονησε για να αποφυλακιστουν οι συντροφοι του….δεν ξκαναγενιουνται συηνταγματαρχες….καλος ο κασιδιαρης αλλα ο παπαδοπουλος ηταν ενας….
    ΥΓ
    Η ΧΑ ειχε 500 χιλιαδες ψηφους στις προτελευταιες εκλογες κ δεν καταφερε να κυβερνησει…..
    ο παπαδοπουλος δεν ειχε καμια…..
    κ κυβερνησε 7 χρονια…..γιατι απλα……ΜΠΟΡΟΥΣΕ!! ! ! !

    1. Απάντηση προς σχολιαστή με το Ψευδώνυμο : “ανοικτη επιστολη στη χα”

      ΓΡΑΦΕΤΕ:
      “δεν θελατε το μεγιστο πλευρη στη χρυση αυγη….ουτε τους στρατηγους…ουτε κουκουτση μιχο κ λαγο….ουτρε αλλα αξιολογα στελεχη …..
      λιακο καλα κ αγια τα χαστουκια στην κομουνηστρια της εκαλης κανελη αλλα εσυ τρως χαστουκια απο το θειο μιχαλολιακο κ λες κ ευχαριστω….ενω η κανελη τουλαχιστον αντισταθηκε,,,,,,
      α ρε κασιδιαρη….με ξανθα γκομενακια στη μανη πολιτικη δε γινεται,,,,εχεις κανει κ εσυ τις μαλακιες σου….
      στο λεω εγω που σας ψυφηζω 20 χρονια….τοτε που ειμασταν μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου…”

      TI ΓΡΑΦΕΤΕ;;;;
      Τι ξευτίλας είσαι εσύ βρε “φίλε” και καλά που ψηφίζεις 20 χρόνια και “καλά” ΧΑ;;;

      Τι σε νοιάζει με τι γυναίκες κυκλοφορεί ο Κασιδιάρης εσένα ε? Ζηλεύεις Βρε “φίλε” της ΧΑ;;;

      Καλά έκανε και έφυγε ο Μίχος, ο Λαγός, ο Ηλιόπουλος, ο Αθανασάκος, ο Κούζηλος, ο Κουκουμτζής κλπ κλπ καλό ταξίδι!!!

      Σε πληροφορώ αυτό το “αντριλίκι” στυλάκι ΔΕΝ υπάρχει στο 2020, κανείς ΔΕΝ γουστάρει πάνω από το (1%-1,5%) το στυλ αυτών των ΠΡΩΗΝ….

      Στη βάση μιλήσανε αλλά εσύ ΔΕΝ πάτησες ποτέ πιθανότατα, άντε κλάψε τώρα για τη στελαχάεα το φιλαράκι σου που ΔΕΝ μπήκε στο ψηφοδέλτιο…

      Κάνανε πολλά λάθη για αυτό και λέω τώρα πάμε διαφορετικά, εσυ πήγαινε να κλαφτείς στο Μίχο-Λαγο-Κούζηλο-Ηλιόπουλο-Στρατηγάρες κλπ κλπ έχω πει την άποψη μου πολλάκις για Μιχαλόλια…(κο) – Ζαρούλια – Παππά – Ουρανία και τα γραφεία των “γλύφτων” που είχε διορίσει ΟΛΟΙ δρόμο ΧΤΕΣ!!!

      *αλλά εσυ ΜΗΝ λες και πολλά “αντρίκια” μεγάλε φυλακόβιε του καφενέ…Τσ Τσ Τσ και καλά…που τα ξέρεις Ολα εσύ…και καλά…

    2. σωστα αυτα που λες, εκτος απο τρια …ο κας εχει μαιανδρο στο μπρατσο, οχι σβαστιγκα, τελος! δευτερον η χα εκανε αρκετες εκδηλωσεις για το μακεδονικο , που ομως δεν τις εδειχνε κανειςκαι τριτον, αν κανει ο κας κομμα μαζι με αλλους, τα μμε θα δινουν βημα στο νεο αυτο κομμα..ο κας δεν εχει τη σταμπα του ναζιστη οπως ο μιχαλολιακος και τα υπολοιπα στελεχη δεν θα εχουν ουτε αυτα καμμια σχεση με αυτη τη σταμπα

      1. Ο ΚΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΒΆΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΎ ΕΣΎ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΑ…ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΉ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΎΕΣΤΕ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΙΩΣΗ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ

      2. ποιος εισαι εσυ που θα απαγορεψεις στο κοσμο να ονειρευεται?

        1. Είμαι αυτός που λέει ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
          τώρα εσυ δεν θες να ξυπνήσεις σου αρέσει να ονειρεύεσαι… γίνεται να ονειρεύεσαι την επόμενη καλύτερη μέρα για την Ελλάδα μέσα από τα σκατα..
          Τι να πω Μάρμαρωστε κι άλλο!

  8. ο αραπόδερμος πολιτικός ψυχογυιός του Πακιστανολιάκου,αφού έφαγε το αυγουλάκι που του έφτιαξε η μαμά του και ξύρισε πόδια,στήθος,πωπό,πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο των Αθηνών για να πιεί το καφεδάκι του και να σκοτώσει την ώρα του σαν κλασικός καφενόβιος ΕΛ

    1. Ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ Τ(Σύριζα) Εκάλης, εκεί πάνω ΟΛΟΙ ξυρισμένες είσαστε, σε πείραξε και η τρίχα βρε χαβαλέ?
      Όλοι η Ανθρωπότητα Πανύβλάκα Τ(Συριζαίε), όλο το σινεμά, όλοι οι αθλητές, όλοι όσοι γουστάρουν ξυρίζουν τρίχα Πανύβλακα που μας φορτώσατε και το άλλο Πανύχαζο το Μ(Βαρουφάκη το Γίανη το σαχλοκούδουνο).

      Εσύ “φίλε” που ομιλείς σαν “ανοικτη επιστολη στη χα” καλό θα είναι να ΜΗΝ λες τόσα πολλά “βαρβάτα” περί φυλακών και μαγκίες του Καφενέ οκ? ΕΣΥ “ανοικτη επιστολη στη χα” πόσες μέρες πήγες Φυλάκα ε? Άντε χαλάρωσε στο χωριό, πες τα αυτά σε κανά κολλητό και σταμάτα το εδώ.

      Κύριε “ανοικτη επιστολη στη χα” και καλά Αντικειμενική εσύ ο βαρβατίλας που και καλά είσαι ΧΑ 20 χρόνια και κόπτεσαι τόσο πολύ τι πετάς ένα Δημογιάννη και μπερδεύεις τα κομματικά εδώ μέσα?

      Άντε ψήφισε ΝΔουλα τώρα να σε κυβερνά ο Κούλης (έτσι τον φωνάζουν τα ΜΜΕ) και τα φοβήθηκαν τις φυλακές που έβγαλες εσύ από το χαζομυαλουδάκι σου Οκ? Κάτσε εσυ βαρβάτε 18 μήνες και Αιντε πρωί πρωί….

      Ο Κασιδιάρης μας ενδιαφέρει τώρα να κάνει κάτι και ΔΕΝ θα είναι καθόλου αποκομμένος από τα κανάλια, το αντίθετο θα γίνει μόλις πλαισιωθεί από τα κατάλληλα άτομα που γνωρίζουν Επικοινωνία κατάλαβες ε?

