Η ζάπλουτη Οπρα Γουίνφρεϊ τσιγκουνεύεται να δώσει λίγα δολάρια για αβοκάντο και δείτε τι έκανε για να μην πληρώνει

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί να έχει μια πραγματικά τεράστια περιουσία, αλλά ακόμη και η Όπρα Γουίνφρεϊ θεωρεί πως τα αβοκάντο είναι πολύ ακριβά και έτσι αποφάσισε να καλλιεργήσει τα δικά της, αγοράζοντας έναν οπωρώνα!


Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah» η μεγιστάνας των τηλεοπτικών μέσων, μίλησε για την αγάπη της για τα αβοκάντο, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε ποιο μέρος της λαμπερής ζωής της είναι ακόμη «κανονικό».

«Θα σας πω πολλά πράγματα, πολύ φυσιολογικά. Ταξιδεύω πάντα με το δικό μου ψωμί και κουβαλάω μαζί μου τα δικά μου αβοκάντο» είπε, προτού προσθέσει: «Έχω έναν οπωρώνα με αβοκάντο».
«Η ιστορία αυτή δεν είναι φυσιολογική» παρενέβη ο παρουσιαστής. Και η Όπρα Γουίνφρεϊ απάντησε: «Νομίζω πως είναι γελοίο να πληρώνει κανείς για αβοκάντο».
«Γι’ αυτό λοιπόν αγόρασες τον δικό σου οπωρώνα; Με δουλεύεις; Αυτή δεν είναι μια φυσιολογική ιστορία. Κάνω τα δικά μου αβοκάντο γιατί είναι πολύ ακριβά» είπε ο παρουσιαστής ξεσπώντας σε γέλια.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει μοιραστεί στο παρελθόν φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από το αγρόκτημά της. Το 2013, πόσταρε μια φωτογραφία με ένα καλάθι γεμάτο αβοκάντο και ένα μπολ με σύκα με την λεζάντα: «Τα καλύτερα της ημέρας. Αβοκάντο και σύκα. Θα κόψω τα σύκα και θα μαγειρέψω με βρώμη».

Το 2015, επίσης μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα καλάθι γεμάτο αβοκάντο, γράφοντας: «Το πρώτο τριαντάφυλλο από τον κήπο μου για φέτος. Σημάδια πως έρχεται η άνοιξη. Νέες αρχές».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ όμως δεν έμεινε εκεί. Μοιράστηκε κι άλλες «φυσιολογικές» συνήθειές της κατά την διάρκεια της συνέντευξης, συμπεριλαμβανομένου πως πλένει πάντα η ίδια τα εσώρουχά της. «Ένα πράγμα που δεν θα κάνω ποτέ είναι να δώσω έξω τα εσώρουχά μου για πλύσιμο. Ξέρεις γιατί; Γιατί κοστίζει 5 δολάρια για ένα ζευγάρι εσώρουχα» είπε στον παρουσιαστή, με το ακροατήριο να ξεσπά σε γέλια.

Κάτι που δεν κάνει ποτέ; Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι δεν αλλάζει ποτέ το ρολό χαρτί τουαλέτας όταν τελειώνει. «Στο σπίτι μου, υπάρχει κάποιος που τσεκάρει τακτικά το ρολό υγείας και αφού πας στο μπάνιο, πηγαίνει για να διπλώσει την άκρη του σε ένα μικρό τρίγωνο» είπε με τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Όπως σε ένα ξενοδοχείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ΝΤΠ. Αυτοδημιούργητη φυσικά….! Αποτελεί και είδωλο για τους κακομοίρηδες και τις κακομοίρες ανά τον κόσμο δυστυχώς.. Κοιτάξτε με προσοχή μέσα στα μάτια της και θα καταλάβετε τι υπάρχει πίσω από αυτό το ανδρίκελο και που οφείλεται η <>…..!

Comments are closed.