Η επιστήμη μίλησε! Πώς η καύση αυτού του βοτάνου μπορεί να καθαρίσει τον αέρα και να βελτιώσει την υγεία σας;

Κοινοποίηση:
1-165-765x510

Οποιαδήποτε στιγμή είναι πάντα μια καλή στιγμή να καθαρίσετε τον αέρα στο σπίτι σας, και να απαλλαγείτε από τα μικρόβια και όλα τα άλλα ανθυγιεινά πράγματα που δεν θέλετε η οικογένειά σας να εισπνέει.
Ένας πολύ καλός τρόπος καθαρισμού του αέρα γύρω σας είναι με την καύση φασκόμηλου. Αυτή η πρακτική είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αλλά λίγοι άνθρωποι την εφαρμόζουν. Ωστόσο, μία πρόσφατη έρευνα έχει αποδείξει ότι η καύση του φασκόμηλου μπορεί να εξολοθρεύσει τα βακτήρια του αέρα.
Πώς λειτουργεί η καύση φασκόμηλου;
Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η καύση φασκόμηλου αφαιρεί το 94% των βακτηρίων στον αέρα. Όταν οι ερευνητές εξέτασαν τον αέρα μία ημέρα αργότερα, ήταν ακόμα καθαρός.
Η καλύτερη μέθοδος είναι η εξής: Παίρνετε ένα ματσάκι ξερό φασκόμηλο, το στρίβετε σε σχήμα ραβδιού, ανάβετε το ένα άκρο του και το αφήνετε να καεί. Ο καπνός που βγαίνει, θα καθαρίσει τον αέρα του δωματίου, και οι ιδιότητές του σκοτώνουν τα περισσότερα από τα υπάρχοντα βακτήρια στον αέρα.
Προτιμάτε το λευκό φασκόμηλο και επίσης, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο βάσεις, που βοηθούν στην ομαλή καύση του.

Σε αντίθεση με τα χημικά καθαρισμού του αέρα που καλύπτουν μόνο τις μυρωδιές, το φασκόμηλο είναι 100% φυσικό και δεν θα προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα με ευαισθησίες στο άρωμα. Μυρίζει, επίσης, πολύ ωραία!
Η έρευνα διαπίστωσε ότι ο καπνός χρειάζεται περίπου μια ώρα για να καθαρίσει τον αέρα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάψει αρκετό φασκόμηλο για να διαρκέσει τόσο. Αν και μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα μπαστούνια φασκόμηλο, μερικοί άνθρωποι προτιμούν να καλλιεργούν τα δικά τους φυτά για την πρακτική αυτή. Εάν έχετε τον χώρο, αξίζει να το δοκιμάσετε.
Η αναγκαιότητα του καθαρού αέρα
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ανησυχούν για την ποιότητα του αέρα στα σπίτια τους. Ο κύριος λόγος είναι ότι σχετίζεται με την υγεία. Η κακή ποιότητα του αέρα μπορεί να προκαλέσει:
άσθμα
βήχα
λοιμώξεις του αναπνευστικού
πονοκέφαλο
ζαλάδα
κούραση
καρκίνο του πνεύμονα
καρδιακά προβλήματα.
Μην πανικοβάλλεστε! Τα χρόνια προβλήματα υγείας που αναφέρθηκαν είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έκθεσης σε μολυσμένο αέρα. Όμως, ορισμένα από τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζετε εσείς ή η οικογένειά σας θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα της κακής ποιότητας του αέρα στο σπίτι σας. Η καύση φασκόμηλου είναι ένας αποδοτικός και φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τον αέρα και μείνετε ήσυχοι.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το κάψιμο του φασκόμηλου
Πού μπορώ να βρω ραβδί φασκόμηλου;
Θα τα βρείτε σε καταστήματα φρέσκων προϊόντων ή καταστήματα που πωλούν αιθέρια έλαια.
Πόσο ξερό φασκόμηλο πρέπει να έχω για να το δοκιμάσω;
Θα χρειαστείτε περίπου μια χούφτα.
Είναι ασφαλές για τα παιδιά και για τα κατοικίδιά μου;
Η καύση φασκόμηλου είναι ασφαλής και για τα παιδιά και για τα κατοικίδια. Το κατοικίδιό σας, βέβαια, μπορεί να μην θελήσει να είναι στο ίδιο δωμάτιο, δεδομένου ότι η αίσθηση της όσφρησης είναι πολύ πιο αυξημένη από τη δική μας, κι έτσι η μυρωδιά του φασκόμηλου μπορεί να το ενοχλεί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: