Η δίμετρη Ρωσίδα blogger που τρέλανε τη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_651758_7eb3314cb4-a85e3f39ad70a378

Η καλλονή Margo Tsvetkova είναι μια από τις πιο διάσημες influencers της Ρωσίας, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μόδα και τα ταξίδια. Η δίμετρη καλλονή έχοντας ως βάση τη Μόσχα, γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζεται στα πιο όμορφα μέρη, ενώ φοράει τα ρούχα και τα αξεσουάρ γνωστών εταιρειών με το αζημίωτο φυσικά.

Συνδυάζει δηλαδή τη δουλειά με τη διασκέδαση. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται λοιπόν στη Μύκονο και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram διαφημίζοντας το νησί των Ανέμων και την Ελλάδα στους 321.000 followers της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη πανέμορφη Ρωσίδα με τα ατελείωτα πόδια στα Ματογιάννια την ώρα που πόζαρε στον φακό, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό που βρισκόταν στο σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. επρεπε να σε δει η γιαγια μου και θα σου λεγα εγω. θα την γνωριζε με την βιτσα.

  2. Ελα μωρε καθε καλοκαιρι διοργανωνεται στη Μυκονο το παγκοσμιο συνεδριο βιζιτουδων και προαγωγων με σπονσορα το Mykonos Live Tv.

  3. στ αρχιδια μας ολες βιζιτες πολυτελειας ειναι τ ξερουν κ οι κοτες απλα αμα εχεις μουνι δε μιλαει κανεις

  4. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………..ΘΕΕ ΜΟΥ.ΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ………………….

  5. Οι βίζιτες blogger ονομάζονται πια, από οτι καταλαβαίνω..! Η γυναίκα ξέκολο αποτελεί εδώ και χρόνια, στην σάπια νεοελληνική κοινωνία της δημοκρατίας και του ωχαδερφισμού, τρόπαιο για τους ανεγκέφαλους μπουζουκόπληκτους <> νεόπλουτους ή φτωχαδάκια. Αρκεί να μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο της επίσκεψης φυσικά! Η μαλακία είναι υγεία αλλά, σε υπερβολική δόση σκοτώνει…

Comments are closed.