      Κοιτάχτε που έχουμε φτάσει με ολους αυτούς που κυβερνούν και τρέχτε να ενταχθείτε σε 120 δόσεις ξευτίλες του Ευρώ, που μόλις σας τάζουν 50 ευρώ μείωση ανοίγετε τα μπούτια…Ξευτίλες που θα μιλήσετε και για τον Κασιδιάρη!!!!

      Ηλία σώθηκε η φάση που έφυγαν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ αυτοί από εκεί μέσα, θέλει να κάνεις το βήμα γρήγορα, πίστεψε με, ο χρόνος είναι περιορισμένος επικοινωνιακά και άρρηκτα συνδεδεμένος με το επόμενο σου βήμα.

      Ηλία συννενοήσου τι θα γίνει με τη ΧΑ και τι προθέσεις έχει ο Ν.Μιχαλολίακος και ανάλογα πράξε.
      Εάν ΔΕΝ θέλει για πολλούς λόγους να ανοίξει το κίνημα-κόμμα σε Νέες βάσεις με Νέο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο 2020 ΦΥΓΕ!!!

      Γενικά εσύ δεν είναι δυνατόν να μην έχεις έρθει σε επικοινωνία με αυτούς που πέρασαν κάποτε από το γραφείο σου, δεν είναι δυνατό να μην ξέρεις να αξιολογήσεις με ποιούς θα πρέπει να πορευτείς…..

      Ηλία πρέπει να κάνεις το βήμα, ο χρόνος είναι δύναμη στα χέρια κάποιου που ξέρει να τον χρησιμοποιεί, βγάλε την ατζέντα και ψάξε να δεις τι έχει συμβεί σε αξιόλογα στελέχη στη ζωή τους????

      Καλύτερα που έφυγαν όλοι αυτοί, δεν γουστάρει κανέναν τη φασαρία πλεόν, η πολιτική ΔΕΝ είναι γήπεδο, είναι η φωνή του κόσμου από τους εκπροσώπουσ του.
      Έφυγαν όλοι αυτοί και πράγματι θα πρέπει να φύγουν άλλοι τόσοι στο Νέο ξεκίνημα (διαφορετικά θα το δεις 1,5%) καθώς η Μεσογείων και όσοι δούλεψαν εκεί ΔΕΝ αξίζουν δεκάρα….

      *Κύριε Χίο να μάθουμε οι 60ρηδες οι 50ρηδες ακόμη και οι 40δες Πρωθυπουργάρες-Υπουργάρες-Βουλευτάρες που έχουν δουλέψει?

      **εσείς που ΔΕΝ ήρθατε πουθενά και ποτέ σχολιασμό στο Καφενέ, δημοκρατία έχουμε αλλά δεν έχετε πατήσει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ οπότε καλύτερα στο καφενέ μαγκίες και μεγάλα λογάκια Οκ? Γκε Γκε?

      ***Επίσης προς κάθε Χαβαλέ Έλληνα που το παίζει κάποιος/α στη παρέα του, να πάει διακοπές, να απολαύσετε τη κυβέρνηση που οδήγησε ένα ολόκληρο κόμμα στη φυλακή, στοχοποίησε τους ψηφοφόρους και τους έριξε σε κάθε ανώμαλο για χλευασμό, να ντρέπεστε που καταντήσατε τόσο φθηνοί και έχετε και άποψη!!!!

      ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ και ΗΛΙΑ προχώρα το ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις βήμα!!!!

      1. Πρώην ή ΠΡΩΗΝ, ελα πάρε μου μια πiπ@ πρώτα στο γραφείο μου στην Μεσογείων και μετα ίσως κάτσω να διαβάσω τις μ@λ@κίες που γράφεις.
        Ελπίζω να είσαι ξανθιά και λευκή σαν Γερμανίδα γιατί αν είσαι καμια μελαχρινή, θα σου ξεσκίσω τα φάρδουλα και θα σε στείλω πίσω στην αραπιά.

  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ & ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ !
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ !

  10. Πονάει Ο Κας ε?
    Πονάει και σκούζετε ε?
    Πονάει τώρα που θα ηγηθεί και θα φέρει πίσω αυτούς που έφυγαν ε?
    Κασιδιάρη ψηφίζουμε ρε και εδώ στην επαρχία και όσο για κάποιους πανύβλακες που ψηφίζουν Εαλλία Χρηστίδου, Γεωργούλη, Νόνη δούνια και κάθε πανηλίθιο άτομο να πάτε να@@@@ άντε ανθρωπάκια.
    Ένσημα ρε γελοίοι έχεο Καραμανλής? Ο Μητσοτάκης και το σόι του (800 άτομα) , ο Βαρβιτσιώτης, η Κεφαλλογιάννη, η Γεννηματά ε? Ε? Ε? ε?
    ΔΙΩΞΕ όλη τη Μεσογείων, πάρε τα ηνία Ηλία, γίνε μεγάλος πλέον, άσε την οικογένεια Μιχαλόλια…(κου)
    Έφυγαν οι αγράμματοι της νύχτας, οι εθνικιστές του Ευρώ, ο Λαγός ΔΕΝ τραβάει παραπάνω από τα αποβράσματα που πήρε μαζί του (και τα κουμπαράκια σου ο “μανιάτης-αγράμματος” και ο ¨Βολιότης-ξεπεσμένος”.
    Φύγε και από αυτούς τους καρικατούρες από τα γραφεία που είχε ¨διορίσει” να εισπράττουν, βρες και τους γάτους που είχε η ΧΑ 2015-2016 και προχώρα το.

    Εάν περιμένεις να σου δώσει χρίσμα ο Μιχαλολιάκος ΟΚ, εάν ΟΧΙ φύγε απόψε ο κόσμος δεν τον θέλει και το έχεισ καταλάβει.

  11. 70 τόσα μηνύματα.
    Πολύ πουλάει ο Κασιδιάρης και θα πουλάει και στο μέλλον άσχετα αν αρέσει η εν αρέσει σε κάποιους.

  12. ΡΕ ΤΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΡΕ ΘΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗ Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΡΕΙΟΣ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΒΛΑΧΟΣ , ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

  13. Μιλανε οι κωλοι μιλανε και οι διαβολοι εδω μεσα !!!!χαχαχαααααα
    Μονο ΧΑ οσο και να την βριζεται θα δειτε πολλα !!!!!!

  14. Χρυση Αυγη μεχρι να παγωση η κολαση και να καψει ομους τους ανθελληνες προδωτες !!!!

    1. Μοχάμεντ από μικρό Ελλάδα και ψηφίσει χρυσό αυγή έρθει Έλενα κοντά και φύγουν νέοι λαθρομετανάστες.

  15. Κλάψτε φασιστες και λοιπά νεοναζί αποβρασματα.Στο δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει ασυλία και από Σεπτέμβρη έρχονται οι απολογίες του Μιχαλολιάκου και των λοιπών νεοναζί πρώην βουλευτών και τα είκοσι χρόνια στην μπουζου τα έχουνε σίγουρα.Ο λαός σας έδωσε τον πούλο και σας έχει τσούξει

    1. ποια μπουζου ρε ασχετε, ολοι θα αθωωθουν, κανεις δεν καταδικαζετε για τις ιδεες του…το θεμα ειναι οτι θα αθωωθουν αλλα δεν θα εχει αντικρυσμα, αφου ο μιχαλολιακος βουλη δεν ξαναβλεπει..βεβαια, θα διεκδικησει την κρατικη χρηματοδοτηση 5 ετων που εχει κοπει

    2. ΑΣΧΕΤΕ ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    3. Ναι ρε βλακουλη θ ανεχομαστε ΜΚΟ του Σορος με κεεφαδες και ανταρσυριζα που κατάντησαν την Αθήνα Ισλαμαμπάντ. ..τσεκούρι κ φωτιά στους προδότες

    4. ΚΛΑΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Κότες…

      Σιγά που θα πάνε φυλακή για κάτι που έκανε ένα απόβρασμα της κοινωνίας. Με τη λογική σου ΗΛΙΘΙΕ και άχρηστε μηδενιστή, αποτυχημένε που περιμένεις να διοριστείς στο δημόσιο for ever, να βάλεις στο εδώλειο και όλη τη Διοίκηση των Αθλητικών Σωματείων.

      Το ότι βλάκα και αγράμματε Αριστερέ απολίτιστε που μόνο να λες Φασίστα σε έμαθε ο Αριστερούλης μπαμπάς σου με τη βίλλα να πας Ολυμπιακό-Παναθηναικό-Παοκ-Αεκ και όλους αυτούς στη “δικαιοσύνη” ΒΛΑΚΑ!! Ε Βλάκα!! ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ άρρωστε στη ψυχή “Αριστερέ” …της πλάκας…

      Να σε δω τώρα για τη ΝΔούλα τι λες ε? Σε καίει ο Κας ε? Έλα ρε βλάκα να γνωρίσεις κόσμο κανονικό, άρρωστε, απολίτιστε, ανθρωπάκι

  16. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟΥΛΗ,ΘΕΛΑΝΕ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕΕ ΤΙ
    ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

  17. ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΕ ΄΄ΒΛΑΝΤ΄΄ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ………… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΓΚΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ………………

  18. ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΡΑΒΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ…

  19. Τι μορφωση εχει η Ζαρουλια;Τα ΙΕΚ οικοκυρικης εβγαλε;Ρε α παρατα μας,που δεν μπορουσαν να πουν μια σωστη φραση στα ελληνικα ακομα και γραμμενη να τους την ειχαν.Τους βαλαμε στη βουλη το 2012 για να ακουστει κατι το διαφορετικο και το εθνικο,ελπιζοντας και στην πορεια να ανεβασουν το επιπεδο στο κομμα.Αλλα αυτοι 7 χρονια μαγκιες,σοου μπροστα στις καμερες,φωνες και μπραβιλικια.Δες αν τα επιτυχημενα εθνικιστικα κομματα της Ευρωπης κανουν αυτα τα καραγκιοζιλικια,κι εχουν τετοιο χαμηλο επιπεδο στελεχων.Δες το Σαλβινι,την Λεπεν και τον Ορμπαν αν εχουν καμια σχεση με Λαγους,Καιαδες και Μπαρμπαρουσηδες.Υπαρχουν χιλιαδες Ελληνες με μορφωση και με πιστη στην πατριδα,κι ο Μιχαλολιακος μου ειχε βουλευτες και υποψηφιους ολους τους αναλφαβητους και ποινικους και νταβατζηδες.

    1. εχεις πολυ λαθος και ποτε δεν ησουνα χα…στην αρχη μπορει να ηταν ετσι καποιοι απ αυτους, οχι ομως ο κασιδιαρης που εχει πτυχιο ΑΕΙ…μετα ομως, μπηκαν βουλευτες ιατροδικαστες, δικηγοροι, στρατηγοι..κι εγω δε θελω σαν αρχηγο τον μιχαλολιακο, αλλα εσυ δε μιλας αντικειμενικα καθολου

      1. Οχι,ουτε ΧΑ ημουν,ουτε ΝΔ,ουτε Πασοκ,ουτε ΣΥΡΙΖΑ,ουτε ΛΑΟΣ ουτε τιποτα.Ειμαι ψηφοφορος ρε Ελληνας,δεν ειμαι οπαδος.Δεν ειμαι προβατο κανενος μαντριου,μονο και μονο επειδη λεει ωραια πραγματα στο αυτι.Εγω κοιταω το τι ειναι αυτος που λεει τα ωραια πραγματα,τι ιστορικο εχει,τι παρελθον,και τι κανει.Οι γιατροι και οι δικηγοροι και γενικα οι πτυχιουχοι ΑΕΙ που λες εσυ ηταν το 1% στη ΧΑ,ασε που ΟΛΟΙ τους φυγανε τρεχοντας απο την ΧΑ.Αρβανιτης Σβερωνη και Αιβατιδης ηταν οι μονοι βουλευτες με πτυχιο ΑΕΙ,εξαιρουμενου Κασιδιαρη.Ο Μιχαλολιακος δεν γουσταρε μορφωμενους οπως καθε ολοκληρωτικος αφεντης (Χιτλερ,Σταλιν,Πολ-Ποτ κλπ),για να τους εχει ολους στρατιωτακια του και να λενε “πεταει ο γαιδαρος γιατι το ειπε ο αρχηγος”.Δες τα ψηφοδελτια της ΧΑ απο το 2012 ως σημερα:ειναι γεματα φαναρτζηδες,μαστορες διαφορων ειδικοτητων,αγροτες,κομμωτριες και “ιδιωτικους υπαλληλους”(ντελιβεραδες) ειναι.Δεν υποτιμω τα επαγγελματα,ολες οι δουλειες ειναι ισες,αλλα αυτος που με κυβερνα και αποφασιζει για το μελλον μου και το μελλον των παιδιων μου,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ,και να μην μπορει να σταυρωσει μια προταση ορθη στα ελληνικα!Ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο λεγανε παλια.Ουτε τους ποδοσφαιριστες,αθλητες,τραγουδιστες,ηθοποιους που βαζουν οι αλλοι γουσταρω.Αλλοιμονο κι αν απο κοινωνια αριστων,καταντησουμε κοινωνια αχρηστων τελειως.

        1. Σωστότατος φίλε..Να αγιάσει το στόμα σου..Τα ουγκανά του “αρχηγικού πυρήνα” βέβαια μη περιμένεις να καταλάβουν..

    2. Ακόμη και αν είναι έτσι,είναι προτιμότεροι από τους μπολσεβίκους που συνειδητά και με σχέδιο θέλουν να αφανίσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες…Και σχεδόν το κατάφεραν,αφού κοιμόμαστε ακόμη μακαρίως παρά τα αίσχη που έγιναν,γίνονται και θα γίνουν(δυστυχώς) εις βάρος μας…

  20. Εθνικιστής που ψηφίζει κόμμα του συστήματος δεν είναι εθνικιστής,απλά και όμορφα!Είστε ανεγκέφαλοι και ξερόλες…από κουτσουμπολιά και φήμες ,είστε μανούλες…ξέρετε τα ένσημα του καθένα μας,ξέρετε τα πτυχία μας,ξέρετε με ποιον κοιμόματσε και πότε ουρούμε…τέτοιος λαός καλά θα κάνει να βράζει αιώνια στην εκμετάλλευση και τα μνημόνια…αν δεν βγάλετε το σκασμό και αν δεν λογικευτείτε,όχι μόνο η Χρυσή Αυγή!,ούτε κι Ο Θεός ο ίδιος…είμαστε λαός καθαρμάτων,πάρτε το απόφαση γυρολόγοι της δεκάρας και της υποτιθέμενης κουλτούρας της λάσπης και της γελοιότητας….

