Η… ιδιαίτερη παράδοση στο Χαριλάου και το μήνυμα του «εκτελεστή» Πρίγιοβιτς! (φωτο)

Κοινοποίηση:
servos

Ένα ιδιαίτερο και παράλληλα εντυπωσιακό στατιστικό, καταγράφεται στις τελευταίες αναμετρήσεις που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το “Κλ. Βικελίδης”.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε την… παράδοση, που θέλει τον Δικέφαλο όταν κερδίζει στο “Κλ. Βικελίδης”, ο σκόρερ να χτυπάει… δύο φορές.
Πιο συγκεκριμένα, το αξιοσημείωτο στατιστικό ξεκινάει από τη σεζόν 1994/95 και τη νίκη με 0-4 των “ασπρόμαυρων”, με τον Γιώργο Τουρσουνίδη να σκοράρει στο 22′ και στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ίδιο συνέβη και τη σεζόν 2001/02 με τον Σλάνταν Σπάσιτς να… χτυπάει δις στη νίκη του Δικεφάλου με 2-3, αλλά και το 2004/05, με τον Μάρτιν Μίετσελ να συνεχίζει την παράδοση στο 1-3 της ομάδας του.

Χθες, ήταν η σειρά του Σέρβου επιθετικού να βρει δύο φορές δίχτυα και να μπει σε αυτή την ιδιαίτερη, κλειστή λίστα του ΠΑΟΚ στα ματς κόντρα στον Άρη.

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος ο Σέρβος φορ δεν θέλησε να πάρει όλη τη δόξα και με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μίλησε για σπουδαία ομαδική απόδοση.

«+3… Σπουδαία ομαδική απόδοση», με αρκετούς από τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον αποθεώσουν.

View this post on Instagram

+3…… great Team performance ⚫⚪

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: