Η λιμουζίνα του Πούτιν στα σαλόνια της Ευρώπης (EIKONEΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rosiki-limouzina-aurus

Η πρώτη παρουσίαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο της ρωσικής λιμουζίνας με την εμπορική επωνυμία Aurus έγινε στην 89η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Γενεύη.

Δημοσιογράφοι και εμπειρογνώμονες είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν κατά την παρουσίαση τα δύο μοντέλα, το σεντάν Aurus Senat S600 και τη λιμουζίνα Aurus Senat Limousine L700.
limo-poutin3

limo-poutin2

limo-poutin

Η τεθωρακισμένη λιμουζίνα είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο με οκτακύλινδρο κινητήρα V8 και υποδύναμη 600 ίππων, το οποίο έχει κατασκευασθεί με γνώμονα τις ρωσικές κλιματολογικές συνθήκες, δηλαδή μπορεί να λειτουργεί άνετα σε θερμοκρασίες από -40 έως 50 βαθμούς Κελσίου.

Το μοντέλο Aurus Senat Limousine, έχει βάρος περίπου 6,9 τόνων και αναπτύσσει ταχύτητα 100 χιλιομέτρων σε εννέα δευτερόλεπτα, ενώ το σεντάν που λίγο πιο ελαφρύ αναπτύσσει την ίδια ταχύτητα σε έξι δευτερόλεπτα.

Ο διευθυντής της διεθνούς έκθεσης Μορίς Τουρετίνι, αξιολογώντας τη λιμουζίνα του Κρεμλίνου, εξέφρασε την άποψη ότι στην Ρωσία έφτιαξαν «ένα αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας το οποίο αποκαλούν το “αυτοκίνητο του Πούτιν” και αυτό δείχνει ότι είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο»

Πηγές: ΑΜΠΕ, ΤASS, naftemporiki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: