Η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα είναι καλλονή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ioannax1-768x544.jpg exo

Τα γενέθλια της είχε χθες η Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς 2018, γιόρτασε τα 23α της χρόνια έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της φίλους αλλά και τα την οικογένεια της.

Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή από την εμφάνιση της στο GNTM, έχει ξεκινήσει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας και πλέον είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Η Ιωάννα αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ήταν μούσα Ελλήνων σχεδιαστών, στην εβδομάδα μόδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. Επί της ευκαιρίας λοιπόν γιόρτασε και τα γενέθλια της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Το 23χρονο μοντέλο, έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής της τούρτας, η οποία είχε επάνω ένα στέμμα και διασκέδασε μαζί με την μαμά της και τους φίλους της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ιωάννα φόραγε ένα μαύρο τοπ και μία φούστα με παγιέτες και τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Το ίδιο εκθαμβωτική όμως ήταν και η μητέρα της η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με την σαγηνευτική ομορφιά της.

ioanna2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.