  21. Ξυπνάτε ρε τελείωσαν αυτοί δεν τους θέλει ο κόσμος είναι αδυναμοι είχαν πλεονεκτήματα να βγουν 1-2 κόμμα θα μπορούσαν να καταστρέψουν την νέα Δημοκρατία και Βελόπουλο αλλά είναι αδυναμοι, ήταν και μπήκαν στη Βουλή υπό διαταγές έκαναν ότι τους είπαν φάγανε και μια σφαλιάρα με την δική!

  22. 5 φανέλες την ημέρα αλλάζει το παιδί από την πολύ δουλειά!
    Αν αθροίσεις όλα τα ένσημα των (πρώην πλέον) βολευτών της ΧΑ, ζήτημα να ξεπερνάνε τριψήφιο αριθμό.
    Ειδικά οι ΒΛΑΚΕΣ (σύμφωνα με τον παστούν αρχηγό τους) ψηφοφόροι, εκ γενετής άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, την έχουν καταβρεί με το ΚΕΑ αραχτοί 24/7/365 στα καφενεία.

    1. Να μας δειξετε τα ενσημα των 2 τετραπερατων πρωδυπουργων Κουλη & Αλεκσ,που ψηφισαν οι τετραπερατοι Ελληνες για να ξεπουλανε την Ελλαδα.

      1. Γιατι ο αρχηγαρας σου δουλεωε ποτε ως μαθηματικος που λεει οτι σπουδασε;Μια ζωη “εκδοτης” δηλωνει της εφημεριδας του.Καταρχην το πηρε το πτυχιο;Δεν το εχει αναφερει ποτε αυτο.

        1. Ο Μιχαλολιακος δεν προθυπουργευσε ποτε.Δεν συμβιβαστηκε με το ξεπουλημα της Μακεδονιας,ουτε φυσικα & το κομμα στο οποιο ηγειται.Δεν ψηφισαν μνημονια,δεν ψηφισαν ανωμαλους & παιδεραστες & ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης εμπρακτως.Ανεγκεφαλοι,ανεργοι προθυπουργοι,που τους ψηφισαν ανεγκεφαλοι Ελληνες μαζι με λαθρο φυσικα ξεπουλανε τη χωρα μας.Αυτες ειναι οι δουλειες των Ελληνων Εθνικιστων,εκδοτες,εμποροι που οι φιλοι σας Αντιφα τους κατεστρεφαν τα μαγαζια,ενω δεχεστε να ταιζουμε τους λαθρο,επαγγελματιες,υπαλληλοι,επιστημονες,οπως ιατροδικαστες,αλλων ειδικοτητων γιατροι κ.λ.π.Επιμενω να μας δειξετε τα ενσημα των 2 προδυπουργων που μας δουλευουν δεχομενοι εντολες απο τους δηθεν συμμαχους μας.

          1. Ολα αυτα που λες,ουτε ο Λεβεντης τα ψηφισε.Πρεπει να ψηφισουμε δηλαδη το γραφικο φραπεδογερο Λεβεντη;Μπουρδες,αλλα λογια ν’αγαπιομαστε.Ο ανεπαγγελτος κατηγορει τους αλλους ανεπαγγελτους,κι ο οικογενοιοκρατης κατηγορει τους αλλους οικογενοιοκρατες.

          2. Καλά, για τον αμόρφωτο καταληψία όλοι ξέρουμε οτι δεν κόλλησε ούτε ένα ένσημο ως πολ.μηχανικός.
            Φαίνεται εξάλλου από τις “360 μοίρες” πως δεν έχει ιδέα από μηχανιλίκι.
            Για τον Κυριάκο:
            [Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.
            Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.
            Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο.
            Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.]
            Για την μανιάτικη οικογένεια το μόνο που ξέρουμε είναι πως είναι συνιδιοκτήτες πολλών ακινήτων που άφησε ο πατέρας της Ζαρούλια σε αυτήν (BTW, έβγαλε μια ιδιωτική σχολή γραμματέων, κλάϊνμάην δηλαδή) και τον αδερφό της.
            Η ίδια εξάλλου δηλώνει εισοδηματίας, ΜΗΔΕΝ ένσημα δηλαδή και πως δεν χρειάστηκε να εργαστεί ποτέ λόγω της μεγάλης κληρονομιάς σε ακίνητα!
            Ένα από αυτά είναι και το “New Dream”, το γνωστό ροζ ξενοδοχείο.
            Για τους αγράμματους (ούτε Γενικό Λύκειο δεν έβγαλαν) και άεργους καφενόβιους αγρότες, μπράβους και μπασίστες αντιχριστιανικών συγκροτημάτων που στελέχωναν την ΚΟ της ΧΑ, εννοείται πως ΔΕΝ χρειάζεται κανένα σχόλιο.

    2. ενω ο κυριακος εχει τεραααστιο αριθμο ενσημων!! ασε μας ρε φιλε///ειπαμε οτι εκανε λαθη η χα, αλλα οχι να λες και σαχλαμαρες

    3. Σαμαρικός-Αδωνικός ή Προσκυνημένος-Ζαππειάκιας Vs Μπούμπη-Σαλιαρούλη

      Πόσο γελοίος είσαι ρε προσκυνημένο ανθρωπάκι ε?
      Θα γελάνε και οι Τ(συριζαίοι) μαζί σου τώρα σίγουρα Χα Χα Χα!!!
      Εσύ γλυφτάκο Σαμαρικέ (Μπλιάχ) και Μπουμπουκικέ (Μπλιάχ-Μπλιάχ) για πες μας τώρα ΠΟΣΟΥΣ δουλευταράδες έχει η ΝΔουλα ε? Χα Χα Χα ΟΥΣΤ βρε….

      Ο Μητσοτάκης σου ο δουλευταράς ο Μαρεβάκιας ΝΑΙ ΝΑΙ αυτή με τις Off-shore αυτά τα παλλικάρια της Κρήτης πόσα χρωστάνε σε κάποια εφημερίδα ε?

      Πόσα “δωράκια” SIEMENS τσίμπησε μωρέ ο αθώος ΚΟΥΛΗΣ που σαχλαμαρίζει με τη ΣΤΑΗ?

      ΑΝΤΕ κρύψου ρε γελοίε που μιλάς…

      1. Είχα μια Πρώην ή ΠΡΩΗΝ γκόμενα σαν και σένα που όταν την έστηνα στα 4, έλεγε ακριβώς τα ίδια, τσίριζε και γούσταρε τρελά!

