Η «κούρσα» του τρόμου: Οδηγός ταξί έπεσε σε ενέδρα θανάτου – Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ

Κοινοποίηση:
fonto3

Αιματηρή ληστεία με θύμα οδηγό ταξί σημειώθηκε έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Παρασκευής (18/10). Ο δράστης μαχαίρωσε τον αυτοκινητιστή όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει υπό την απειλή μαχαιριού τις εισπράξεις της ημέρας, που ήταν μάλιστα, λίγα ευρώ. Ο δράστης ήταν ένας Μαροκινός που πήρε «κούρσα» το ταξί και συνελήφθη από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Μαροκινός έκανε σήμα στο ταξί να σταματήσει στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο «πελάτης» είπε στον οδηγό να τον πάει στον Άγιο Δημήτριο. Όταν έφτασαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το μετρό, τότε ο Μαροκινός έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να ληστέψει τον οδηγό. Στόχος του δράστη ήταν να αρπάξει τις εισπράξεις της νυχτερινής βάρδιας του ταξί. Ο οδηγός αντέδρασε και τότε δέχτηκε μαχαιριές.

Στη συνέχεια, ο Μαροκινός διέφυγε πεζός. Η περιγραφή που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς για τον δράστη ήταν αρκετή ούτως ώστε άντρες της Άμεσης Δράσης να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Μαροκινό γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές που είχε προκαλέσει στον οδηγό ταξί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αυτά τα Περιστατικά Είναι Αναμενόμενα, δεν Πρέπει να Απορεί ο Κόσμος. Όλοι όσοι Έρχονται στην Ελλάδα, τουλάχιστον στο 90%, είναι αυτής της Κατηγορίας.

    Αυτός Είναι και ο Σημαντικότερος Λόγος που η ΕΕ Έχει Κλείσει τα Σύνορα για αυτούς τους Ανθρώπους. Όταν Ήλθα στην Ιταλία για Σπουδές, το 1984, τότε ήταν Χαλαρά τα Πράγματα, δεν Υπήρχε ένας Σοβαρός Μεταναστευτικός Νόμος για Πολίτες Τρίτων Χωρών ( εκτός ΕΕ ), Υπήρχαν μόνο οι Διακρατικές Συμφωνίες Μεταξύ των Κρατών, και Αφρικανοί, Κυρίως Μαροκινοί και Νιγηριανοί, Έρχονταν Παράνομα στην Ιταλία και Δημιουργούσαν Συνεχώς Προβλήματα, με Απόπειρες Βιασμούς ή και Βιασμούς Γυναικών, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, η Αστυνομία Βέβαια Έκανε το Καθήκον της, Προχωρούσε σε Συλλήψεις και Άμεσες Απελάσεις, τους Έβγαζε ΕΚΤΟΣ Ιταλίας. Μετά από 2-3 Μήνες Ξαναέρχονταν Πάλι και έτσι Συνεχιζόταν αυτός ο Φαύλος Κύκλος, έως ότου Κάποια Στιγμή οι Τοπικές Κονωνίες Διαμαρτυρήθηκαν Έντονα, οι Καταστηματάρχες Αντέδρασαν Δυναμικά και το Φαινόμενο Άρχισε να Περιορίζεται Σταδιακά Σημαντικά από τα Μέτρα που Άρχισαν να Εφαρμόζονται.

    Τώρα Υπάρχει και ο Μεταναστευτικός Νόμος Σαλβίνι, που αν και η Κυβέρνηση Άλλαξε, μετά και την Πτώση της Προηγούμενης Κυβέρνησης που Προκάλεσε ο Ίδιος ο Σαλβίνι, εξαιτίας Κυρίως του Μεταναστευτικού, η Νέα Κυβέρνηση δεν Τολμά να Αλλάξει το Νόμο, διότι Γμωρίζει ότι θα Υπάρξουν Αντιδράσεις από την Κοινωνία, και η Ιταλία θα Οδηγηθεί σε Εκλογές, και ο Σαλβίνι όχι μόνο θα Κερδίσει τις Εκλογές, αλλά θα Έχει και Αυτοδυναμία, και τότε η Ιταλία θα Αποχωρήσει από την ΕΕ, και Αγάπητέ Στέφανε, Ανεξάρτητα από το τι Λένε τα Ελληνικά ΜΜΕ, στην Ιταλία Όλο και Περισσότερος Κόσμος Επιθυμεί την Αποχώρηση από την ΕΕ, που η Ιταλία, όπως και η Υπόλοιπη Ευρώπη, Σήμερα δεν Αντιμετωπίζει Κρίση, Τουλάχιστον όπως η Ελλάδα που Προσπαθεί να Αναδιοργανωθεί Έπειτα από 10 Σκληρά Χρόνια Οικονομικής Κρίσης και Ύφεσης, 2010-2018, όπου μέχρι το 2014 η Κρίση ήταν και Ανθρωπιστική.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.