Η ζάμπλουτη ποντικομαμή ξαναχτυπά! “Είναι ρατσιστής και ακροδεξιός”

Κοινοποίηση:
Press conference on ' Greece a la carte '

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, παραιτήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ασκεί πολεμική κριτική!

Παρελθόν αποτελεί από την θέση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο Αμβρόσιος, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί έκπληξη.

Ο ίδιος, τελώντας σήμερα, Κυριακή 18.08.2019, την τελευταία του, αποχαιρετιστήρια λειτουργία, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, τονίζοντας μάλιστα πως «η πατρίδα μας κινδυνεύει και η πίστη μας διώκεται».

Εν τω μεταξύ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε μέσω Twitter την είδηση, ασκώντας σφοδρή κριτική εναντίον του πρώην -πλέον- Μητροπολίτη, για τις κατά καιρούς -και ήταν… πολλές αυτές- προκλητικές του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης που τσεπώνει κάτι χιλιάδες ευρώ χωρίς να κάνει τίποτα: «Ακροδεξιός, ρατσιστής και διαρκής κήρυκας της μισαλλοδοξίας ο παραιτηθείς Αμβρόσιος. Κορυφαία του δήλωση ο χαρακτηρισμός της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ως της «χρυσής ελπίδας του έθνους». Τέτοιοι ιεράρχες εκθέτουν την εκκλησία και βλάπτουν την δημοκρατία»!

224858-e1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μεγαλύτερος κήρυκας μισαλλοδοξίας και διχασμού, δεν υπάρχει από τους Τσυριζαίους. Το’ χουν αποδείξει πολλές φορές.

  2. Τι λες ρε ποντικομικρούλη…Σε πήρε ο πόνος για την ορθοδοξία και την ”δημοκρατία” τώρα;Σκούξε όσο θέλεις…Γραμμένο σε έχουμε…Καλύτερα εθνικιστής παρά διαταραγμένος αριστερός…

  3. που την ειδες ρε χαμενο υποκειμενο την δημοκρατια και στο φιναλε καλυτερα φασιστας και χρυση αυγη παρα προδοτης του εθνους οπως εσυ και η συμμορια σας των απλυτων αντε χασου αποβλητο που μιλας και απο πανω και κρινεις λαμογιο ποντικομαμη

  4. Εκατό φορές καλύτερα Ακροδεξιος ρατσιστής καί Χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος.Ανθελληνικό κά-
    θαρμα ποντικομούτρη Παπαδημούλη πρίν πιάσεις στό βρωμερό στόμα σου τό όνομα τού Αγιοτά-
    του Μητροπολίτη Αμβροσίου πρέπει νά τό πλένεις μέ θειικό οξύ παλιο Λινάτσα ρετάλι τού κερα-
    τά.Αι σιχτίρ μισέλληνα προδότη.Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είναι έλλην καί πατριώτης.Σύ ρέ κα-
    θήκι είσαι ένας ντενεκές αγάνωτος.Ποιός ξέρει από πού κρατάει η σκούφια σου.
    Γιάννης Λάκων Στουτγκάρδη

  5. αφου τον βριζουν οι κομμουναιοι αρα πολλα σωστα ειπε κι εκανε

  6. Κάτι ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΥΣΤΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ”ΠΟΥΛΟΥΝ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ”ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ”,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!!!ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ”ΤΣΙΒΟΥΡΙ”ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΟΥΝ…

  7. βρωμερέ αρχιφασίστα, ρατσιστή ανθέλληνα παπαρουφιανούλη, οι βρισιές από εσένα είναι κόσμημα για ένας υπηρέτη του Θεού

  8. Μα τι ποντικομαμη!!!!!! Την Δημοκρατια την εννοουν αυτοι οι ανεκδιηγητοι κατσαπλιαδες, να αλωνιζουν πασης φυσεως αλητες και εγκληματιες και να μην τρεχει τιποτα!!!!!!!! Το θρασος τους, αυτων που διελυσαν την χωρα, δεν εχει ορια!!!!!!!!

Comments are closed.