  23. Κακώς κάποιοι κατηγορείτε τον Αρχηγό και κάποια άξια στελέχη. Η κυρία Ζαρούλια είναι μορφωμένη και τους είχε βάλει πολλές φορές στη θέση τους στη βουλή κι ο Αρτέμιος Ματθαιόπουλος ήταν μπροστά στο Μακεδονικό και τον έβγαλαν με ύπουλο τρόπο απ’τη δημαρχία γιατί ήξεραν πως θα πάρει 20%.

    1. Κώστας-Ελένη
      Μήπως σας είχανε πουθενά σε καά δωμάτιο?
      Κυκλοφορούσατε στο δρόμο?
      ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έκραζαν Ζαρούλια , Ουρανία, Παππά και φυσικά ο ματθαιόπουλος είναι για τα πανηγύρια, όπως και άλλοι πολλοί από εκεί μέσα..
      Η Ζαρούλια με την τσίχλα και τα καρπαζίδια και τα φτυσίματα στους καμέραμαν? Τι λετε δρόμο ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με παλαία υλικά οικοδομή ΔΕΝ χτίζεις.

  24. Μετά το αποτέλεσμα της καταμέτρησης και αφού δεν υπάρχει κάτι θετικό περιμένουμε όλοι οι πραγματικοί Έλληνες τη δημιουργία του νέου ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ κόμματος με αρχηγό τον Ηλία.
    Ο Κιμ Γιονγκ Ουν να παραμείνει σπίτι του με την κόρη και την γυναίκα. Βουλή δεν ξαναβλέπει.

  25. ηλια, σηκω φυγε και κανε κατι δικο σου, καιρος ειναι πια! με τον νικολα αρχηγο, η χα δεν ξαναστεκεται στα ποδια της..ο κοσμος, δεν τον θελει, ετσι απλα! με τον μιχαλολιακο αρχηγο, η χα παντα θα ειναι ενα περιθωριακο κομμα που ολοι θα αποκλειουν απο παντου! αυτο θελεις? δε χορτασες αποκλεισμους? ο κοσμος παντως χορτασε..και δεν ξαναψηφιζει κατι, που δεν θα το βλεπει πουθενα και θα φοβαται και να φωναξει τ ονομα του! καταλαβες λιακο?

  26. η πολιτικη σου πορεια Ηλια Κασιδιαρη μεχρι τωρα ειχε ανοδικη πορεια. απο εδω κ περα ομως Ηλια αν συνεχισεις να υπηρετεις την οικογενεια του Μιχαλολιακου η πορεια θα ειναι καθοδικη.. αν δεν απογαλακτιστεις αμεσα κιολας απο τον πολιτικο μαστο της Ζαρουλιας τοτε Ηλια σε βλεπω να γινεσε το λιγοτερο γραφικος.. κριμα αλλα αυτη ειναι η αληθεια..

  27. Όλα τα γίδια που δεν ξέρουν την τύφλα τους αποφάσισαν ότι έχουν άποψη για τον εθνικισμό. Για πείτε μας λοιπόν εσάς που σας ενοχλούν οι “τραμπούκοι” και οι “ναζήδες” . τι ψηφίσατε για να τους τιμωρήσετε; Τον Κούλη; Και θέλετε να έχετε άποψη για την ΧΑ; Άντε γιατί πολύ με το μακρύ και το κοντό σας είστε όλοι οι “πρώην”. Τραβάτε στο μαντρί του Μητσοτάκη και του Βελόπουλου και αφήστε εμάς τους αγράμματους να κάνουμε το δικό μας αγώνα. Εσείς το μόνο που ξέρετε να λέτε είναι αυτοί που έφυγαν γιατί τους χάλαγε η συμπεριφορά του εκάστοτε Μιχαλολιάκου. Τον αγώνα γίδια δε τον κάνετε για κανέναν αρχηγό. Τον κάνετε για τις ιδέες και την πατρίδα. Αν έτσι εύκολα πουλάτε τις ιδέες σας και ψηφίζετε ΝΔουλα να καθήσετε στο γαλάζιο μαντρί. Και μια ερώτηση για τους πρώην πατριώτες. Ξέρετε τι είναι ο εθνικισμός;

    1. Σίγουρα πάντως Εθνικισμός δεν σημαίνει και αποκλειστικά μόνο Χ.Α!Δυστυχώς είχαν την ευκαιρία τους αλλά στάθηκαν μικρότεροι των περιστάσεων!

      1. Η πιο σωστη και εμπεριστατομενη αναλυση ever για τα λαθη της ΧΑ.Να την διαβασουν ολοι,κι αυτοι που ξερουν κι αυτοι που δεν ξερουν.

        1. Ευχαριστώ πολύ τον T.A.
          Να πω όμως ότι δεν είναι δικιά μου αλλά την βρήκα να κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο και συμφωνώ και εγώ με την κρίση σου.

      2. Τα λάθη αδερφέ μου είναι δεδομένα. Η ερώτησή μου ήταν όμως σαφής. Ως αντίδραση στα λάθη πας στο γαλάζιο μαντρί; Και θεωρείς τον εαυτό σου εθνικιστή κατόπιν; Με άποψη για την ΧΑ; (τίποτα προσωπικό απ ότι αντιλαμβάνεσαι ε;)

        1. Κανείς δεν πήγε στο “γαλάζιο μαντρί” που λες. Το 3,7% του Φελόπουλου είναι όλο από χρυσαβγίτες. 3% και 3,7%, μας κάνει το παλιό ποσοστό της ΧΑ.
          Εξάλλου τα αβγά μας έπρηζαν επί 7 χρόνια για τον Πούτιν και το ξανθό γένος που θα μας σώσει!
          Ε, όλοι αυτοί πήγαν στον ρώσο πράκτορα και τσιράκι του Ιβάν που φωνάζει και τσιρίζει, τέτοια θέλουν τα αβγά, κάποιον που να κάνει φασαρία σαν τον άδειο τενεκέ και να μιλάει για εβραίους, μασώνους, Μπίλντερμπεργκ, νεφελίμ, ξανθά γένη και επιστολές του Χριστού!!
          Εκτός αυτού, είναι δυνατόν ένας που είναι κατά της ΕΕ, του ευρώ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης γενικότερα, να ψηφίζει ΝΔ?
          Η ΝΔ πήρε ένα 0,3%-0,5% το πολύ από πρώην χρυσαβγίτες.

          1. Σιγά τη ΝΔουλα βρε υποταγμένο γλυφτάκι του Σόρος, πόσους έβαλε μέσα στη χώρα ο Σαμαράς (Ναι ναι από Αλβανία μέχρι Πακιστάν) πόσα Ζάππεια έλεγε ε?
            Αντε βρε σαχλαμάρα να δεις Βελόπουλο και Άδωνη βλάκα να πουλάνε στη τηλεόραση που έχεις και άποψη γελοίε…Άντε ψήφισε Νόνη Δούνια και μπουμπούκο μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ…

            Πότε βρε σαχλαμάρα μίλησε η ΧΑ για ξανθό γένος? Μήπως ονειρεύεσε καμιά ξανθιά την ώρα που γλύφεις τον Άδωνη?

          2. Είχα μια Πρώην ή ΠΡΩΗΝ γκόμενα σαν και σένα καραφουτανάρα του κερατά που όταν την έστηνα στα 4, έλεγε ακριβώς τα ίδια, τσίριζε και γούσταρε τρελά!
            Πάρε τον πούλο τώρα όπως είσαι καθυστερημένο ναζίδι και μείνε μια ζωή φτωχομπινέ με το 0,3% και τα 200ευρώ του ΚΕΑ που σε χάρισε ο καταληψίας για να το βουλώσεις και να κλωσσάς τα κλούβια αβγά σου 5 χρόνια, γιουσουφάκι του ψυριζα, που μας το παίζεις και Δεξιός (εθνο)κουμμούνι του Κιμ της Μάνης!!

    2. Τα “γιδια” που λες εσυ,η οι “βλακες” που ειπε ο αρχηγος σου,εχουν αποψη για τους πολιτικους γιατι τους ψηφιζουν και τους πληρωνουν.Αρα εχουν αποψη και για τους ΧΑυγιτες γιατι τους εβαλαν στη βουλη και τους πληρωναν.Βεβαια στην ΧΑ,τους ψηφοφορους τους θελανε “για να τους ψηφισουν,και μετα να τους μαμησουν(τους ψηφοφορους)”…Ταδε εφη Δεβελεκος.

      1. Αυτά τα είπε ο Σωτήρης πριν ή μετά τη διαγραφή; (ο νοών… )

        1. Απο το 2013 τα εχει πει.Υπαρχει απομαγνητοφωνημενη συνομιλια του απο τον κοριο της ΕΥΠ στο youtube.

    3. Porfyrogennitos ωραίο παρατσούκλι βρήκες μέσα σε 1000δες….
      ΔΕΝ πουλάμε τίποτα, αλλάζουμε ηγεσία και προχωρούμε με σωστή επικοινωνιακή τακτική.
      Κασιδιάρης μπροστά δυναμικά με ηρεμία (όση πρέπει να υπάρχει) και μαζί του για δύναμη όλοι/ες.
      Δεν ασχολούμαστε με το ξευτίλα Βελόπουλο -που και αυτός χάρηκε τόσο πολύ που ΔΕΝ μπήκε η ΧΑ – και ΔΕΝ πουλάμε καμία ιδέα κλπ κλπ κλπ καθώς ΟΧΙ απλά δεν πήραμε ευρώ αλλά ΧΑΣΑΜΕ και πολλά χρήματα και δουλιές οκ? Το κατάλαβες? Να στα ξαναγράψω Ε? Ε? ε? ε?

  28. Ζήτω ή ΧΑ. Οϋτε βήμα πίσω Ηλία είσαι άξιος !!!!! Άστους νά τρώνε τά λυσσακά τους!!!!!!!!

  29. με την επανακαταμετρηση, εχουμε κανα νεο?γιατι αν δεν γινει τιποτα, ας μη χαραμιζεται ο ηλιας αλλο στη χα!!! και να ξερει, οτι οσο αγωνα κι αν κανει για την χα, με τον μιχαλολιακο αρχηγο, δεν προκειται να ξαναδει βουλη η χα…δεν τον θελει ουτε ο κοσμος, ουτε το συστημα..οποτε, τζαμπα κοπος

  30. Ο Κασιδιάρης θα φύγει από τη Χ.Α μόνο όταν “πουληθεί” ο Μιχαλολιάκος στο σύστημα και έχει αποδείξεις για αυτό.
    Στο βίντεο αναφέρει ότι αναγνωρίζουν στη Χ.Α τα επικοινωνιακά λάθη τους και θα προσπαθήσουν να αναδομήσουν το κόμμα στα Ευρωπαϊκά πρότυπα των άλλων Εθνικιστικών κινημάτων τύπου Λεπέν, Σαλβίνι.

    Είδωμεν

  31. Παιδιά μην μασατε απο ατομα στυλ: Τηλέμαχου, ο συγκεκριμένος ειναι υπάλληλος του ζεύγους ζαρουλια…. Γράφει και στην επίσημη σελίδα του κόμματος (νυν ψηλικατζιδικο )
    Τηλεμαχε, τουλάχιστον η ζαρουλια σου πετάει κανενα ξεροκοματο να γλυψης η τσαμπα κανεις των “πρασινοφρουρο”
    Σε προκαλώ δημοσια να μας πεις 1 σημείο που καλυτερευσε η ζωή μας στων οικονομικό η εθνικό τομέα μετα απο 7 χρονια παρουσίας στη βουλη της χ.α,.. Με τη δυναμη του 3 κόμματος τη κατάφερε?

    1. Δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του τρίτου ψηφισμένου κόμματος στην Βουλή!Σε πολλά υποχωρούσαν τους “στρίμωξαν”και με μια στημμένη δίκη κάνανε ακόμα πιο πίσω και φτάσανε σε κατάσταση μη αναστρέψιμη πιά κρίμα πολύ κρίμα!

  32. Μ’εκεινη την επανακαταμετρηση που θα γινοταν τι εγινε;Εχουν περασει 20 μερες απο τις εκλογες και δεν εχω ακουσει κατι.

  33. Ο Κασιδιάρης αν έβγαζε υποψηφιότητα σαν ανεξάρτητος θα είχε καταφέρει να μπει στη Βουλή και σ΄αυτές τις εκλογές. Το κόμμα στο οποίο βρίσκετε δεν ξαναμπαίνει στη Βουλή γιατί κανείς δεν θέλει τον αρχηγό του. Αν είναι έξυπνος όπως όλοι πιστεύουμε ας φτιάξει δικό του κόμμα και θα γίνει πρωθυπουργός πολύ σύντομα.

  34. Ό Ηλίας Κασιδιάρης είναι ένα διαμάντι της πολιτικής ζωής.Με αυτόν αρχηγό η Χρυσή Αυγή θα είχε άλλη τύχη.Ό Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να τον αφήσει να βγεί πάλι μπροστά.Μόνο έτσι η Χρυσή Αυγή θα έχει συνέχεια.Άς το καταλάβει πρίν του φύγουν όλοι.

  35. Ο MISTER VLAD TSEPES ΄Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ …. ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΩΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΕΞΙΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ………….

    1. μαλλον δεν ξερεις τι λες,ο κασιδας δουλευε ως ιατρ.επισκεπτης σε εταιρια με φασον φαρμακα και βοηθουσε ιατρους για να του γραφουν! πηγαινε στα κεντρα υγειας των μεσογειων να ρωτησεις και θα σου πουν. απλα ηταν απο τοτε κολλημενος, ανεβαζε το κοντομανικο μπλουζακι για να δειξει το τατοο και ειχαν φρικαρει ολοι!

  36. Μη βιαζεστε ολα θα γινουν στη ωρα τους για τον νεοβαπτιζομενο “αδελφο”Κας.

  37. Παλίκαρος, πατριώτης, καθαρός λόγος, επιχειρήματα, προχώρα Ηλία,
    ρίχνε και καμιά σφαλιάρα κάπου κάπου, για αυτό σας ψήφησε ο λαός!

  38. Ο μόνος δυναμικός σε όλη την υποταγμένη Ελλάδα! ΔΙΩΞΕ όλους τους γύρω – γύρω από το Μιχαλολιάκο (ΟΛΗ τη Μεσογείων) και βρες από την επαρχία αυτούς που έφυγαν ΠΡΙΝ από τη σημερινή ξευτίλα.
    Πάρε δίπλα σου καινούργιους που ΔΕΝ ανήκουν στη γραμμή Μιχαλοζαρούλιαουριανιοβλαχοπαππαμισιακο……. και κατάλαβες…

    Ευτυχώς που έφυγαν τα “κουμπαράκια-γλύφτες” που είχες στο κόρφο σου και όλοι οι αγράμματοι – τσαμπουκάδες προς την Ευρωβουλή αφού ΕΔΙΩΞΑΝ από την επαρχία ΟΛΟ το κόσμο.

    Και εσύ όμως κατέβα λίγο καθώς είχες πολύ “υφάκι” απέναντι σε κάποιους που άξιζαν…Ξεκίνα με την επαρχία ΕΚΕΙ βρέθηκαν αξιόλογοι που έφυγαν γιατί σιχάθηκαν χρόνια πριν την Οικογενειοκρατία …
    Καλό θα ήταν να αλλάξεις και το όνομα …

    1. Δεν τα λες όλα φίλε “πρώην” και πρέπει να τα συμπληρώσω εγώ:

      …..και αφού σιχάθηκαν την οικογενειοκρατία της ΧΑ έφυγαν και ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτακέικου και του Καραμανλισμού όπου η οικογενειοκρατία είναι λέξη άγνωστη…… έτσι δεν είναι;

    2. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ.ΒΑΣΤΑΖΕ

  39. Όσοι συμβουλεύετε τον Κασιδιάρη να φύγει από την ΧΑ ή να γίνει αρχηγός στην θέση του αρχηγού, γιατί δεν επιτρέπετε στον Κασιδιάρη να ξέρει καλύτερα από τον καθένα σας τί είναι καλό να κάνει και τι όχι; Και όσοι βρίζετε τον Μιχαλολιάκο για δήθεν λάθη που έκανε και “διέλυσε την παράταξη”, γιατί δεν παρουσιάζετε 5 – 6 από αυτά τα λάθη ώστε να τα δούμε και εμείς όσοι σκοπεύουμε και στις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ΧΑ; Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι όλοι σας ανήκετε στην 5η φάλαγγα που έδρασε κατά της ΧΑ τα τελευταία 3 χρόνια και χαίρεστε που η ΧΑ έμεινε εκτός Βουλής. Να θυμάστε όμως ότι “έχει ο καιρός γυρίσματα” και ίσως αύριο κάποιοι θα τρέχετε να γλείφετε εκεί που τώρα φτύνετε. Ακόμη όμως δεν πήρα απάντηση σε ένα μου ερώτημα που το ξαναγράφω: Ποιόν θα ψηφίσετε τώρα για να διώξετε τον Μητσοτάκη; Ίδωμεν…..

    1. Σιγά ΜΗΝ προσκυνήσουμε το Μιχαλόλια…κο Τηλέμαχε που διόρισε στη Βουλή όλο το σόι. Σιγά ΜΗΝ δεχτούμε να βγαίνει Χατζηνικολάου 3 μέρες πριν τη ψήφο για ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ και λέει περί δολοφονίας Φύσσα τις αηδίες. Σιγά ΜΗΝ μείνουμε στη αυλή του παππά της Ουρανίας και της μισόχαζης Ζαρούλια…ΕΛΕΟΣ

      Σιγά που έδιωξαν ΟΛΟ το κόσμο με τις στελεχάρες στις τοπικές με τα άρβυλα που δεν ξέρανε να μιλήσουν και να συμπεριφερθούν.

      Φτάσαμε στο 2019 και ο Μιχαλολίακος πολέμα με τόξα του του 1800

      Θα ψηφίσουμε Κασ φίλε και μακάρι να φύγει Απόψε ο Μιχαλολάικος και η Αυλή του…

    2. Στα έχουμε γράψει τα λάθη αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Στα ξαναγράφω.

      Λάθος 1: Διαχείριση Φουντούλη
      Λάθος 2: Θεσσαλονίκη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
      Λάθος 3: Βόλεμα οικογένειας όπου υπήρξε καρέκλα, εμπλοκή κόρης και γυναίκας.
      Λάθος 4: Υποτίμηση και χλευασμός ψηφοφόρων του, διαχείριση του κόμματος σαν να ήταν οργάνωση του 1%, χωρίς όργανα, σαν τσιφλίκι
      Λάθος 5: Ευρωψηφοδέλτιο.
      Λάθος 6: Καμία αυτοκριτική.

      Άντε αγόρι μου στα γραφεία τώρα να χειροκροτήσεις την αρχηγάρα σου.

      1. Δεν είναι δίκαιο φίλε “πρώην’ να λές σε κάποιον που δεν γνωρίζεις “αντε να δεις την αρχηγάρα σου” Προσωπικά δεν έχω αρχηγάρα, ούτε είμαι από αυτούς που ακολουθούν “αρχηγάρες”. Ευχαρίστως θα πήγαινα να επισκεφθώ τα γραφεία της ΧΑ, διότι χρειάζονται συμπαράσταση. Βρίσκομαι όμως περίπου 3.000 χιλιόμετρα μακριά και δεν μου είναι εύκολο. Ευχαρίστως όταν επισκεφθώ την Ελλάδα θα περάσω από εκεί για να τους σφίξω το χέρι γιατί το αξίζουν. Προσωπικά δεν ανήκω στο κόμμα της ΧΑ κατ`ουδένα τρόπο. Τους ψήφισα μόνο μία φορά, τώρα στις ευροεκλογές, αφού έκανα ταξίδι 3000 χιλομέτρων ειδικά για ναψηφίσω . Ευχαρίστως θα ξαναταξίδευα και στις εθνικές εκλογές, αλλά η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να παίρνω άδεια όποτε εγώ θέλω. Θα τους ψηφίσω όμως στις επόμενες αλλά και στις μεθεπόμενες εκλογές αν ο Θεός μου το επιτρέψει λόγω της ηλικίας μου. Γιατί θα τους ψηφίσω; Ευχαρίστως να σου τα αναφέρω: Τους παρακολουθώ από το 2012 που ενημερήθηκα και για την ύπαρξή τους, και διαπίστωσα ότι είναι το μόνο κόμμα που έχει θέσεις Εθνικές και φιλικές προς τον απλό Έλληνα. Τα όσα ανέφερες παραπάνω δεν αποτελούν σφάλματα του Μιχαλολιάκου. Για το ότι έμεινε ο κ. Φουντούλης εκτός ευροψηφοδελτίου, το αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του κόμματος με σεβαστά επιχειρήματα και στο κάτω κάτω ας διαμαρτυρηθεί ο ίδιος ο κ. Φουντούλης, που όπως διαπιστώνω είναι αξιοπρεπέστατος. Το ότι η Ουρανία είναι κόρη του Μιχαλολιάκου και η Ζαρούλια γυναίκα του, είναι κάτι που πάντα έτσι ήταν. Το αν πολιτευτούν προσωπικά και διεκδικήσουν την εκλογή τους με σταυρό, είναι δικαίωμά τους. Όποιος δεν τις θεωρεί άξιες δεν τις ψηφίζει. Η κόρη του πάντως, δεν εξελέγη ποτέ βουλευτής. Αν είναι κάτι που μοιράζονται με τον Μιχαλολιάκο είναι διώξεις εξοντωτικές και τίποτε περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματθαιόπουλο. Θα ήταν επιλήψιμο το να εκλεγούν κάπου με λίστα όπου θα τους τοποθετούσε λόγω συγγενείας ο Μιχαλολιάκος. Πέραν όμως του ότι η ΧΑ έχει θέσεις εθνικές και φιλλεληνικές τις οποίες εγώ εκτιμώ, είναι το κόμμα το οποίο το κυνηγούν όλοι, δεξιοί και αριστεροί, και το θέλουν οπωσδήποτε εκτός Βουλής, Αυτό για εμένα είναι πειστήριο ότι είναι γνήσιοι, ασυμβίβαστοι, αλάδωτοι και επικίνδυνοι για το σύστημα. Αυτά από κάποιον που δεν είναι ούτε του καναπέ, ούτε του πληκτρολογίου.

        1. Μηπως να σου θυμησουμε ρε βλάκα πως εκλέχθηκε η ζαρουλια και ο ματθαιόπουλος; 2ον) εκανε αυτοκριτική ποτε ο μιχαλολιακος; 3ον) διελυσε ευρωβουλευτες κ ικανα στελεχη 4ον) σε καλυπτει ο λαγος για ευρωβουλη;
          5ον) ευρωψηφοδελτια και ψηφοδέλτια εθνικων ηταν για κλαματα, σαν να έλεγε μη μας ψηφισετε.
          Ανοιξε τα στραβά σου και να είσαι σίγουρος πτι δεν είμαστε τουβλα του στυλ φηφισα κουλη να φυγει ο αλεξης, βλακα ε βλακα.
          Να ειχε κανει αυτα που επρεπε ο μιχαλοκωλος, για να ψηφισουμε ΧΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

          1. Βλάκας είσαι και μάλιστα με περικεφαλαία.

          2. Μιλά καλύτερα ρε στον άνθρωπο. Σε πείραξε με κάποιο τρόπο; σου είπε εσένα τι να πιστευεις και τι να ψηφίζεις; σου επέβαλε κάτι; Συριζαιϊκα σκουπίδια δεν έχετε μάθει τι θα πει σεβασμός. Μπαίνετε μέσα στα σάιτ και βρίζετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας παλιοαλητες.

          3. Τηλεμαχε δεν εισαι βλακας…. μπετόβλακας εισαι! Αντε στραβαδι! Οσο για σενα Α, μαλλον από το ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, τραβα ρε νουμερο που θα μας πεις αν σου ειπανε τι να ψηφισεις. Τραβα ψοφα μωρη τρυπα

        2. Παιδιά αλήθεια λέει ο Τηλέμαχος πως βρίσκεται 3000 χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, μας λέει όμως τη μισή αλήθεια. Αυτό που δε μας λέει είναι ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες, διορισμένος στην Ευρωβουλή ως συνεργάτης του κουμπάρου του Μιχαλολιάκου Κωνσταντίνου, και τσεπώνει 5000 ευρώ το μήνα για να κάθεται να υπερασπίζεται το Μιχαλολιάκο στο makeleio. Δύσκολη δουλειά ομολογώ αλλά καλοπληρωμένη.

    3. Τα γραψες ολα οπως πρεπει φιλε.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  40. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  41. ρε πατριωτες θα συνελθετε καθολου?

    χ.α game over

    δεν ξαναπερνει ποσοστα

    ειναι ενα καμενο χαρτιι

    που απλος λαος ποτε δεν θα το ξαναψηφισει

    εχουν μεινει μονο κατι φανατισμενη του πληκτρολογιου

    ξυπνηστε προβατα

    ο ηλιας υπηρετει τον νικο τελος

    1. η χ.α με δικα της λαθη μπηκε στην πολιτικη
      -βαρη παρελθον
      -ελειψη τροπων
      -ουρλιαχτα φωνες,χαστουκια , .

      ολα αυτα την απεκλεισαν απο τα μ.μ.ε.

      και ειναι προδιαγεγραμμενο το τελος.

      ολα αυτα τα πηρε το συτημα και σας εκανε καμμενο χαρτι μπροστα στα ματια του λαου

      τελος
      τελος
      ξυπνηστε

      να πατε σε αλλο μαχαλο πιο ποιλιτισμενο και καθαρο
      χωρις ταμπελες [π.χ ναζι , τραμπουκοοι , κτλ ]

      1. Ολοι οι ανορθογραφοι αμορφωτοι που εχετε και αποψη περι εθνικισμου δε σας τα πανε καλα, ο ελληνικος εθνικισμος ειναι εδω ζωντανος και δε τελειωνει μαζι με τα κομματα ειτε λεγονται Χ.Α. η αλλιως. Οι κομουνιστες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις που εχουν δυσανεξεια μπορουν να μετακομισουν προς Β. Κορεα να δουν τη γλυκα!

        1. λεω αληθειες και ποναει..

          τσουζει…

          θα σας περασει ..
          χ.α game over

    2. Αριστερός και Εντελώς αγράμματος, βάλε και κανένα τόνο που βαριέσαι ακόμη και να κοιταχτείς στο καθρέπτη σου κάθε πρωί!!

      Φανατισμένος είσαι εσύ και ΜΗΝ ομιλείς για άλλους…

      ΠΡΟΒΑΤΟ είσαι ο ίδιος και το γνωρίζεις πολύ καλά, άσε τώρα το πληκτρολόγιο, βάρα κανέναν φραπόγαλο και αίντε δες ==> Αλ Τσαντιρ Νιουζ ή όπως λέγεται αυτή “ξεπερασμένη-κομματικοποιημένη” φθηνή σάτυρα της ευτέλειας…

      Ο Κασ έχει μέλλον απλά να κάνει στρατηγικές κινήσεις με μακρόπνοο σχεδιασμό και κατάλληλα άτομα-εργαλεία-ξυράφια που υπήρξαν και τέλειωσε…15% και βλέπουμε…αααα και να αλλάξει και όνομα Οκ:)

      Έφτασε η ώρα ο “μικρός” να αναλάβει να χαράξει την Νέα Πορεία που χρειάζεται αυτή τη κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και οφείλουν άπαντες που δεν μισούν να βοηθήσουν…

  42. Και πριν ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014-2019 και τώρα είναι 2019-2023
    Ότι έκανε πριν για 5 συνεχή χρόνια το ίδιο ακριβώς θα συνεχίσει να κάνει.
    Απλά τώρα δεν είναι ΚΑΙ βουλευτής.

  43. Ακομα παραμενει και δηλωνει “παρων” στο μαγαζακι του Μιχαλοζαρουλια;Δεν καταλαβαινει οτι θα τον παρει στον πατο ο χοντρος πολιτικα-ιδεολογικα αν συνεχισει να καθεται μαζι του στην Χρυση Αυγη αφου ο Μιχαλοζαρουλιας προδωσε ολο το Εθνικιστικο Κινημα στην Ελλαδα με τις προδοτικες μαλακιες που εκανε;
    Παει Λιακο χαλασες και εσυ.Κριμα….

  44. Ηλία ανελαβε την υποχρέωση προς τον λαό που έμεινε συξιλος

    1. Ο λαος ειναι πανηλιθιος και καλα να παθει αφου δε βαζει μυαλο με τιποτε.

Comments are closed.